Turkcell e geçiş için başvurdum. Tüm işlemler tamamlandı. Bugün saat 20.30 da geçiş olacak diye mesaj geldi. Vodofone kampanyası gelince oraya geçmek istedim. İptal için Turkcell i aradım, iptal etmediler. Bende Vodofone'a da başvuru yapıp, e-devlet üzerinden onayladım. Şimdi iki tane onaylanmış sözleşmem var. Ne olur sizce? |
VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (12. sayfa)
-
-
Turkcell'e geçer vodafone hata oluştu tekrar başvurun diyecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 5 Aralık 2024; 15:46:20 > -
Vodofone a geçmek için Turkcell açıldıktan sonra tekrar mı başvurmam gerekecek? Herhangi bir cayma bedeli çıkar mı bana? Ya da geçebilir miyim? Ayrıca cevabınız için teşekkür ederim.
-
Yansıyabilir gün bazlı indirim kadar çok tutmaz, turkcell açıldıktan sonra tekrar başvuru gerekmekte çünkü taşıma formunda verici işletme değişmiş olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 5 Aralık 2024; 15:57:22 > -
Ben de böyle olur diye düşünmüştüm sonuçta gün azalıyor. Kurye teslimatını 20 Aralık olarak ayarladım o güne kadar mevcut operatörümü kullanırım sonrasında artık gelince bir kaç günde hattı alınca açmaya gün geçer bu süre iyice kısalır.
-
Merhaba hocam, edevlet onayı nereden veriliyor?
-
Edevlet'e İnternet bankacılığı ile giriş yapıp buradan haberleşme- Vodafone seçip ilerleyip onaylayın.
https://www.turkiye.gov.tr/btk-e-kayit-basvurusu-onay-islemleri-gercek-kisi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 5 Aralık 2024; 16:46:5 > -
Öğlen başvuru yapmıştım. Onay bekleyen işlem yoktur yazıyor ama onaylanmış mı oluyor?
-
Buradan sorgulama yaptığınızda edevlet başvurusu değilde arama onayı diyorsa kurye getirecek evrakları edevlet'e düşmez.
https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/basvuru_takip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 5 Aralık 2024; 17:15:50 >
-
Ben sim kart mağaza teslim seçmiştim. Ekranda aktivasyon süreci var sadece.
-
gecen ay olan 20gb 310tl paketi diyor sanırım.
-
Bayi seçildiğinde edevlet onayı olmaz, değişmediyse 3 gün içinde bayiden alınmazsa kuryeye dönüyordu başvuru.
Bu aralar yoğun olduğu için hiç riske girmeyin bayi ile devam edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 5 Aralık 2024; 17:26:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende hiçbiri yok. E devletten onay verdim. Kurye saat verdi
Ama bu sayfa bende hata veriyor. Başvuru yok diyor. Neden acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O sayfa çöküyor sürekli ve çok geç güncelleniyor bu aralar pek dikkate almayın, onay verip dijital kurye randevu aldıysanız sorun yok.
Arkadaşlar tam olarak anlayamadım... Şimdi ben Telekom kullanıyorum. Emniyet tarifesi idi. Babam emekli polis. 3 hat var. Şimdi 3 hattı da taşımak istiyoruz. En garanti ve en hızlı nasıl yapılır. Vodafone hiç kullanmadım. O yüzden işleyiş nasıl oluyor. Farklı adreslerdeyiz. Kurye diyorlar. E devlet, bayi.
Web sitesi üzerinden geçmek istediğiniz tarifeyi seçin, numarayı girince SMS kodu gelecek, adres vs soracak, sim kartı bayiden almayı seçerseniz gidip bayiden sim kartı alacaksınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
E devlet seçince ek 10gb diyor. O yüzden onu seçiyorum ama e devlet sürekli hata veriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: sonbahar78E devlet seçince ek 10gb diyor. O yüzden onu seçiyorum ama e devlet sürekli hata veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 5 Aralık 2024; 19:44:47 >
3 gün önce 190 tl 10 gb olana taşıdım. Aynısı 143 tl olmuş. Mh ile görüştüm fiyat indirmiyorlar. Direk Türk Telekoma taşısam taathüt ücreti alıyorlar mı? Mh sordum hayır dedi ama çok güvenemedim.
Beni tobi ne hikmetse bağlamıyor. Cezasız çıkış talebi için de kimse aramadı. 542'yi aradım. Dakikalarca bekleyip biri çıkan kız o caymayı illa alacağız dedi. İkna olmadım başka birine bağla dedim. Şimdi bekliyorum 🤡
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X