Şimdi Ara

VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
41
Favori
42.861
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 gün içinde sim kartı almalısınız diye uyarı veriyor ilk başvurudan sonraki 4. gün sistemden düşebilir tahminim
  • 23 yıllık tcell saltanatına vodafone son verdi.

10 gb 143 liradan geçiş yaptım.

ancak 30 gb hediyeyi direk 3 aylık olarak yüklemiş ve ilk ondan harcıyor.

keşke her ay 10 olarak yükleseydi.

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    yok hocam sim zaten hiç gelmedi, kuryeye ve kuryenin şirketine bile ulaşamadım o da ayrı bir saçma hikaye. neyse ben simi almadım, onun da üstünde 5 gün geçti. maalesef Vodafone temsilcisi bile otomatik iptal olur ama tarih veremem diyor. saçma sapan bir girdaba düştüm
  • hayalladam H kullanıcısına yanıt

bu konuda ben de kullananlardan bilgi bekliyorum açıkçası.

çok daha fazla getirisi var aslında.

• wolkien kullanıcısına yanıt
    siz kurye ile teslimi seçmişsiniz anladım, ben mağaza teslim zannettim
    hayır herhangi bir şey seçmedim. üç gün sonra kendi kendine kuryeye atama yapıyor
    hocam nasıl bir şey seçmedim, online başvuruda ikisinden birini seçmen gerekiyor ya mağaza teslim ya da adrese teslim
    yani mağaza teslimdi ama üç gün geçince kuryeye döndü otomatik
    vodafone sistemlerinde bir sıkıntı var misal ben mağaza teslimi seçtim aynı gün teslim aldım ama teslim aldığım halde teslim almadınız diye sms gelmeye devam etti bir süre sonra da kurye teslimi sağlayacak teslim günü bilgileri için şu numaradan aranacaksınız diye mesajlar geldi sonrasında kesildi o yüzden çok önemsemeyin
  • sparkplug S kullanıcısına yanıt

Bu kampanya ne zaman bitiyor arkadaşlar.

olay önemsemek değil, bu kadar zaman geçtiği halde mağazaya gidince asıl başvurumu görmüyorlar. hala yanlış olan ilk paketin başvurusu çıkıyor. o yüzden vodafone'a geçemiyorum. önceki başvurunun iptal olması gerek
  • atakan81 A kullanıcısına yanıt

19 Aralık'ta (yarın) biteceği söyleniyor. En yakın zamanda baş vurmanız yararınızadır.

• wolkien dostum geç olmadan hemen VF mhni ara :

"kuryeden bir türlü sim kartı alamadım, rica etsem bana bir kod verir misiniz, gidip mağazadan sim kartı alayım" dersen işin hızlı şekilde çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 18 Aralık 2024; 20:54:11 >
  • hayalladam H kullanıcısına yanıt
    hocam ne yaptın başvurdun mu
  • Fiyatlar biraz aşağıya çekilmiş gibi
  • kimlanbunlar kullanıcısına yanıt

Nasıl?

• 20 gb 265 tl den almıştım. Şuan 191 tl müşteri hizmetlerini arayınca tarifeyi buna çekiyorlar mı ?

• Vodafone internet çekimlerinde Türk Telekom’dan kötü artık diyorlar…

Tecrübe edenler ne der?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.