Şimdi Ara

VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
34
Favori
43.467
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fatura detaylarına nereden ulaşıyoruz? (Şu an TT abonesiyim)

• ssabakan S kullanıcısına yanıt
    Hocam bana mail olarak attılar faturayı. Çok fazla detay göremedim tarifenin yıl ay periyodu diye yazmışlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Birkan bey sağolsun yardımı sayesinde Online başvuru yaptım az önce de bayiden e-sim olarak ücretsiz şekilde geçişi tamamladım teşekkür ediyorum tekrardan kendisine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bwn gwçtim vodafona da çekim kalitesi baya kötü, ayarlarda falan bi detay mı var acaba .

geri dönmek için turkcellin kampanyası da geçmiş

• Simcard pazartesi geldi, ancak hala aktif olmadı hat. Ne yapmam lazım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Vodafoneda hat özel ücretlenen servislere nasıl kapatılır?

• Sosyal pass için hat tanımlama sistemi hata vermedi.

VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL

Daha sonra aşağıdaki SMS geldi. Uygun yazıp 7000'e gönderdim.

quote:

Kullanmis oldugunuz numara, 5XXXXXXXXX nolu gsm numarasina , irtibat numarasi olarak tanimlanmistir. Irtibat numarasini dogrulamak icin "UYGUN" yazarak 7000 e gonderiniz. Detaylar icin Vodafone Gizlilik Politikasihttps://vftr.co/gp B003

Sonuca bakacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18yusuf -- 27 Aralık 2024; 2:20:29 >

• Hat geldi, kurye üç gün içinde açılır dedi.
    Hat açıldığında taahhüt için birşey yapmamıza gerek var mı yoksa otomatik 12 ay sabit fiyat ile mi devam edecez?

• 18yusuf 1 kullanıcısına yanıt
    geçen ay bunu bir hat için yaptım ne onay mesajı geldi ne de sosyal pass ile ilgili bir şey gördüm ne yapmak gerekiyor sonrasında

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 2 hafta önce geçtim ama şimdi eski operatöre geçsem herhangi cezai işlem vs olur mu ? (Faturalı)

• arkdaşlar merhaba

benım fatura kesım tarıhınden 1 gun once gecıs yaptım Turk telekoma ama 4 gun surdu gecıs ıslemı

Yenı fatura nasıl kesılecek ? 4 gunlukmu acaba vodafone arayıp gecıs yaptım bılgısını vermelımıyım?

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Valla sabah 8'de şöyle bi mesaj geldi. Henüz Tobi'den paketi alamadım. Bu mesaj gelmeden önce gece Freezone yazıp 1525'e yollamıştım. Freezone'a hoşgeldin falan filan diye mesaj gelmişti. Bi de gece Tobi böyle en alttaki resimdekini yazdı ama bilemiyorum. Öte yandan tarayıcıdan online işlemlere girince de diğer resimdekini görüyorum.

quote:

MUHİTTİN(isim örnektir), FreeZone’un 26 yas alti genclere sundugu guzelliklerle dolu dunyasina hos geldin! Hattinin kullanici tanimlamasi basariyla tamamlandi. Artık yeme icmeden seyahate, eglenceden dijital oyunlara kadar en sevilen markalarda gecerli 1500 TL’ye varan sana ozel cashback ayricaliklarindan her ay faydalanabilirsin. Favori markanin kampanyasina katildiktan sonra harcamani Vodafone Pay ile yap, ertesi gun nakit iadeni kap! Kampanyalari incelemek icin tikla:https://vfselfservis.com/MARKETPLACE/&homepageSectionID=87 B003
    VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL

Ekleme: Bana freezone logosu gelmemiş uygulamayı silip yeniden yüklemeyi denedim yine gelmedi. Kayıt açacağım.

2. Ekleme: Gün içerisinde tekrar sms gelecek dedi MH.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18yusuf -- 27 Aralık 2024; 12:2:43 >

• Richard Parker kullanıcısına yanıt
    online dan başvuru yaptın demi, zaten başvuru sırasındayım tarifeni seçiyorsun

hiçbirsey yapmana gerek yok sms atmana vs gerek yok, hattın açılınca Vodafone yanımda uygulamasını indir giriş yap, tarifeni göreceksin uygulamaya girince

• 18yusuf 1 kullanıcısına yanıt
    freezone logosu sol üstte mi oluyordu ve sosyal pass sanırım her ay alınabiliyor nereden yapılıyor tobiden mi

• Selam ben taahhüt bitmeden vodafoneden ayrıldım bu erken ayrılma bedeli son faturaya yansıtılmamış bayilerden mi ödeniyır bilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulturkusu -- 27 Aralık 2024; 12:34:43 >
  • istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    ne kadar zaman vardı bitmesine

• dgknn89 kullanıcısına yanıt

Eyvallah sağolasın hocam

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    3 ay 1230 tl cezası vardı

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.