< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (35. sayfa)
-
-
durma özelliği olmayanlarda internet dk aşım paketi oluyor tam bilgisi olan var mı misal 500mb için kaç lira yansıtıyor ve bunu iptal etsek daha mı avantajlı olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Geçeli 3 gün oldu ama çok pişmanım Adanada şehrin merkezinde 4g 1. Çubukla çekiyor Çukurova ilçesinde instagram youtube resimler felan geç geliyor çözümü yok mu ?
Şuan bulunduğum yer güzelyalı mahallesi en merkezi yerlerden biri tek çunuk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkovic -- 17 Aralık 2024; 14:48:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geç yüklenme sorunu güvenli internet profli otomatik açık geliyor onu kapattınız mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 17 Aralık 2024; 14:52:10 > -
Cumadan beri kurye bekliyorum ağaç oldum evde. Hergün bir gün sonraya atıyor randevuyu ama gelen bir şey yok. Bu başvuruyu iptal edip gidip bayiden başvurabilir miyim. Bilgisi olan var mı?
@end76 Yeni başvuru yapın mağaza teslim seçip alın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 17 Aralık 2024; 15:31:11 > -
alabilirsiniz hemen gidip alın beklemeyin boşuna hocam
-
Bayiden başvuruda simkartı hemen veriyorlar değil mi?
5 dk içinde veriyor evet.
-
Hocam bunu iptal edip gidip bayiden başvurursam simkartı hemen verirler değil mi?
Doğrudur, o başvuruyu siz iptal edemezsiniz askıda kalır otomatik iptal olur siz bayi seçip hemen alabilirsiniz sim kartı.
-
Teşekkürler
Tamamdır ben bayiye gideyim en iyisi teşekkürler
Lütfen REFERANS paylaşımlarınızı forumun ilgili bölümlerinde yapınız.
Bu konudaki tüm Ref paylaşımlarınız şikayet almakta ve gösterimden kaldırılmaktadır.
Israrı halinde mesaj sahiplerine forum kuralları gereği yaptırım uygulanabilir.
Keyifli forumlar.
-
nasıl kapatılıyor kapatmadım .
-
benimde öyleydi müşteri hizmetlerini arayıp bayiden aldım .
-
Aynen hocam gittim bayiden 5 dakika da hallettim. Boşuna beklemişim kaç gündür. Bayide ki eleman da abi boşuna beklemişsin kuryeler çok sıkıntılı gelmiyor dedi zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X