Şimdi Ara

VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
40
Favori
43.003
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sansürden çok özellikle reklam engellemek için dns kullanmam lazım. turkcell'de böyle bir engel yok. vodafone'da hala devam ediyor o zaman.

• mortymeh M kullanıcısına yanıt

Aksine turkcellde çalışıyorsa diğerlerinde hayli hayli çalışır onun eline su dökemezlerVODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Aralık 2024; 1:29:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara dns çalışmıyordu şuan vodafoneda çalışıyor adguard bir problem yok.

• nostalji16 kullanıcısına yanıt

teşekkürler cevap için. sırf bu yüzden geçmeyecektim.

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

Oradan da denedim yine olmadı. Ama 3 hat içinde digital kurye iletişim sağlayacak gibi bir mesaj geldi.

Vodafone mobil hat başvurunuz başarı ile tamamlanmıştır. Sim kartınızın teslimi için vs vs diyor. Bu ne demek peki?

• 60 GB Nasıl oluyor sadece hat tasıyanlaramı ozel ?

Ben vodafonluyum sımdı ne yapacagız turk telekomamı gecelım ? 320 tl ye 40 gb sınırsız sosyal medya varmış ?

• 18yusuf 1 kullanıcısına yanıt

bir gelişme oldumu acaba..bu konuda sizin tecrubenize göre süreç konusunda baya bilgi sahibi oluyoruz

• Teknosacell son fatura dönemine girdim vodafone tasisam son faturam tam mi gelir yoksa kullandığım gün kadar mı acaba fatura kesim 31 Aralık çünkü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

• tayfungu T kullanıcısına yanıt

ceza uygulamayacaklarına dair onay aldıktan sonra tarife sonlanıyormu yada hat kapanıyormu..birşeyi beklemek gerekli mi..

• VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL

Arkadaşlar e devletten bir türlü yapamadım. Şimdi böyle görünüyor. İndirim falan nasıl olacak? E devlet üzerinden onay yaparsanız indirim diyordu.

• sonbahar78 kullanıcısına yanıt

Edevlet olarak açılmamış başvuru, kurye getirecek evrakları.

• arkadaşlar. oğlumun hattını Turkcel e taşımak için başvurmuştum. E-Devlet üzerinden onayı verdim. Geçiş bu gece olacak diye SMS geldi. Bu işlemi iptal etme şansım var mı?. Vodafone ve Telekom daha uygun fiyatlarda.

E-devlet üzerinden 1 saat içinde onaylayın.kapıda evrak süreciyle uğraşmayın. Üstelik e devlet onayı tamamlandığında tek seferlik 10 gbVODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL  hediye diyor.

Ben e devlete giremedim bir türlü. O yüzden bu kısımları göremedim.

• Arkadaşlar ben Türk Telekom faturalı idim 20 Kasım'da 12 ay taahhüt vermiştim 300 küsur fiyatlı bir tarifeye bu kampanyaları görünce dün aradım hattımı faturasıza taşıdım cayma çıkmaz sadece 80+15 tl masrafı olur dediler tamam dedim geçişi yaptım bunu da bu yeni kampanyalardan faturasıza geçip tekrar faturalı geçersem belki yararlanabilirim diye düşünerek yaptım sonra tekrar aradım Türk telekomu faturasıza yeni geçtiğiniz için 30 gün beklemeniz gerekir faturalı ya geçmesiniz dedi kaldım öyle.

Aslında amacım bu tüm operatörlerin başlattığı (Turkcell Vodafone Türk Telekom) uygun tariflere geçmekti hata yaptım sanırım direk Vodafone veya Turkcell bu yeni tarifelerine de taşısam olurdu sanırım.

Şuan ki durumda ne yapabilirim Türk Telekom 1 ay içinde tekrar faturalı ya geçemezsiniz dedi ama bu kendi türk Telekom için mi acaba türkcell yada Vodafone bayiye gitsem bu yeni faturalı tarifelerine geçemem mi? Geçemezsem yada direk Turkcell Vodafone faturasıza geçip tekrar Türk Telekom faturalı gelemem mi yardımcı olursanız sevinirim çünkü 1 ay beklersem bu tüm kampanyalar biter ay sonuna kadar sanırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Hocam hattınızı turkcell veya vodafone taşıyın sonra tekrardan türk telekoma taşıraanız 1 ay bekleme olayı kalkıyor benim de sizin gibiydi faturasıza geçtiğim için geçmemiştim bu kampanyalara turkcelle taşıdım dün tekrar türk telekom faturalıya döndüm

• Hazır millet burdayken sorayım, vodafone da telefonla görüşürken niye internete girilmiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @sonbahar78 Siz giriş yöntemini yanlış yapınca süreyi kaçırdınız hayırlısı.

@mr.isson76 Geçiş sms geldiyse turkcell'e geçince vodafone'a geçiş için başvurabilirsiniz.

@freedom058 Faturasız turkcell, türktelekom geçip sonra buraya geri dönebilirsiniz

@Bella Ciao Öyle bir sorun yok bölgesel anlık olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Aralık 2024; 11:23:41 >
  • LacWer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam sizce Turkcell yada Vodafone faturalı tarifesine mi faturasız tarifesine mi taşıyıp döneyim tekrar hangisi mantıklı?

Anlık değil hacı, kronik sorun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @oktay1910 Bölgenizde vodafone iyiyse hiç uğraşmadan vodafone faturalıya taşıyın.

@Bella Ciao Şimdi yine test ettim çift hatlı cihaz, 4g açık arama başlatınca cihaz 3g geçiyor internete giriyor 4g+arama olmuyor onu diyorsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Aralık 2024; 11:31:7 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.