Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
eredeyse hiç kullanılmamış koşu bandımı, evde çok yer kapladığı için satıyorum.
Ürün Özellikleri: Motor Gücü Sürekli : 2,0hp Motor Gücü Max. : 4,0hp Hız : 18 km/saat Gösterge Bilgileri : Hız, zaman, mesafe, kalori, nabız, eğim. Gösterge Tipi : TFT TV LED ekran. Program Sayısı : 90 adet hazır program vardır. (9 hazır program x 10 seviyeli) Her programın kendi içerisinde 10 farklı zorluk seviyesi vardır. Ayrıca 1 adet manual program vardır. Eğim : %12 otomatik, 16 seviyeli Cihazın Kurulu Ebatları : 184,5x87x155cm Cihazın Katlanmış Ebatları : 86x97x166cm Cihazın Ağırlığı : Net : 93,5kg Brüt: 101,4kg Yürüyüş Alanı : 50,8x140cm Cihazın Rengi : Siyah Nabız Ölçme Sistemi : Elden nabız ölçer. Tek Tuş Sistemi : 1,2,4,6,8,10 km. hıza ve 2,4,6,8,10,12 seviyeli eğime tek tuşa basarak ulaşabilirsiniz. Cihazın Katlanma Özelliği : Katlanabilir. Tekerlekleri sayesinde rahat taşıma imkanı sağlar. Diğer Özellikler : TV ve DVD & VCD Player, Walkman, MP3, Air Wave, TV ve Kablolu TV bağlantıları vardır. Koldan hız ve eğim tuşları ve tehlike anında otomatik durma. Zemin Türü: Tartan Zemin Cushion® deck Ürünü internette satan iki yere denk geldim. Fiyat ve ürün bilgisi açısından referans olması için linkleri koyuyorum.