Turkcell dahil hepsi Türk Telekom dan kötü bence şuan, Türk Telekom eski Türk Telekom değil. Ama Vodafone genelde Türkcell’den de biraz kötü kalıyor (çekim gücü olarak en iyisi Vodafone sanırım ama hız olarak en yavaşı aynı zamanda). < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 19 Aralık 2024; 9:50:10 > |
VOFAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (38. sayfa)
-
-
Evet internet hızı olarak türk telekomdan kötü vodafone , türk telekom kendisini çok geliştirdi
Fiyattan dolayı hattımı turkcelle taşımak durumunda kaldım neredeyse turkcell kadar hız veriyor kapsaması iyi sorunsuz
-
-
1.5 sene önce vodafonedan turkcelle geçtim, şimdi vodafone'a geri döndüm. testlerde 100mbit down, up da 30mbit civarında. Eskisi gibi kasmıyor.
Hız olayları lokasyona göre değişebiliyor , şu haliyle gayet iyi gözüküyor.
-
Pki ndn sen anltsna brz
-
Geçtim hocam premiuma, getirisi iyi çünkü. Anında yanımda cüzdana 100 tl geldi.
-
Bence metropollerde sıkıntı çıkartmaz. Ancak kırsal biraz daha mahalle aralarında sıkıntı olabiliyor.
-
her ay geliyor mu -
@ensar14 1 ocakta belli olur uzatılırsa yıl sonuna kadar her ay alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 19 Aralık 2024; 20:9:57 > -
Yoğun talep üzerine 1 gün uzatılmıştır. Kampanya bitiş tarihi 20.12.2024 23:59.
-
Hocam iyi akşamlar PM ile iletişim kuramadım sorun var galiba. Sizin referans kodunuzu kullanacağım haberiniz olsun. -
Vodafone kalabalık yerlerde delirtiyor, kırsalda genelde diğer operatörlerden iyi.
-
Tamamdır hocam geçiş tamamlandığında görüşelim. Pm de sıkıntı yok aslında anlık bir hata olabilir. -
premium ödemesi sanırım mobil ödeme faturaya yansıt ile oluyor ayrıca mobil ödeme ücreti alıyor mu -
Hayır mobil ödeme değil cüzdan kısmına ekleniyor oradan kartla üstünü ödeyebilirsiniz.
-
yok hocam 39₺ premium ödemesini sormuştum -
"premium odemeyi yapmak icin mobil odemeyi acin" diyordu. "baska islem yapmazsaniz mobil odeme ucreti alinmayacak" da diyordu fakat 6-7 ay once premium harcii kullanmadigimiz halde esimin faturasina mobil odeme ucreti yansittilar. esim olayi bile bilmedigi ve anlamadigi icin itiraz edemez zaten, ben de ugrasmadim
-
-
oyle diyor ama parasini aldi diyorum iste. bunu yazarken farkli bir sey mi anlatmaya calistiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X