Şimdi Ara

VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
40
Favori
43.003
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell' den geçiş yaparsak , Vodafone 2024 yılı için Tahsis ücreti alırlarmı

• Bayiden geçilmiyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @onnow78 Tahsis ücreti??

@eagleoneye Direk bayiden işlem yerine onlinedan ref kodu ile başlatıp onayı da e devlet ile verin daha sonra simkart teslimatı bayi yada kurye seçin böylece ilk 3 ay 30 gb + 10gb edevlet onay hediyesi de alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 5 Aralık 2024; 15:10:42 >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

Her ay alınıyor ya 15tl

• @eagleoneye Telsiz ücreti diyorsunuz aylık hesaplanıyor birikmiş telsiz borcu varsa yeni firmaya devir edilir.

Onun dışında bir ücret yansımaz gelecek ay 2025 yılı telsiz vergisi aylık yansır.

@366.gün Edevlet farkı +10 gb vermesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 5 Aralık 2024; 15:16:1 >
  • özgüür Ö kullanıcısına yanıt

birebir aynı durumdayım, turkcell mh ile görüştüm, 168 lira cayma bedeli çıktı 50 gün için, ama gün geçtikçe cayma bedeli azalıyormuş.

ben bikaç gün bekleyip geçiş yapacağım.

Yeni GSM abonesiÖzel İletişim Vergisi400 TL/ YILAylık 400 ​TL/12 = 33 TL

Yeni GSM AbonesiTelsiz Ruhsatname Ücreti179,28 TL/YILAylık 179,28 TL/12 = 15 TL

bu hesaba göre 12 ay boyunca her ay hemen hemen 50 TL faturaya ek vergi yansıyacak.

yanlışsam düzeltin.

• @onnow78 Sıfır hat alırsanız öiv var, taşıma yapacaksanız sadece aylık telsiz ücreti var.

@Beetleguese 31 gün altına gelince cayma sıfırlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 5 Aralık 2024; 15:17:41 >
  • 80s90s 8 kullanıcısına yanıt
    Bana da biz onay verdikten sonra geçerseniz cayma bedeli ödemezsiniz dedi. Biz onay vermeden geçerseniz cayma bedelini ödersiniz dedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • onnow78 kullanıcısına yanıt

Yeni hat her ay 111 (2024)

VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL

Teşekkürler o zaman sadece her hatta verilen 15 TL aylık telsiz ücreti var,

peki ben hazırkartlıyım, vodafone faturalı oldu diye ek başka vergiler var mı fatura dibinde

• onnow78 kullanıcısına yanıt

Hayır yok tarife ücreti+ telsiz ücreti her ay.

31 gün altı için 20 gün var, 25 aralığa kadar bu kampanya devam eder mi acaba?

• @eagleoneye Hocam arkadaşın zaten hattı var neden yeni hat alsın yanlış anladınız.

Hiç hattı olmayan için diyorsanız dediğiniz mantıklı ama 3 ay beklemesi var işlemez.

@Beetleguese Gelecek abone sayısına göre erken bitebilir şuan için 31 aralığa kadar devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 5 Aralık 2024; 16:0:0 >
  • ssabakan S kullanıcısına yanıt
    Valla hepsi başka şey söylüyor. Çokta umrumda değil. 1 sene boyunca 143 yerine 190 ödemek rahatsız ederdi beni. 30 GB 2000 dk 230 liraya geçtim TT'ye. Tüketici hakem heyetine başvururum, olursa olur olmazsa...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Telekom dan geçiş kaç gün de oluyor.. şuan geçiş için Vodafone fiyatları tam bana göre. Taahhüt 9 Aralık'ta bitiyor. Acaba o gün mü geçmek lazım? Geçiş hemen oluyor mu?

• 3 gün önce annemin hattını Turkcell'den 190 TL'ye 10 gb'lık Yalın pakete geçirmiştik. Bugün başlayan kampanyada aynısını 143 TL olarak görüyorum.

Aradaki fark 25%'ten fazla olduğu için bu taahhüte geçme taktiği var mı acaba, arayıp Vodafone'u ona geçmeye çalışayım?

Şimdiden teşekkür ederim.

Öyle söyledi İlk başta. Evet doğru beklemesi de var

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.