Şimdi Ara

Voipbuster Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyosunuz voipbuster la 10 euro karşılığında sınırsız 4 ay konuşulabiliyor, bende geçen hafta buraya üye olup 10 euroluk kredi aldım bikaç gün öncede voipbusterden şöyle bir mail geldi, ingilizce olduğu için tam çözemedim, aynen şöyle

Dear Voipbuster-fan,

From Friday 17-03-2006 calls to Turkey with Voipbuster only cost 1 cent per
    minute.
    With Skype, you pay 11,1 cent per minute!

ayın 17 sinden sonra türkiye içimi ücretli yoksa dışardan türkiye aramalarımı ücretli olacak ingilizcesi iyi olan birisi tercüme ederse sevinirim

• Ben kredi almadım. Banada geldi. Herkese geliyor.

cuma dan sonra (17 - 03 - 2006) Türkiyeyi aramanın dakikası 1 cent olucaktır. Skypede dakika başına 11 centtir.
    Reklam mesajı yani.
  • Bu ödeme yapıp da kullananlar için değil benim gibi beleşçiler için yani. Zaten ses kalitesi kötüydü, kesik kesikti. Skype ile kıyaslanamaz.
  • türkiyeyi bedava aramalar listesinden çıkarmışlar, böyle olacaksa skype daha iyi tabi, boşuna kredi aldık, bugünden itibaren her konuşmada kredi bitiyor, niye türkiye listeden çıkarılmış olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaRaBaTaK3

türkiyeyi bedava aramalar listesinden çıkarmışlar, böyle olacaksa skype daha iyi tabi, boşuna kredi aldık, bugünden itibaren her konuşmada kredi bitiyor, niye türkiye listeden çıkarılmış olabilir

ya bu programlar ip'mize bakarak nerde olduğumuzu anlamıyorlar mı. porxy falan kullansak olur mu acaba?
  • İp ile alakası yok. Türkiye'yi ücretsiz aramayı kaldırmışlar.
  • ya arkadaşlar skypeyi çalıştıramadım. oturum açmak istediğimde bağlanır gibi yapıp fake atıyor adi program daha sonra "bağlantınızı kontrol edin,netekim bağlı değilsiniz yada güvenlik duvarı nedeniyle bağlanmadı" diyor acil yardım lütfen kurtarın beni MSN'den
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaRaBaTaK3

Arkadaşlar biliyosunuz voipbuster la 10 euro karşılığında sınırsız 4 ay konuşulabiliyor, bende geçen hafta buraya üye olup 10 euroluk kredi aldım bikaç gün öncede voipbusterden şöyle bir mail geldi, ingilizce olduğu için tam çözemedim, aynen şöyle

Dear Voipbuster-fan,

From Friday 17-03-2006 calls to Turkey with Voipbuster only cost 1 cent per
    minute.
    With Skype, you pay 11,1 cent per minute!

ayın 17 sinden sonra türkiye içimi ücretli yoksa dışardan türkiye aramalarımı ücretli olacak ingilizcesi iyi olan birisi tercüme ederse sevinirim

"Sevgili Voipbuster kullanıcısı,

17 Mart 2006 tarihinden itibaen Türkiye'ye Voipbuster ile yapılacak aramaların dakikası 1 sent. Skype ile dakikasi 11.1 sent."

Çevirisi bu. Bu çevirinin sizin anlattıklarınızla pek de alakası yok. Burada sanırım, Voipbuster üzerinden Türkiye'deki sabit telefonları arama kast ediliyor.

• bende kredi almıştım. dakikası 1 sent olmuş gene ucuz. 1,6 yeni kuruş. telekom tarifesi şehir içi 7,2 kuruş.
    ayrıca konuşmak için internetin en az 512 olması lazım. yoksa karşı taraf sesi kesik kesik alıyor.
  • şidi ise 0,02 sent yani 32 kuruş olmuş. olsun gene telekomdan ucuz
  • ben herkeze tavsiye ederim
  • bu adreste görüntülü anlatımını yapmışlar.Başta arama yapılıyor deneme amaçlı fakat daha sonra kredi kartıyla 10 euro luk kontör alıyosunuz.Türkiyedeki ev telefonlarını dakikası 0.026 dolara arıyorsunuz.0,026 dolar 0,037 ytl eder dersek.1 ytl ye yaklaşık 30 dakika konuşuyorsunuz.Ben aldım şu an ev telefonuyla bu şekilde konuşuyorum.İstanbuldan ankarayı ailemi araken çok işime yarıyor.Tavsiye edilir
  • slm arkadaşlar.gardaşlar.benim sizden bi ricam olcak ya.bu voipbuster hakkında adam akıllı bilgi istiyorum ben kullananlardan kesin bilgi sahibi olanlardan.çok acil ihtiyacım var size zahmet.ben bunu almanyayı aramak için kullanacam fiyatı konusunda ne kadar konuşacağım konusunda krediyi nasıl yükleyecem o konuda.zaten ben programı indirdişm yükledim gerisi nasıl olacak.güvenilirmi.lütfen arkadaşlar çok acil canlar.şimdiden çok tşk ederim
  • paypal ile alıyorsun ayrıca 10 dolar ödüyorsun euro değil ve 90 gün boyunca tr deki sabit hatları ücretsiz arıyorsun, almanya da bedava. 90 gün sonunda kalan parandan atıyorum 10 doların hala duruyorsa o 10 doları harıcıyorsun, bitene kadar tr ile yanlış hatırlamıyorsam dakikası 0.025 dolara konuşuyordun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisisaNightmare -- 21 Mayıs 2008; 17:43:53 >
  • gardaş eminmiin canım ya.öyleyse bu süper birşey.bende işte hani bu kadar ucuz olunca insanın içine kuşku doğuyo.eğer öyleyse harika birşey bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralakrep58

gardaş eminmiin canım ya.öyleyse bu süper birşey.bende işte hani bu kadar ucuz olunca insanın içine kuşku doğuyo.eğer öyleyse harika birşey bu

evet 1 kere kullandım sürem bitti 0.90 dolar mı ne kalınca tekrar yükledim.
    Ayrıca cep telefonlarını 0.13 dolara arıyorsunuz yani 13 cent ediyor bu da 17 ykr ediyor.
  • Peki arkadaşlar skype de üçretlendirme nasıl ve anlamadığım konu kimisi voipbuster için tr içi ücretsiz diyor kimisi de üçretli diyor. Ben yeni duydum sayılır bu voipbusterı yükledim bilgisayarıma. Şimdi 10 € yükleyince tr içi üçretsiz çep tel ve yurt dışı aramaları üçüz tarifeden mi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinediz -- 15 Eylül 2008; 14:07:55 >
  • smsdiscount.com burdan kullanın
    süper bir servisleri var benim voipraider bitince bunu kullanıcam,
    önce ev telefonunuzu arıyor,
    daha sonra karşı tarafı sizin numaranızdan arıyor
    siz telefonu açar açmaz karşı tarafı aramaya başlıyor.
    Böylelikle internet hattınızı hiç kullanmadan, kaliteli, kayıpsız ve ping sürelerinde o kadar çok yüksek olmadan rahatlıkla konuşabiliyorsunuz. Oh be diyorsunuz kısaca, türk telekomun kazığından kurtulmak bu olsa gerek diyorsunuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

smsdiscount.com burdan kullanın
    süper bir servisleri var benim voipraider bitince bunu kullanıcam,
    önce ev telefonunuzu arıyor,
    daha sonra karşı tarafı sizin numaranızdan arıyor
    siz telefonu açar açmaz karşı tarafı aramaya başlıyor.
    Böylelikle internet hattınızı hiç kullanmadan, kaliteli, kayıpsız ve ping sürelerinde o kadar çok yüksek olmadan rahatlıkla konuşabiliyorsunuz. Oh be diyorsunuz kısaca, türk telekomun kazığından kurtulmak bu olsa gerek diyorsunuz...

Aslına bakarsan o saydıkların hep aynı firmaya ait. Sadece müşteri çekmek maksatlı farklı tarifeler uyguluyorlar. Konuya biraz daha açıklık getirmesi maksadı ile aşağıdaki linki hazırladım. İlgilenenler bakabilir....

konu İLe İlgili Bilgi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.