|
VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (41. sayfa)
-
-
İyi okumamışsınız, 10 gb edevlet onayına veriliyor, 30 gb kodla işlem başlatıp mağazadan teslim seçilirse de gelir kampanya bugün bitiyor mağaza teslim yeni başvuru yapın.
Kodunuz yoksa bu konudan temin edebilirsiniz
https://forum.donanimhaber.com/vodafone-link-at-kazan-refefans-konusu--160222233
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 22 Aralık 2024; 23:21:26 > -
10GB için 9 günlük ilk fatura kesildi. 42,90₺
Yanımda Premium iki ay boyunca 19,90 yapan kampanya bitti mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 23 Aralık 2024; 12:43:45 > -
23 Kasım'da 10 GB 190 lira olan tarifeye geçmiştim. Sonradan indirim olunca kızmış ve 7 Aralık'ta TT geçişim tamamlanmıştı. 10 defadan fazla aradım Vodafone'u, ilk ayında olanlar da yararlanmalı indşrimden diye. Kabul etmemişlerdi. Eski mesajlarda hatırlayanlar olacaktır, cayma bedeli çok tartışıldı. Müşteri temsilcilerinden ilk ay cayma bedeli çıkmaz diyen de oldu, alırız cayma bedelini diyen de. 14 günlük kullanıma faturam bugün çıkmış, 100,50 TL. 304 lira cayma bedeli gözüküyordu yanımda uygulamasında. İlk ay cayma bedeli olmadığı tescillendi. 15 gün geçseydi belki de alırlardı bilmiyorum. -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 23 Aralık 2024; 14:14:18 > -
merhaba, 14 yıllık üyeyim pm kapatılmış. desteğe yazdım ama henüz açılmadı. acaba nasıl ulaşabilirim.
-
Foruma uzun süredir girmeyen hesapların pm özelliği kapatıldı, açmak istiyorsanız numara onayınız olacak ve şifremi yenile basarak cep telefonu ile yeni şifre aldıktan sonra açılıyor.
Ayrıca profilimde sosyal medya hesaplarım ekli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 23 Aralık 2024; 17:37:34 > -
Kampanya bitti mi -
Hocam bende pm atamiyorum kapatmislar destek olurmusunuz gecis icin eski fiyatdan ?
-
Profilimdeki sosyal medya hesabından kontak kurabilirsiniz.
Ayrıca pm kapatılma sebebi
Uzun süreli kullanılmayan hesaplarda güvenlik amacıyla şifre hesapta kayıtlı telefon numarası üzerinden sıfırlanana kadar özel mesaj kullanımı askıya alınmaktadır.
Şifremi unuttum'a basıp telefon yoluyla ile şifrenizi yenileyin düzelecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 23 Aralık 2024; 19:29:53 > -
Bana da cayma bedeli çıkarmışlar. 11 günlük bir süre için 223 tl çıkmış -
Vodafone müşteri hizmetleri arıyıp iptal isteyin. Fatura düzenliyorlar bildiğim kadarıyla -
Arayıp talep oluşturdum. Bakalım nasıl sonuçlanacak -
şu anda dediğiniz gibi yazıyor sitede ancak
geçen hafta 19,90 gibi bir rakam görmüştüm ama hangi kampanyaya dahildi bilemiyorum.
edit şimdi buldum; faturama yansıt 19,90 mış 2 ay yanımda premium bedava oluyor.
vodafoneMobil Ödeme Yanımda Premium Kampanyası | Vodafonehttps://www.vodafone.com.tr/kampanyalar/mobil-odeme-yanimda-premium-kampanyasi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 23 Aralık 2024; 22:26:29 > -
Hocam bunu biliyordum ancak sorun şu bununla işlem yapınca mobil ödeme hizmet bedeli yansıyordu premium dan önce yapıldığı için, düzeldi mi bilmiyorum isterseniz deneyin.
-
Bana da 558 TL cayma bedeli SMS geldi tobiden müşteri temsilcisi bağlandı,bedelin iptal için ilettim çıkmaz dedi SS aldım.
-
Kampanya bitti mi -
Haydaaa, ben çok aramıştım müşteri hizmetlerini. Operatör değiştiriceğimi söyledim hep, talebinizi aldık falan demişlerdi. Ya da 2. bir fatura mı çıkaracak acaba gelecek ay. Bu kadar fark olmamalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80s90s -- 24 Aralık 2024; 10:30:0 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X