biliyorum hepsi betamax, fakat smsdiscount paralı yapmış tr yi webdirectcall dan aldım asla almayın doğru düzgün sip desteği yok, 10 euro ya 3 ay veriyo vsvs...
az önce bende voipbusterden kredi aldım türkiye bedava diye ama malesef ki 0,02 cent alıyor dakıkasına işin garibi 1 görüşme yaptım 1 dakika 38 saniye ve benden yediği kontür fazla oldu kalan param 9,94 e düştü bu nasıl iş
ayrıca menude soyle yazıyor
you have 120 freedays left.After this period,normal rates will be applied
bunu tercüme edecek arkadas varsa menmun olurum yaa 120 gün bedava diyor sanırım ama nere ile bedava lütfen bunun listesiniz yayınlıyacak arkadas varsa menmun olurum faydalı olur.
türkiyedeki arkadaşlarada asla tavsiye etmem paralı yanı kalıtelı konusurum turk telekomla konusurum az pahalı ama olsun para ülkemde kalır en azından.
valla sağda solda rekllamlar var turkıye bedava dıye mıllet dusuyor bu oyuna gıttı 10 euro
@cartel76 voipbuster dan kredi almakla hata yapmışsızız çünkü türkiye onların FREE diye bahsettiği listede değil bu yüzden aradığınızda ücret kesilmiş. kesilen ücret de doğru 1.01 dk da konuşsanız 1.59 dk da konuşsanız 2 dk ücreti ödersiniz. ancak nonoh.net den kredi almış olsaydınız orda türkiyeyi 120 gün boyunca haftalık 200dk sınır altında arayabilirsiniz. ben ordan alıyorum ve kullanıyorum. biraz araştırsaydınız keşke
Öncelikle "you have 120 freedays left.After this period,normal rates will be applied " yi tercüme edeyim. (Gerçi tercüme etmeme gerek yok yamasını eklesen o direk tercüme ediyor) "Bu yazıda 120 gün bedavan olduğunu söylüyor". Onun dışında forumda arama yapsaydın ve
Türkiyede oturanlar içinde ucuz yabancı ülkede olanlar içinde avantajlı bir yol bu bence. Ayrıca yabancı ülkeleri de arama yapabiliyorsun üçretsiz. Bu içretlwndirmw tarifeleri de yüklediğiniz programın sitesinde mevcut. Aşağıdaki adresleri bir inceleyin.