|
VOFAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (32. sayfa)
-
-
Tobiyle yazışmayı denediniz mi cayma bedeli yazın tarifemi değiştir yazın seçenekleri bi bakar misiniz hocam -
En yakın mağazadan git çıkart hattını uğraşma o zaman hocam -
Hersey yanimdadan kuponla alisveris kodu alınamıyor yor mu her defasında ödeme yaptırmıyor -
ilk ay taahhütünüzü cezasız sonlandırma hakkına sahipsiniz dedi.
-
Hocam bimcell hangi tarifeye geçmeliyiz? Taahhüt ücreti falan gelmedi mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yardimci65 -- 14 Aralık 2024; 21:18:5 > -
Türk Telekomda taahhütum var 6 ay daha.
Türk Telekom mobilden tarife yenile ile yeni taahhüt verip başka tarifeye geçsem ardından hattımı Vodafone a taşısam 3 5 günlük taahhüt cayma bedeli mi gelir yoksa 6 aylık mı gelir -
Hocam yeni taahhüt verseniz bile eski tarifenin taahhüdü devam eder.
Dolayısıyla 6 aylık ceza ödersiniz. -
ayarlada olöası lazım. 4.5g yi kapat. 3.5g ye geçiyor
-
kullan kullan bitmiyor. ne güzelmiş 60gb.
daha önce r
ttkomda 25+2 de bitiyordu. ayda 3-5 GB hediye geliyordu. 5gb da youtube vardı. birkaç defa fazla ödedim. kotayı aştı. şimdi bitmiyor. musluğu boşa açtım.. -
Taahutumun bitmesine 8 gün kala geçtim ..(Turkcell>vodafone). Son bir ay geçişlerde ceza gelmiyor dediler doğrumu acaba ? -
ne hatası veriyor -
Son bir ay numara taşımada ceza olmuyor. BTK kararı var, mobil veya ev interneti vs. Dahil.
Yısonu abkne kazanmak için 3 operatörde çok agresif oldular. Bence evdeki ailedeki herkesi uyarmak lazım, yılbaşından sonra geçirmeler başlar.
-
Hocam ben vadafondan ayrılacağım ama cezai bedel ödememek için Ocak ayını bekliyorum ocak ayında operatörler bu kampanyaları yapmazlar mı sizce Türkcell'e geçeceğim 60 gb 1000 dj baya Uygun 390 TL sizce devam etmez mi Ocak ayında?
-
Ocak ayında ülke genelinde oksijen hariç herseye zam geliyor hocam -
Orası öyle evet maalesef hani belki dedim rekabet ayağına ocak ayında da operatörler bu Uygun tarifeleri devam ettirirler. O Zaman taahhüt cezası 678 tl yi ödeyip geçişimi yapayım Turkcell'e..
-
Geçenlerde Vodafone Bayide çalışan arkadaş önce faturasıza geç bi kaç gün sonra başka operatöre geçebilirsin sonra da geri gelirsin dedi pek mantıklı gelmemişti doğruluk payı olup olmadığı tartışılır hocam -
İlk üç ay ekstra 30 gb kazanmak ve bana da kazandırmak isterseniz link üzerinden kolayca hattınızı taşıyabilirsiniz.
FIRSAT64455786
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilture -- 15 Aralık 2024; 11:48:39 > -
2 adet migros kodu ekleyip 100 tl vodafone kupon ekliyorum ödeme aşamasında alım üst sınırı aşıldı diye uyarı veriyor
-
Valla bu banada pek mantıklı gelmedi hocam. Peki sence hocam yılbaşından sonra da operatörler RT rekabet ayağına devam ederler mi bu tarifelere?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X