|
VOFAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (6. sayfa)
-
-
Bana da 304 lira gözüküyor. Gün boyu 6-7 müşteri temsilcisi ile görüştüm. Cayma bedeli illa çıkar diyen de oldu, ilk ay çıkmaz diyen de. Son 2 temsilci geçiş yapın sonra bize cayma bedelsiz geçiş için yazın dedi. Geçiş için başvurup tobiden bağlanıcam yine geçiş tamamlanmadan. Belki de ilk fatura kesilince 143 lira olan tarifeye geçişi yaparlar, temsilcilerden biri öyle dedi ama o gün gelince sen eski müşterisin, o tarife yeni müşteriler için derse fena sinirlenirim. O yüzden ben TT'ye geçiyorum yarın. -
28 Kasım geçişli tarife için 220 TL cayma ücreti çıkartıyor ve 1 ay yeni tarifeye geçemezsiniz diyor müşteri hizmetleri. Uğrastiracaklar anlaşıldı. -
5.denememde Fatıma Betül Allah razı olsun yaptı. senin yazdıklarının aynısını yazdım aynı konuşma oldu. Tansu, Zehra, Kubilay, Fatoş yapmadı.
şimdiden söyleyeyim 2 haftalık Vodafoneluyum.
-
Ben canlı destekten yazdım. Sinyal kalitesinden memnun değilim diye (ki arada sinyal düşüyor bulunduğum yerde) cayma bedeli alınmayacak diye kayıt ettim dedi MH. Cayma bedeli 280 küsür görünüyor, onu göze de aldım. Yarın TTye başvuracam. -
geçmiş olsun
mh tarafında bilgisizlilik olduğu çok belli. diğer arkadaşlar da yarın gün içinde denerse belki şansları olabilir. benim ayrıca ilk 3 ay cayma bedelsiz hakkım vardı, cayma bedeli olanlarda paket değişikliğinde süreç nasıl işler sormak gerekiyor.
edit: fadime ya da feride dedim ama fatıma da olabilir, evet. canlı destekten fatıma hanımı bulup işi bitirin arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b9y7e4 -- 4 Aralık 2024; 23:40:47 > -
Son durumu yazın hocam geçtiğinizde, bol şanslar -
Cayma bedeli çıkıp çıkmadığı tabi fatura çıkınca bayağı sonra belli olur ama yazışmaları yazarım. Teşekkürler. -
Arkadaşlar bu paketlerde otamatik durma özelliği var mı ?
-
Yok onlar bütçe dostu tarifelerinde var -
Hocam interneti bitirmemde, konuşmada örnek veriyorum 5dk geçse ne kadar yazar acaba ?
-
Turkcell Türk Telekom Vodafone hangisinin interneti daha yavaş bitiyor?
Kafam karıştı hangisine gitsek -
eyvallah aynen aynen yarın deneyin şansınızı yeni Vodafone a geçiş yapanlar tobi ye 3 kez canlı destek yazın direkt bağlar
-
İki kat değil hocam:) biraz abarttınız sanki -
Tüm operatörler demi hocam turktelekom 40gb sosyal medya sınırsız daha mantıklı değilmi aynı para -
taahhüt dolmasına 25 gün var geçsem ceza yer miyim?
-
Yanımda premium üyesiyim canlı desteğe bağlamıyordu :) 542'yi aradım 4-5 kişi ile görüştüm mümkün değil dediler. Artık arsız oldum mümkün değil diyenin yüzüne kapatıyorum. An itibariyle 11 günlük aboneyim.
-
Telekomdan vodafona geçmeyi düşünüyorum.vodafone bayisine gittiğimde bu tarifelere gecebilir miyim hemen sim kartı veriyorlar mı?ilk defa numara taşıyacağım acemisiyim -
@memati2626 Direk bayiden işlem yerine onlinedan ref kodu ile başlatıp onayı da e devlet ile verin daha sonra simkart teslimatı bayi yada kurye seçin böylece ilk 3 ay 30 gb + 10gb edevlet onay hediyesi de alırsınız.
@Jayus 31 gün kala geçişlerde cayma bedeli çıkmaz
@18yusuf Son tarife değişikliği üzerine 30 gün dolmadan tarifeler arası geçiş olmaz.
@By.Ny. Bu arkadaşlar geçemez daha yeni geçmişler 30 gün dolması lazım sizin 1.5 ay olmuş ondan izin veriyor sistem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 13 Aralık 2024; 23:40:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X