Şimdi Ara

VOFAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 18yusuf Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
671
Cevap
40
Favori
30.696
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam selamlar,

telefon sinyal bulamadığı zaman anten gücünü arttırıp daha fazla şarj tükettiği konusu doğru buna itirazım yok ancak vodafonede bunun görece daha sık yaşanma sebebi bulunduğunuz bölgede eğer sinyal zayıfsa cihaz daha çok güç tüketecek, vodafone de diğer operatörlere kıyasla daha zayıf sinyal sunduğu için vodafone = şarj sömürüyor gibi bir algı oluşmuş evet ama bölgesel dememin sebebi bu, eğer bölgenizde vodafone full kapsama ile çalışıyorsa hatta kesiklik de olmaz şarjı da sömürmez kendim kullandığım için biliyorum. benim ikametimde vodafone ve türk telekom full çekiyor hiç batarya sömürme durumu olmuyor ama nedense turkcell tek diş çektiği için ıkınıyor telefon bataryamı sömürüyor maalesef dediğim gibi tamamen bölgesel.

• CaimaN kullanıcısına yanıt

hocam hakkari şemdinlide yaşamıyorum, ankaranın göbeğinde çankaya ilçesinde yaşıyorum. önceki hattım TT idi, VF'a geçer geçmez telefonun bataryası daha hızlı azalmaya başladı. ankarada bu oluyorsa başlarım böyle operatöre... şikayet edeyim diye MH'ni aradım, konuşmamın ortasında hat kesildi. şaka gibi ama gerçek. VF'nun internet hızı eskisi gibi yavaş değil, gayet hızlı ama şarj ve sinyal sorunu hala devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 16 Aralık 2024; 8:48:34 >
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

hocam üst çubukta tek diş mi sinyal alıyorsunuz full mü ondan bahsettim aslında tek diş alıyorsanız dediğiniz sorunların olma sebebi o zaten evet

• diş'in kuş'un anlamı kalmadı artık.   hattım yarın yeniden TT'de açılacak. VF'na bi 3-4 yıl daha uğramam sanırım. şarj sorunu olmasa devam ederdim ama baktım ki VF bunu düzeltmek için hiç çaba sarfetmiyor, burada durmanın gereği yok dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 16 Aralık 2024; 8:58:27 >
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

kesinlikle öyle. telefonumun şarjı bariz şekilde çok daha çabuk bitmeye başladı. turk telekomdan yeni geçtim. ankarada bile çekim kalitesi bu kadar kötüyse başka yerlerde nasıldır acaba?

Evet cuma günü sim kart teslim alındı, bekliyoruz bakalım…

TT Mobil onaylar konusunda biraz yavaş davranıyormuş…
  • freezone'lu olduk 1 hafta önce. sms de geldi. üzerine fatura da kesildi ama vodafone yanımda uygulamasında halen normal kullanıcı gibi gözüküyorum. freezone lu gözükmüyorum. müşteri hizmetlerini de aradım, kayıt açtılar ama sonucu 1 hafta sürer denildi. böyle bir sıkıntı yaşayan var mı acaba?

• bkmçvş B kullanıcısına yanıt

ben 8 aralık pazar yaptım hocam tt onayı da değil konu bence bunlar ne yaptığını bilmiyor kimsenin kimseden haberi yok biri topu bayiye atıyor bayi topu mhye atıyor bekle diyor başka mh diyo ki evrağın eksik kalmış evrakta imzan eksik diyom ne diyon ne imzası bayi her şey tamam diyor diyorum başka bi numara veriyor o numaradaki adam kayıt açıyorum diyor başka bir işe yaramıyor sonra tekrar mhyi arıyorum durumu anlatıyorum diyor ki bayiden aldığın için buradan yardımcı olamıyorum ben sonra çıldırıyorum o sırada ve turkcelle geçme kararı alıyorum bugün çözmezlerse direkt geçicem akşam turkcelle

hocam ben e-devlet onaylı online başvurdum. cuma günü sim kartlar aldım ve 48 saat içinde taşıma bilgisi alacaksınız dendi.

TT Mobil süreci oyalıyormuş, geç onay vererek...

ilginç yanı şu ki; az önce TT mobil babamı arayarak başvurunuz red edilmiş (kendileri tarafından) bizimle devam ediyorsunuz, babam da demiş; biz vodafone ile görüştük öyle bir şeyin olmadığı söylendi, taşıma talebimiz geçerli demiş... öyle deyice birden sustu diyor karşı taraf...

bu olay çok ilginç bir hal aldı ....

• Arkadaşlar aylık ekstra 10GB için E-devlet onayı&kurye yöntemini tavsiye etmiyorum. Kurye Antalya'da 6 günde gelebildi. SIM kart geldikten sonra bir de 48 saat içinde numara taşınıyor. Aceleniz varsa bilginiz olsun.

Ayrıca aşağıdaki bağlantıdan FIRSAT65887613 koduyla numara taşıma başvurusu yaparsanız tarifenize ek 3 ay geçerli 30gb kazanabilir, bana da link at para kazan kampanyasıyla 300 lira bakiye kazandırabilirsiniz. Aynı kampanyaya sizler de geçiş yapıp referans bağlantılarınızı paylaşabilirsiniz.

Otomatik kazandınız demezse FIRSAT65887613 kodunu elle girebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Yanımda uygulamasında oturum açarsanız hem siz hem de ben 3'er GB internet kazanabiliriz. Son 30 gündür uygulamaya giriş yapmamış olmanız gerekiyor. Bağlantıyı açmadan önce uygulamayı silip tekrar kurmanız ve giriş yapmamış olmanızda fayda var.

https://vfselfservis.com/MEMBERGETMEMBER/238304658375

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.