Şimdi Ara

Void vs sundipped bloodlusted süperman (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş sundip yapmış ve bloodlusted bir supermanı void falan durduramaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pes2012forever

Ne alaka zamanında burda hulk'a dövdürtüyolardı superman'i savunduk Ama siz abartılı şeyler söylüyorsunuz.
    Sundip+Bloodlusted Supermanın Void i öldürmesi pek abartıya girmiyor bence
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    bence sundipp zamanına bağla ama konuyu ben açtığımdan dolayı sundipp zamanını 12 saat olarak ele alalım
    bana görede süpo alır ama zorlanır rahat alamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HulkTv

bence sundipp zamanına bağla ama konuyu ben açtığımdan dolayı sundipp zamanını 12 saat olarak ele alalım
    bana görede süpo alır ama zorlanır rahat alamaz
    Hocam 12 saat boyunca sundip yapmış superman, başlangıç seviyesinden hemen hemen katrilyon kat daha güçlü olur ki söylediğim rakam abartı olsun diye değil gerçek.. Bloodlusted de olunca voidin ruhu bidaha geri dönmeye korkar.. Katrilyon kat diyorum dile kolay :D

Ben 2 saat 2.5 saat olarak düşünmüştüm.. O yüzden o yüzden Superman alır ama rahat alamaz demiştim.. Ama bu şekilde Superman Voidin içinden geçer.. Bide voidi öldürmeye karar vermişse Void in vay haline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man_Of_Steel -- 19 Temmuz 2018; 19:18:52 >

ben rahat alacağını düşünmem ama süpo alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: HulkTv

ben rahat alacağını düşünmem ama süpo alır
    Hocam tamamen hesaplayayım dedim.. Ben tahminen katrilyon demiştim tamamen hesaplayayım dedim sonuç yetmiş seksilyonlarda bişey çıkıyor.. yani 22 basamaklı bir sayı

Bide Bloodlusted.. Düşünmek bile istemiyorum

Void zorlayamaz bile diyebilirim hatta
    tamam anladım hocam
    Özellikle bu konu için yazmadım. Ne konular açıldı burda..

Her neyse Voidi öldüremez. Void önce güneşi yok eder. Sonra superman'in gücü yavaş yavaş biter ve onu yok eder.

He isterse 800 trilyon saat güneşte banyo yapsın. Bu ona reality warping gibi bir yetenek vermeyecek. Fiziksel gücü 500 katrilyon kat artsa ne olacak ? Hulklamı dövüşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 19 Temmuz 2018; 19:47:40 >
  • quote:

Her neyse Voidi öldüremez. Void önce güneşi yok eder. Sonra superman'in gücü yavaş yavaş biter ve onu yok eder.

He isterse 800 trilyon saat güneşte banyo yapsın. Bu ona reality warping gibi bir yetenek vermeyecek. Fiziksel gücü 500 katrilyon kat artsa ne olacak ? Hulklamı dövüşüyor.
    Güneşi yok ederse evet Supesi alabilir.. Ama hile yaparsa bi anlamı kalmazki.. Şöyle yapalım Superman 12 saat sundip yapsın

Güneşin olmadığı bi ortamda kapışsınlar.. Gücü düşmesin ama yükselmesinde çünkü öbür türlü hile oluyor
  • quote:

Sadece güç değil fiziksel güç, dayanıklılık, hız da aynı şekilde çoğalıyor ki bu durumda flash bile yarışamaz supes ile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man_Of_Steel -- 19 Temmuz 2018; 19:50:45 >
    E bir karakterin hem zayıf noktalarını kaldırıp hem 12 saat zaman verirseniz alır zaten daha ne olsun
  • quote:

E bir karakterin hem zayıf noktalarını kaldırıp hem 12 saat zaman verirseniz alır zaten daha ne olsun
    Onu konuyu açan arkadaşa söylemelisin bence :D
    Güneş yok diyen sensin :D Gücü düşmeyecek diyende sensin :D

O zaman savaşta negative zone'da olsun
  • quote:

Negative Zone mi.. Voide abi çeker orda
  • quote:

Negative Zoneye güneş getirsek :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man_Of_Steel

Negative Zoneye güneş getirsek :D

Alıntıları Göster
    Katrilyon katta güçlense Void'in gücünün fiziksel olduğunu sanmıyorum. Süperman Galactusu alabilirse Void'ide alır.
  • reality warping supermen e islermi sence ? kac kez uzay zaman bariyerlerini kirmis gerceklik duvarini dahi kirmis

deistirdigi gercekligi yumruyla kiricak gene bide sundip superman yok eder yok ahhah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • since2002 kullanıcısına yanıt
    baban senin bu yaşında geç uymana izin veriyor mu ? yoksa tatilmi diye bu kadar geç uyuosun
  • Bide sundip 12 saat :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.