Şimdi Ara

Void vs sundipped bloodlusted süperman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

geri çekilme pes etme yok ölene kadar savaşçaklar

• gelin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HulkTv -- 18 Temmuz 2018; 16:13:21 >
  • Void alır gibi geliyo. Ama Sundipped falan dedin şimdi fanlar gelip taşlamasın beni
  • umutcicen U kullanıcısına yanıt
    sundipped since gelmesin yeter
  • Şimdi daha düzgün yazacam...

Ben superboy prime den örnek vermek istiyorum.. Kendisi bloodlusted superman dan başka bişey değil superman ile tek farkı ahlaki sınırlarının olmaması ve kendini kısıtlamaması, Spb prime en az multi galaktik nigh universal.. Superman sundip yapsa ve bloodlusted olsa kendini hiç sınırlamasa bu seviyeye gelebilir ve void i alacağını düşünüyorum

Void de supermanı zorlayacaktır ama Superman bu savaşın kazananı olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • umutcicen U kullanıcısına yanıt
    Yine kabullenememişsin supermanın yeneceğini. Sundip yapmış supermanı void mi durduracak birde bloodlusted. Sundip halinde her saat aşırı güçleniyor. Birde kendini sınırlamamışsa Void moid kalmaz.
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    rahat alacağını hiç sanmıyorum Wwh yi dalga geçer gibi dövüyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nabu vs marvel's skyfathers
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    http://marvel.wikia.com/wiki/Void_(Dark_Sentry)_(Earth-616)
    https://www.reddit.com/r/respectthreads/comments/2yc4nb/the_complete_sentry_respect_thread/
    buralara bak derim 2. attığım normal sentrynin güçleri oluyor ilk attığım voidin yani ikisini topla voidin gücünü anlarsın

• Valla superman çakması bir karakter. Sundip yapmış bir supermanı void durduramaz anormal seviyede güçleniyor sundipte. Birde bloodlusted.
  • Tabiki supoyu zorlar, yaralar ama bu savaşın kazananı Superman olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    aga çakması olduğunu herkez biliyor ama zorlarmı zorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xgny58x

Valla superman çakması bir karakter. Sundip yapmış bir supermanı void durduramaz anormal seviyede güçleniyor sundipte. Birde bloodlusted.
    Hocam benim gözümde Süpo'nun normal formu her zaman star-solar system arası. Sundipped Bloddlusted in olacağıda en fazla Galaxy dir heralde. Void e galaxy multi galaxy arası deniyor. Ama Dc okumadığım için siz kadar bilmiyorum arkadaş Bloodlusted Süperman Süperboy prime seviyesidir demiş. Öyleyse rahat alır.
  • SuperboyPrime ın hiç Superman gibi bir sınır yok kendini sınırlamadan bodoslama girişiyor millete ki kendini sınırlamayınca fiziksel gücü de Hızı da artıyor.. Dayanıklılıkta biraz artıyodur

Bloodlusted ve Sundip Supermanden bahsediyoruz.. Sadece bloodlusted superman vs Avengers konusunda genel kanı %60 superman diyorlardı..

Şimdi sundip yapmış hali 15 dk de üç kat artıyor 30 dk de 9 kat artıyor.. 1 saat sundip yapsa 81 kat ediyor..

Başlangıç halinden 81 kat güçlü oluyor yani

Bide bloodlusted olduğu için içinde depoladığı tüm güneş enerjisini güce dönüştürecektir.. Bu şekilde voide girişse ortada void moid kalmaz bence

• Void o banyo yaptığı güneşi söndürüp öldürür superman'i.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pes2012forever

Void o banyo yaptığı güneşi söndürüp öldürür superman'i.
    Base form supermanı öldürmeye başlı başına ölüm.. Bide Bloodlusted+Sundip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man_Of_Steel -- 19 Temmuz 2018; 15:33:23 >
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Yok anasının gözü. Sundip yapmış birde bloodlusted halinde void moid kalmaz.

Size kalsa 1 ay sundip yapıp tüm evreni yok eder

Hiçliği yok edemezsin bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 19 Temmuz 2018; 17:56:47 >
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Size kalsa herkeste Supermanı yener bu ne ya. Black Widow bile döver diyeceksiniz neredeyse.

Ne alaka zamanında burda hulk'a dövdürtüyolardı superman'i savunduk Ama siz abartılı şeyler söylüyorsunuz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.