Şimdi Ara

VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
870
Cevap
35
Favori
43.123
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

onlinedan yaptığımızda geçiş işlemi kaç gün sürüyor ortalama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başvru girişi, dijital kurye randevu tarih seçimi(ertesi gün seçtiğimizi varsayalım) kurye sim kartı bıraktığı gün akşamı veya ertesi sabah sms gelir taşıma şu saate olacak diye genelde +2 gün atar

Toplam süreç aksilik olmazsa 4 gün

Ref kodunuz yoksa iletebilirim

@memati2626

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 5 Aralık 2024; 1:11:1 >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt
    By.ny nickli arkadaş 2 haftalık abone olduğunu yazmış, 1,5 ayı nerden çıkardınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80s90s 8 kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    1.5 aydır vodafoneliyim. ilk ay faturasızdı, faturalıya geçeli 1.5 hafta gibi bir şey olmuştur.

Yeni geçmemiş dikkat ederseniz ayrıca sistem 30 gün dolmadan asla izim vermiyordu ancak değişen bir kural varsa bilemiyorum deneyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 5 Aralık 2024; 1:13:47 >
  • By.Ny. kullanıcısına yanıt
    Hocam siz önceki geçişinizde de yalın fırsat tarifesine mi geçmiştiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160161438

Hocam bahsettiği kişi bu arkadaş.

Siz @b9y7e4'ün mesajıyla karıştırdınız galiba.

@b9y7e4

Geçmeden önce yalın fırsat paketinde miydiniz?

• slickman S kullanıcısına yanıt

Son ay cayma olmuyor mh arayıp sorun

• Birkanbey kullanıcısına yanıt
    O kişi o kişi değil, nickleri karıştırmışsınız. 2 haftalık abone kişi de tarife değiştirebiliyor demek ki, biz değiştiremedik.

• Turkcell Büyük Festival 60Gb 390 TL paketindeyim. Ağustos ayında geçmiştim. Şimdi, tekrardan Vodafone’a geçmeye değer mi? Numara taşımada cayma bedeli ne olur acep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 5 Aralık 2024; 1:52:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Ödeyeceğn cezaya değmez bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Ödeyeceğn cezaya değmez bence
    Gerek yok o zaman. Ben süre uzatmış olurum diye düşünmüştüm. Ama doğru, çıkaracakları cayma bedeli aradaki farka denk düşer.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Görmek istediğimiz hareketler 👍

• Hepsi elele vermiş milletin aklıyla taş taş geçiyorlar. Numara taşımada bu fiyat oluyorsa mevcut aboneye niye yok? Kitapsız sürüsü.

Turkcell Hat taşıma 10 GB paket 185 lira. Vodafone'dayım. Muhtemelen geçeceğim. Mevcut abonelere neden kitleme yapılıyor? Neyin kafası bu?

• Arkadaşlar yeni Vodafone'lu iseniz ve cayma bildirimi talebi yapmadan numara taşırsanız iptal bedeli çıkarıyorlar. Bununla da bitmiyor. Talep için aranıp iptal ettiğinizi onaylamalısınız. Tarifeden tamamen çıkmanız gerekiyor. Numara taşımayı ondan sonra yapacaksınız.

VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL

• Mağaza teslim seçeneği çıkmıyor. Adrese teslim var. Mağazalarda geçiş sağlanmiyor mu? Kod diyor bu kodu mevcut Vodafone'lulardan mi alabiliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 5 Aralık 2024; 8:52:42 >
  • Gece bimcellden Vodafone taşıdım.
    E devlet ile de onayladım.
    Kodu girdim 2 ay 30 gb verdi.
    E devlet onayı içinde 10 gb verdi.
    Bu gün yarın sim gelir.

• Bir rekabet furyası başlayınca her operatör 2-3 sene öncenin fiyatlarına döndü. Demekki isteyince oluyormuş.

• 10 gün önce tt den taahhüt vermiştim.direk numarayı taşıyabilirmiyim yoksa tarifeyi iptal edip mi taşımam gerekiyor

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.