Şimdi Ara

VOFAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
788
Cevap
42
Favori
36.101
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam uzun süre foruma girmediğimden PM kapanmış adminlere yazdım bakalım düzelince yazayım. Özelden yazdıklarınızı PM düzelince göndereyim.
  • Mustafa Dümen kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam sorun değil düzeltilir. PM den görüşelim
  • ketoral K kullanıcısına yanıt
    Benim fatura kesildi yine aynı. Düzelme yok
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

İyi akşamlar. Bu akşam internetten başvuru yaptım ve e devletten onayladım. Sim kart teslimi için de 26 Aralık gününü seçtim. Sormak istediğim tarihin geç olması bir sorun olur mu? Ayrıca ücretlendirme ne zaman başlıyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

• Arkadaşlar biz de geçmeyi düşünüyoruz. Geçmeden önce herhangi ekstra bir kampanya avantaj vs var mı yapacağımız ? Tavsiyeniz falan var mıdır ?

• tsfirtina kullanıcısına yanıt

Burayı inceleyebilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/vodafone-link-at-kazan-refefans-konusu--160222233

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHorizon -- 21 Aralık 2024; 0:11:33 >
  • gökhan35gökhan G kullanıcısına yanıt

@gökhan35gökhan Sorun olmaz ancak bazen sistem randevu tarihini öne çekiyor ona dikkat edin çekerse siz tekrar ileri alın, ücretlendirme taşıma işleminin gerçekleştiği gün başlar.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.