|
VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (36. sayfa)
-
-
@Furkovic Yanımda uygulaması veya GUVENLI IPTAL yazıp 2500 sms gönderin.
@hayalladam Diğer konuda detaylı yazım var evet avantajlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 17 Aralık 2024; 22:36:34 > -
Hocam mağaza teslim için bir süre var mı 1 hafta sonra mesela gidip alabilir miyim başvuru sonrası sim kartı?
-
3 gün içinde almanız gerekir hocam o kadar uzun değil süre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 366.gün -- 18 Aralık 2024; 10:4:37 > -
Merhaba turkcell den vodafone 60 gb 324 tl olan pakete taşıdım cumartesi müracaat bu sabah 7,30 da hat açıldı.Vodafone yorumlarına bakıyorum şarjı sömürdüğü bilgisi var,pili çok çabuk bitiriyormuş sizce tekrar turkcell e taşısammı şarj problemi yaşarmıyım.
-
Önce bir kullan sonra karar verirsin.
-
Cihazdan cihaza . Bölgeden bölgeye değişen bir durum bu. Yaşamadan bilemezsin -
İyi de turkcell kampanya süresi biter o zaman
-
Türk Telekom'da kampanya var mı diye bakıyım dedim, adamların sitesi çökmüş. Mevcut Vodafone müşterisiyim. Son dönem faturam 21'inde kesiliyor. Mecbur Turkcell'e geçecez.
20gb'a yanımda premium ile 290 ödüyorken 30gb'a Turkcell'de 325 vermek yine de karlı olacak gibi.
-
turkcell 40gb 325₺ hocam -
Esim alırsak vodafondan aynı şey yaşanır mı? -
E sim ile fiziksel simin çekim gücüne ile bir alakası yok ki. İkiside sim kart o kadar. Biri sisteme gömülü diğeri fiziki -
Forumda 2-3 Telekom konusu var onlara bakın. Ayın 20 si son gün firmalarda görünen o. Geç kalmayın -
Yanlış yazmışın hocam 40gb imiş. Bu arada TT kampanyayı açıklamış. 2 gün süresi var.
@KoşanBalık kısa süreli olarak yayınlamışlar hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black.Smith -- 18 Aralık 2024; 14:8:58 > -
Kampanya 19 Aralık 2024 23:59 itibariyle sona erecektir.
-
e-devlet üzerinden 1 saat içinde onay verilmez ise başvuru iptal mi oluyor?
-
hayır kurye yapıyor işlemleri yada mağaza teslim dediyseniz mağazadaki yetkili yapıyor.
-
Kuryede 3 gün süresi var mı? 1 hafta ötelesem sorun yaşar mıyım, cayma bedelini atlatmak için
-
referans link paylasimi ile esimin hesabindan kendime link olusturdum, yanlis paketi secmisim. ikinciye basvurdum. vodafone magazasi sadece ilk basvuruyu goruyorum diyor. onunla islem yaparsam ilk paket tanimlanacakmis. vodafonu aradim basvuruyu iptal edin dedim. her acan temsilci "ben yapamiyorum, size bi numara vereyim orayi arayin" dedi, her biri baska bi numara verdi, numaralarin hicbiri de calismiyor, deli oldum. basvuruyu iptal etmenin bir yolunu bilen var mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X