Şimdi Ara

VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
40
Favori
43.003
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tobiye canlı destek yazınca olmuyor mu? Valla ben taşıma için başvurdum artık, tüketici hakem heyeti vs her yere şikayet ederim, severim uğraşmayı, alırsa da alır ne yapayım. Yeni bilgi olursa yaz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80s90s 8 kullanıcısına yanıt
    Yok kesinlikle bağlamıyor. Sabah bağladı ama akşam saatlerinde 10 dakika bekledim ekran karşısında bağlanmadı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL

Vodafone her temsilciye özgü prosedür dünyası..

• 18yusuf 1 kullanıcısına yanıt
    Kafayı yemişler ya, ne yaptıkları belli değil. Fatura çıkacakmış, sonra yeniden düzenlenecekmiş 😀

• bugün geçtik 10 gb olana

• 3 gün önce Turkcellden geçtim ama çekim kalitesi çok dalgalanıyor

Turkcelldeyken full LTE olan aynı konumlarda bazen 3G bazen 4G yağmur yağarken 2G ye düştüğü oldu

Turkcelle tekrar geçiş için başvurdum son kampanyasıyla, 1 yıl böyle geçmez kesinlikle

• @b9y7e4 @18yusuf Dediğim gibi sistem

VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL

• kampanya yada tarifelerden biri kapanırmı. ne zaman kadar sürer. 20 günüm kaldı.
    fazla talep olduğunda tarife alıma kapanırmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta geçtiğim 265 liralık tarife şu an 191 lira olmuş. Eğer Tarifemi güncellemezlerse, cayma bedeline rağmen numaramı taşıyacağım. İlk ay faturası ve cayma bedeliyle belki pek maddi bir kazancım olmayacak. Fakat ben böyle küçük oyunları sevmiyorum. Bir sene boyunca bu operatörde kalıp para kazandırmam ben. Twitter'da destek sayfasında DM yazdım. Gelen yanıta göre hareket edeceğim.

• 9metal_99 9 kullanıcısına yanıt

Niye bekleyeceksiniz anlamadım?

31 günden az kalmışsa cayma bedeli çıkmaz.

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

bunu bilmiyordum. bu fırsat daha gelmez. 60gb.

• çekim kalitesinden ötürü geçiş yapmak istediğinizi yazınız tobi'ye. size 200 küsür tl ceza bedelinden bahsedecek önce. ilk ayda olduğunuz için cayma cesasız değiştirme hakkınızın olduğunu yazınız. böyle ir hakkınızın olduğunu söyleyecek otomatikmen. devam etmek istiyormusunuz diye soruyor. Evet deyince sizi müsteri temsilcisine bağlıyor. tekrar durumu yazıp operatör değişikliği isteyin . hakkınızı hatırlatın ve geçiş sırasında size ceza uygulamayacaklarına dair onayı alın. bende böyle gerçekleşti. 10 gündür vodafonluyum tekomdan geçmiştim. geçmeden tarife değişikliğinden bahsettim oralı olmadı. telekoma geçtim

• Tobiden canlı desteğe bağlanabiliyor musunuz? En son aşamada 542 numaradan aranmasını istiyor musunuz diyor?

• Çekimle ilgili sorun olunca

cayma bedeli olmadan çıkılabiliyormu

böylese geçtiğim zaman çekim kötü çıkarsa değişim yaparım

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

Böyle bir hata... E devlet ile ilgili sanırım. Bir türlü açılmıyor... Hem benim hem eşimin.

• vodafone'a geçmeyi düşünüyorum ama eskiden dns engelliyorlardı, kullananlar cevap verebilir mi hala engelleme devam ediyor mu?

özellikle reklamları engellemek için kullanılan, dns.adguard.com yada next dns engeli var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortymeh -- 5 Aralık 2024; 23:28:36 >
  • sonbahar78 kullanıcısına yanıt
    Bu hata değil. Onay için bankacılık şifreniz ile e devlete giriş yapın

• @sonbahar78 Hatalı yapıyorsunuz, internet bankacılığı ile edevlet'e girip sonra attığım linki açmalısınız şifre ile giriş olmaz.

https://www.turkiye.gov.tr/btk-e-kayit-basvurusu-onay-islemleri-gercek-kisi

@mortymeh Dns engellemeyen yok gibi bir şey ama en az sansür vodafone'da buna emin ol 3 firmayı da kullandım en katı Turkcell sonra Türktelekom

@9metal_99 Ekstra 30+10+3 gb da cabası daha ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 5 Aralık 2024; 23:36:28 >
  • tayfungu T kullanıcısına yanıt
    Bayiden mi geçtiniz edevletten mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erka1907 kullanıcısına yanıt

hocam ben de o paketteyim. Kontratım bitti ama hala 100 tl fazla vererek devam ediyorum. İstersem kontrat yapıp 540 tl ye devam edeblirim. 30 gb normal 40 gb sosyal medya olan paket değil mi?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.