Şimdi Ara

VOFAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
42
Favori
36.113
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Turkcell dahil hepsi Türk Telekom dan kötü bence şuan, Türk Telekom eski Türk Telekom değil. Ama Vodafone genelde Türkcell’den de biraz kötü kalıyor (çekim gücü olarak en iyisi Vodafone sanırım ama hız olarak en yavaşı aynı zamanda).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 19 Aralık 2024; 9:50:10 >
  • OxBlue kullanıcısına yanıt

Evet internet hızı olarak türk telekomdan kötü vodafone , türk telekom kendisini çok geliştirdi

Fiyattan dolayı hattımı turkcelle taşımak durumunda kaldım neredeyse turkcell kadar hız veriyor kapsaması iyi sorunsuz

• VOFAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL
  • ckm kullanıcısına yanıt

1.5 sene önce vodafonedan turkcelle geçtim, şimdi vodafone'a geri döndüm. testlerde 100mbit down, up da 30mbit civarında. Eskisi gibi kasmıyor.

Hız olayları lokasyona göre değişebiliyor , şu haliyle gayet iyi gözüküyor.

• cemilture kullanıcısına yanıt

Pki ndn sen anltsna brz

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

Geçtim hocam premiuma, getirisi iyi çünkü. Anında yanımda cüzdana 100 tl geldi.

• OxBlue kullanıcısına yanıt

Bence metropollerde sıkıntı çıkartmaz. Ancak kırsal biraz daha mahalle aralarında sıkıntı olabiliyor.

• hayalladam H kullanıcısına yanıt
    her ay geliyor mu

@ensar14 1 ocakta belli olur uzatılırsa yıl sonuna kadar her ay alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 19 Aralık 2024; 20:9:57 >
  • Yoğun talep üzerine 1 gün uzatılmıştır. Kampanya bitiş tarihi 20.12.2024 23:59.

• beko64 kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi akşamlar PM ile iletişim kuramadım sorun var galiba. Sizin referans kodunuzu kullanacağım haberiniz olsun.
  • Karingoo kullanıcısına yanıt

Vodafone kalabalık yerlerde delirtiyor, kırsalda genelde diğer operatörlerden iyi.

• Mustafa Dümen kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam geçiş tamamlandığında görüşelim. Pm de sıkıntı yok aslında anlık bir hata olabilir.
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt
    premium ödemesi sanırım mobil ödeme faturaya yansıt ile oluyor ayrıca mobil ödeme ücreti alıyor mu

Hayır mobil ödeme değil cüzdan kısmına ekleniyor oradan kartla üstünü ödeyebilirsiniz.

yok hocam 39₺ premium ödemesini sormuştum
  • "premium odemeyi yapmak icin mobil odemeyi acin" diyordu. "baska islem yapmazsaniz mobil odeme ucreti alinmayacak" da diyordu fakat 6-7 ay once premium harcii kullanmadigimiz halde esimin faturasina mobil odeme ucreti yansittilar. esim olayi bile bilmedigi ve anlamadigi icin itiraz edemez zaten, ben de ugrasmadim

• @ensar14 Zam gelirse ona göre faydaların oranıda artar örnek 150 olur olmazsa iptal edersiniz.

@wolkien Premium’lu müşteriler mobil ödeme hizmet bedeli ödemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 19 Aralık 2024; 22:56:39 >

oyle diyor ama parasini aldi diyorum iste. bunu yazarken farkli bir sey mi anlatmaya calistiniz?

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.