Turkcell' den geçiş yaparsak , Vodafone 2024 yılı için Tahsis ücreti alırlarmı |
VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (11. sayfa)
-
-
Bayiden geçilmiyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@onnow78 Tahsis ücreti??
@eagleoneye Direk bayiden işlem yerine onlinedan ref kodu ile başlatıp onayı da e devlet ile verin daha sonra simkart teslimatı bayi yada kurye seçin böylece ilk 3 ay 30 gb + 10gb edevlet onay hediyesi de alırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 5 Aralık 2024; 15:10:42 > -
Her ay alınıyor ya 15tl
@eagleoneye Telsiz ücreti diyorsunuz aylık hesaplanıyor birikmiş telsiz borcu varsa yeni firmaya devir edilir.
Onun dışında bir ücret yansımaz gelecek ay 2025 yılı telsiz vergisi aylık yansır.
@366.gün Edevlet farkı +10 gb vermesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 5 Aralık 2024; 15:16:1 > -
birebir aynı durumdayım, turkcell mh ile görüştüm, 168 lira cayma bedeli çıktı 50 gün için, ama gün geçtikçe cayma bedeli azalıyormuş.
ben bikaç gün bekleyip geçiş yapacağım.
-
Yeni GSM abonesiÖzel İletişim Vergisi400 TL/ YILAylık 400 TL/12 = 33 TL
Yeni GSM AbonesiTelsiz Ruhsatname Ücreti179,28 TL/YILAylık 179,28 TL/12 = 15 TL
bu hesaba göre 12 ay boyunca her ay hemen hemen 50 TL faturaya ek vergi yansıyacak.
yanlışsam düzeltin.
-
@onnow78 Sıfır hat alırsanız öiv var, taşıma yapacaksanız sadece aylık telsiz ücreti var.
@Beetleguese 31 gün altına gelince cayma sıfırlanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 5 Aralık 2024; 15:17:41 > -
Bana da biz onay verdikten sonra geçerseniz cayma bedeli ödemezsiniz dedi. Biz onay vermeden geçerseniz cayma bedelini ödersiniz dedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni hat her ay 111 (2024)
Teşekkürler o zaman sadece her hatta verilen 15 TL aylık telsiz ücreti var,
peki ben hazırkartlıyım, vodafone faturalı oldu diye ek başka vergiler var mı fatura dibinde
-
Hayır yok tarife ücreti+ telsiz ücreti her ay.
-
31 gün altı için 20 gün var, 25 aralığa kadar bu kampanya devam eder mi acaba?
-
@eagleoneye Hocam arkadaşın zaten hattı var neden yeni hat alsın yanlış anladınız.
Hiç hattı olmayan için diyorsanız dediğiniz mantıklı ama 3 ay beklemesi var işlemez.
@Beetleguese Gelecek abone sayısına göre erken bitebilir şuan için 31 aralığa kadar devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 5 Aralık 2024; 16:0:0 > -
Valla hepsi başka şey söylüyor. Çokta umrumda değil. 1 sene boyunca 143 yerine 190 ödemek rahatsız ederdi beni. 30 GB 2000 dk 230 liraya geçtim TT'ye. Tüketici hakem heyetine başvururum, olursa olur olmazsa...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Telekom dan geçiş kaç gün de oluyor.. şuan geçiş için Vodafone fiyatları tam bana göre. Taahhüt 9 Aralık'ta bitiyor. Acaba o gün mü geçmek lazım? Geçiş hemen oluyor mu?
3 gün önce annemin hattını Turkcell'den 190 TL'ye 10 gb'lık Yalın pakete geçirmiştik. Bugün başlayan kampanyada aynısını 143 TL olarak görüyorum.
Aradaki fark 25%'ten fazla olduğu için bu taahhüte geçme taktiği var mı acaba, arayıp Vodafone'u ona geçmeye çalışayım?
Şimdiden teşekkür ederim.
-
Öyle söyledi İlk başta. Evet doğru beklemesi de var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X