Şimdi Ara

VOFAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
788
Cevap
42
Favori
36.115
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende 10 aydır aktif alındığını görmedim alınırsa faturaya itiraz edin düzeltirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 19 Aralık 2024; 22:59:29 >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

yazili itiraz yolu var mi

• wolkien kullanıcısına yanıt

Şikayet iletmek istiyorum'a basın giriş yapın

vodafone
    Vodafone Şikayet Hattı | Tüketici Şikayetleri | Vodafone
    https://www.vodafone.com.tr/yardim/tuketici-sikayetleri

tesekkur ederim

• Merhabalar, ben de 60 GB'lık tarifeye başvurdum ve bugün hattım gelecek. Sormak istediğim şu: Şu anki kullandığım Türk Telekom tarifem 1 hafta sonra bitiyor. Herhangi bir bedel öder miyim? Ödeyeceksem, bunu nereden öğrenebilirim?
  • Bump kullanıcısına yanıt

1 haftaysa ödemezsiniz..TAAHHUT yazıp 5555 e mesaj atın orda diyor..

• Kampanya devam ediyor mu ?
  • Trilyalı T kullanıcısına yanıt

Basvuru için bugün son.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 20 Aralık 2024; 13:52:38 >
  • merhabalar, operatör değişikliği için başvurulduğunda, ilk sim kartın illa fiziksel olması zorunlu mu? doğrudan e-sim ile işlemi başlatmak mümkün değil mi?

hocam resmi kanallarda bir tarih göremedim, siz nereden gördünüz? Aralık ayı kampanyası 31 aralığa kadar devam edecek olduğunu söylüyor mt.

• @kukuleta1 Mümkün ancak kurye seçeneğinde olmaz, magaza teslimat seçilmeli daha fazla detay için okuyunuz

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160158373

@takdag90 İlk kampanya 30 Aralık olarak başladı sonra 19 dün 20 oldu güncelleniyor tarih zaten bilgilendiriyorum değişirse.

@kimlanbunlar Hayır değişmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 20 Aralık 2024; 14:9:26 >

Bu arada burada herkese destek olup gerek konuda gerek özelden DM yoluyla yardımcı oluyorsunuz emeğinize sağlık hocam.

• Ben şimdi başvurdum, yarın kart teslim için randevu oluşturdum. Ne zaman açılır?
  • Kurye çok erken gelmiş, evde değildim. Hattı bayiden alabilir miyim acaba?
  • Bump kullanıcısına yanıt

alabilirsin hocam.

• Freezone dan yararlanan var mı?
  • beko64 kullanıcısına yanıt

Hocam özel mesaj benden kaynaklı kapalı yazamıyorum. Geçiş tamamlandı bilginiz olsun.

• Mustafa Dümen kullanıcısına yanıt

PM den ben size yazdım hocam tekrar bi deneyelim oradan

• dgkn7 D kullanıcısına yanıt

Ben bi akrabamın tcsi ve bilgileri ile girdim hoşgeldin mesajı geldi ama yanımdada sol üst köşede red yazıyor. 31 aralıkta fatura kesimi sanırım o süre sonra değişecekmi bakacağız şuan bir değişiklik yok

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.