< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VOFAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (30. sayfa)
-
-
Fiziki sim kart takmakla e sim kullanmak arasında şarj farkı var mı acaba bende bunu merak ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vodafone'da kronik şarj tüketim sorrunu vardır , vodafone bunu kabul etmiyor ve çözmüyor
Vodafone şarj sorunu olarak arama yapabilir inceleyebilirsiniz
-
bu kötü oldu. operatör değişmeden bu sorun düzelmez
-
maalesef kronik problemlerinden dolayı vodafone’a geçmiyorum , ne zaman ki bu şarj olayı düzelir o zaman geçebilirim
-
Durma özelliği yok hocam bilginiz olsun.Durma özelliği 50 TL İlk aşımı müşteri hizmetleri durma özelliği karşılığında siliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone esim kullanılıyor mu fiziki yerine ve esimde de batarya sorunu var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bilgi için teşekkür ederim. hattımı TT'ye taşımak için şimdi başvurdum. 20 GB 180 TL..
hat taşıma sürecim: önce TT de idim>pttcell (3-4 gün kaldım)>vodafone (2-3 gün)>yeniden TT
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 13 Aralık 2024; 18:19:10 > -
Dün yaptığımız başvuru üzerine sim kartlar 18:00 gibi teslim edildi ve ardından taşıma işlemi başladığına dair sms geldi…
48 içinde geçişi bekliyoruz artık…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 13 Aralık 2024; 18:54:3 >
turkcell mutlu mega 70 gb bugün bitince vodafone 10 gb 143 tl paketine geçişimi yaptım.
20 yıllık aboneyim ve bana önerdiği 6 aylık 2000 lira idi.(turkcell)
10 dk da işlemler bitti. 2 güne geçiş tamamlanır dendi.
3 ay 30gb hediye diye bir şey yok dedi mağazadaki görevli.
-
30 GB hediye için kupon koduyla online başvuru yapmanız gerekiyordu.
-
hocam online başvuruda sim kart çok bekleniyormuş,
ben şimdiden aldım sim kartı sadece geçişi bekliyorum.
-
ref linki ile online başvuru yapıp aynı gün bayiden sim kart alınabiliyor
Gece online basvuruvu yaptım. Sabah kartı teslim aldım. Kartı teslim almaya gittiğimde bayii o numaraya gerek yok kimliğinizle baktığımızda bilgilerimizi görüyoruz dedi kartı teslim aldım. Sabah gecis saati ile ilgili sms geldi. Simdi de kartınızı belirtilen sürede almadınız Dijital kurye ataması yapıldı sms i geldi. Nasıl bir yol izleyeceğiz.
Aynısı oldu bende de. Digital kuryeyi boşver.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cevabınız için teşekkürler. ayrıca bir de hattınız açıldıysa 30gb veya 300 tl tanimlandi mi?
Yeni müşterilere Tobi 1 sene yenilemeli durma özelliğini ücretsiz veriyor, tarifelerde olmasa da ihtiyacı olan alabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üç operatör arası çok git gel yaptım ama öyle bir fark hissetmedim şahsen. Çekim gücü düşük olunca her operatörde telefon sinyal almak için güç arttırıyor o da ısınma ve pil tüketimi ile sonuçlanıyor bu genelleme doğru denebilir ama hat düzgün çektiği sürece hiçbirinde o tarz bir sorun yaşamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X