Bende 10 aydır aktif alındığını görmedim alınırsa faturaya itiraz edin düzeltirler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 19 Aralık 2024; 22:59:29 > |
VOFAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (39. sayfa)
-
-
yazili itiraz yolu var mi
-
Şikayet iletmek istiyorum'a basın giriş yapın
vodafoneVodafone Şikayet Hattı | Tüketici Şikayetleri | Vodafonehttps://www.vodafone.com.tr/yardim/tuketici-sikayetleri -
tesekkur ederim
-
Merhabalar, ben de 60 GB'lık tarifeye başvurdum ve bugün hattım gelecek. Sormak istediğim şu: Şu anki kullandığım Türk Telekom tarifem 1 hafta sonra bitiyor. Herhangi bir bedel öder miyim? Ödeyeceksem, bunu nereden öğrenebilirim? -
1 haftaysa ödemezsiniz..TAAHHUT yazıp 5555 e mesaj atın orda diyor..
-
Kampanya devam ediyor mu ? -
Basvuru için bugün son.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 20 Aralık 2024; 13:52:38 > -
merhabalar, operatör değişikliği için başvurulduğunda, ilk sim kartın illa fiziksel olması zorunlu mu? doğrudan e-sim ile işlemi başlatmak mümkün değil mi?
-
hocam resmi kanallarda bir tarih göremedim, siz nereden gördünüz? Aralık ayı kampanyası 31 aralığa kadar devam edecek olduğunu söylüyor mt.
-
@kukuleta1 Mümkün ancak kurye seçeneğinde olmaz, magaza teslimat seçilmeli daha fazla detay için okuyunuz
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160158373
@takdag90 İlk kampanya 30 Aralık olarak başladı sonra 19 dün 20 oldu güncelleniyor tarih zaten bilgilendiriyorum değişirse.
@kimlanbunlar Hayır değişmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 20 Aralık 2024; 14:9:26 > -
Bu arada burada herkese destek olup gerek konuda gerek özelden DM yoluyla yardımcı oluyorsunuz emeğinize sağlık hocam.
-
Ben şimdi başvurdum, yarın kart teslim için randevu oluşturdum. Ne zaman açılır? -
Kurye çok erken gelmiş, evde değildim. Hattı bayiden alabilir miyim acaba? -
alabilirsin hocam.
-
Freezone dan yararlanan var mı? -
Hocam özel mesaj benden kaynaklı kapalı yazamıyorum. Geçiş tamamlandı bilginiz olsun.
-
PM den ben size yazdım hocam tekrar bi deneyelim oradan
-
Ben bi akrabamın tcsi ve bilgileri ile girdim hoşgeldin mesajı geldi ama yanımdada sol üst köşede red yazıyor. 31 aralıkta fatura kesimi sanırım o süre sonra değişecekmi bakacağız şuan bir değişiklik yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X