Şimdi Ara

VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
41
Favori
42.930
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni hat almışsın abartılacak bişey yok hat ücreti 700 TL. Bunu 12 aya bolerler. Numara taşıma için sadece ayda 15 TL vergi var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • durma özelliği olmayanlarda internet dk aşım paketi oluyor tam bilgisi olan var mı misal 500mb için kaç lira yansıtıyor ve bunu iptal etsek daha mı avantajlı olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • muratdur kullanıcısına yanıt
    Hocam diğer konuda yazdım;
    Vodafone edevlet onaylı başvuru da Doğum tarihini bir gün çne çekerek almış ( nasıl olduysa sistemsel hata , 20.08 yerine söelşmeye 19.08)
    Bu durumda başvuru red oluyor ve gelen sim çöp
    Yenimbaşburu yapınca yeni sim için bayiyr gidince işk başvurnun sonucu kiltiitşeme vs
    Direk 2 başvurumda reddelimce baz geçtim vf ye geçmekten vaz geçtik

VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 17 Aralık 2024; 14:14:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Geçeli 3 gün oldu ama çok pişmanım Adanada şehrin merkezinde 4g 1. Çubukla çekiyor Çukurova ilçesinde instagram youtube resimler felan geç geliyor çözümü yok mu ?
    VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL

Şuan bulunduğum yer güzelyalı mahallesi en merkezi yerlerden biri tek çunuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkovic -- 17 Aralık 2024; 14:48:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Furkovic kullanıcısına yanıt

Geç yüklenme sorunu güvenli internet profli otomatik açık geliyor onu kapattınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 17 Aralık 2024; 14:52:10 >
  • Cumadan beri kurye bekliyorum ağaç oldum evde. Hergün bir gün sonraya atıyor randevuyu ama gelen bir şey yok. Bu başvuruyu iptal edip gidip bayiden başvurabilir miyim. Bilgisi olan var mı?

• end76 kullanıcısına yanıt

@end76 Yeni başvuru yapın mağaza teslim seçip alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 17 Aralık 2024; 15:31:11 >

alabilirsiniz hemen gidip alın beklemeyin boşuna hocam

• 366.gün kullanıcısına yanıt

Bayiden başvuruda simkartı hemen veriyorlar değil mi?

5 dk içinde veriyor evet.

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

Hocam bunu iptal edip gidip bayiden başvurursam simkartı hemen verirler değil mi?

Doğrudur, o başvuruyu siz iptal edemezsiniz askıda kalır otomatik iptal olur siz bayi seçip hemen alabilirsiniz sim kartı.

• 366.gün kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

Tamamdır ben bayiye gideyim en iyisi teşekkürler

• Lütfen REFERANS paylaşımlarınızı forumun ilgili bölümlerinde yapınız.

Bu konudaki tüm Ref paylaşımlarınız şikayet almakta ve gösterimden kaldırılmaktadır.

Israrı halinde mesaj sahiplerine forum kuralları gereği yaptırım uygulanabilir.

Keyifli forumlar.

nasıl kapatılıyor kapatmadım .

benimde öyleydi müşteri hizmetlerini arayıp bayiden aldım .

• Furkovic kullanıcısına yanıt

Aynen hocam gittim bayiden 5 dakika da hallettim. Boşuna beklemişim kaç gündür. Bayide ki eleman da abi boşuna beklemişsin kuryeler çok sıkıntılı gelmiyor dedi zaten.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.