Şimdi Ara

VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
40
Favori
43.003
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

geçen hafta hanımın hattını pttcell den geçirdim 190 tl ye şimdi fiyata bak ahey allahım ya ... şu şebekelerin boyu devrilsin altında kalsınlar ne diyim sömürgenler...

• Merhabalar Ben Geçen hafta Türkcell den TT ye geçmiştim şimdi buraya geçebilir miyim? TT bayisi yok 3 ay kullanman lazım yoksa hattın kapanır felan diyordu doğruluk payı var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan_mem -- 5 Aralık 2024; 10:45:8 >
  • 18yusuf 1 kullanıcısına yanıt
    Ben de ilk 15'teyim. Tarifeniz hangisi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 28.11.2024 Hattımı Kasım Kampanyası Dahilinde Yalın 30 GB 320 TL taşıdım, müşteri hizmetleri aradım uygulamadan yazdım hiçbir şekilde güncel tarife fiyatı veya bir üst pakete geçirmiyor ancak başka operatörü geçip veya faturasıza geçip geldiğimde yeni fiyat kampanya dahilinde diyor cayma bedeli ödemezsiniz dedi ilk 30 gün içinde sadece fatura kullanım ücreti

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt
    Hayır henüz kesilen bir şey yok. Daha onay için aramadılar. *Büyük ihtimalle tarifem iptal olacak ve taahhütsüz bir tarifeye veya faturasıza geçirecekler.*

Yıldızlı kısım tahmin. Bilgi vermiyorum mantık yürütüyorum.

• englishmannn kullanıcısına yanıt
    Yalın fırsat 60gb 441 tl

• 18yusuf 1 kullanıcısına yanıt
    Benim de yalın fırsat 10 gb 190 olan, cayma bedeli çıkabilir diyor tobiden yazdığım temsilci.

• Petrichor33 kullanıcısına yanıt
    Ekran görüntüsü var mı bu görüşmeye ait?

• englishmannn kullanıcısına yanıt
    Olumsuz hocam almadım fakat teyit etmek için 542 arayıp temsilci den görüşme ile böyle bir bilgi aldım tekrardan taşırsam ödemeyeceğimi söyledi ilk 30 gün içinde

• Petrichor33 kullanıcısına yanıt
    Aslında sözleşmede yazıyordur bu detaylar ama bayiide sözleşme imzalarken direkt imza attırıyorlar, hiçbir şey okumadan atıp geçiyoruz.

• VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL

İlk ay cezasız çıkış hakkı varmış, teyit ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta Netgsm'den TT'a taşımıştım hattımı.
    Taahhüt sorgulamada 9230'dan bu SMS geldi. Bu yasal bir bilgilendirme değil mi? Herhangi bir bedel çıkaramazlar yani Vodafone'a gecersem?

Taahhudunuz: "Hep HIT 15+5GB (Y)" Baslangic tarihi:30.11.2024 Bitis tarihi:26.11.2025 Faturaniza yansiyacak cayma bedeli bulunmamaktadir. B001

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DARBE kullanıcısına yanıt
    İlk mesajınız nedir hocam bu görüşmede?

• VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL
    VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL
    Bunlar

Sonra Mh bağlanıp ondan da teyit aldım.

• Vodafonea en düşük paketi seçsem 2 günlük kullanım için ne kadar cayma çıkartır acaba? Geri türkcele geçecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş 1 ay önce 10gb 205 lira çocuk tarifesine geçmişti Şimdi fiyatlara bak. Bunca zaman bu kazık fiyatlar nedendi peki? El birliğiyle herkes vatandaşı soyma derdinde..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kasap et derdinde millet referans derdinde.

• Telekoma geçeli 10 gün olmuştu..30 gb tarifeyi görünce hemen başvurdum..

• erka1907 kullanıcısına yanıt

aradaki fark 40-50TL civarında, 2 kat olduğunu nasıl hesapladınız:)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.