|
VOFAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (33. sayfa)
-
-
O zaman ben 700 tl ye yakın cezai bedeli ödeyip Turkcell'e geçim hocam yapacak birşey yok her türlü karda olurum Allah bilir bana vadafon Şubat ayında ne kadar önerecek..
-
hocam bunun çözümünü çok aradım şöyle çözdüm anlatayım
ilk önce google masterpass hesap silme yazıyorsunuz telefon numarası vs bilgileri yazıp hesabı (kayıtlı kartları) tümden kaldırmış olun
sonra her şey yanımda içinde profil - cüzdanımda masterpass dahil kayıtlı kart kalmamış olacak burada kartınızı ekleyin eklendikten sonra komple uygulamayı kapatıp tekrar açın her şey yanımda sepete alacağınızı ekleyin ödemeye geçin az önceki kaydettiğiniz kart görünecek ödemeyi deneyin %99 olumlu olacaktır -
tobi’den ücretsiz durma alınıyordu sanırım kapatmışlar onu bile çok gördüler -
yeni geçecek olan arkadaşlar aşağıda verdiğim referans linki yada fırsat65471433 kodu ile istedikleri tarifeye geçip bu kodu kullanırlarsa ekstra 30 gb ve 100 tl vodafone pay kazanacaklar. şimdiden hayırlı olsun!
www.vodafone.com.trNumara Taşıma & Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları | Vodafonehttps://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/YALIN?referer=amb-46d02c58-9987-4547-9a6a-bbad16119d64&couponCode=FIRSAT65471433&cid=perf-ambaff
-
8 Aralık Pazar günü geçiş oluşturdum bayiden hala sim kart elimde bekliyorum hala bi geçişi beceremediler yok yoğunluktan böyle oldu beklemeye devam edin zart zurt kaldım ortada öyle bu durumu yaşayan var mı başka -
10 aralık saat 14 bayi başvurum, 15 aralık saat 22 1 saat sonra hat açılacak, bayinizi arayıp görüşün sistemden kontrol etsinler.
-
Görüştüm hocam bekleyin diyip duruyor kaç defa müşteri hizmetleri kayıt açıp bekleyin diyor kaç gündür bıktım -
Arkadaşlar dün hattımı taşıdım, bugün bana 16 Aralık saat 20.30 da hattımın taşınacağı bilgisi geldi ama şimdiden hattımda şebeke yok, acaba erken mi taşıdılar diye yeni sim kartı taktım onda da yok, normal mi ?
Not: cihaz pasaporta kayıtlı sorunsuz 23 aydır kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpit -- 15 Aralık 2024; 22:21:32 > -
-
Hocam hangi operatörden taşıma yapıyorumuz? -
İlk 3 ay +30 gb için link veya referans kodu: FIRSAT67151525
👋, Vodafone’un avantajlı tekliflerini gördün mü? Hadi hemen aşağıdaki linke tıkla, sana özel fırsatları kaçırma!www.vodafone.com.trNumara Taşıma & Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları | Vodafonehttps://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/YALIN?referer=amb-5e37a6f0-b572-4f61-9376-23b065c97bcf&couponCode=FIRSAT67151525&cid=perf-ambaff
-
Referans kodum ile Vodafone Faturalı Tarifelerden Birine Geçin Hem Benden 100 TL hem de Tarifenize Ek GB'lar kazanın.
Referans Link:
Referans Kodu: FIRSAT6573854
Online üzerinden başvurulara özel 3 ay geçerli 30 GB hediye
E-Devlet üzerinden sözleşme onayına ise 10GB hediye
Edevlet onayı için link üzerinden başvuru yapıp ilk 1 saat içerisinde E-Devlete İnternet Bankacılığı hesabınız ile giriş yapıp Vodafone yazarak Yeni Abonelik Sözleşmenizi Onaylamanız gerekiyor.
Vodafone Yanımda'yı link üzerinden indirip giriş yaptığınızda 3GB hediye
26 yaş altındaysanız ekstra Ücretsiz Sosyal Pass paketi alabilirsiniz
Hattınız aktif olduktan sonra Freezone kullanıcı tanımı sayfasından formu doldurun ardından FREEZONE yazıp 1525'e SMS gönderin. Hoşgeldin SMS'i ardından Yanımdayı kontrol edin sol üstte Freezone yazıyor ise Tobi üzerinden ücretsiz Sosyal Pass Paketinizi alabilirsiniz.
100 TL ödeme için hat aktif olduktan sonra PM ile iletişime geçiniz.
Referanslarım için linkteki başlığımı inceleyebilirsiniz.
-
vodafoneda şarj sorunu ve hattın ara ara kesilme sorunu var. benden uyarması sonradan pişman olmayın. vodafone pişmanlıktır. bulaşmayın.
-
tamamen bölgeye bağlı bir durum ezbere konuşmayalım hocam iyi günler dilerim
-
batırdılar hocam bu kampanyada ben 8 aralık pazar başvurdum bugün 16 aralık pazartesi daha ne zaman taşınacağının gün bilgisi bile gelmedi mh sadece bekle diyor
-
Hocam tt mobilden mi geçiş? -
evet hocam siz de mi aynı sorunu yaşıyorsunuz
-
ben dün turkcellden vodafone geçiş yaptım 48 saat içinde geçiş tamamlanacakmış. tekrar gorusmek üzere turkcell.
-
hadi bana inanmıyorsun, peki aşağıdaki konuya yazanlar onlar da mı ezbere konuşuyor?
https://forum.donanimhaber.com/vodafone-hat-sarji-somuruyor--125206172-9
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 16 Aralık 2024; 8:39:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X