Şimdi Ara

Voit D30-Harward 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işim dolayısıyla yürüyüş yapamıyorum,koşu bandıda gürültülü olduğu için almak istemiyorum,eliptik bisikletlere yöneldim.Daha önce kullanmadığım için bu konularda bilgim yok,bi kaç kişi aşağıdaki bisikletleri önerdi.Tecrübesi olan arkadşlardan yorum öneri bekliyorum.

Voit D30

Voit Harvard III

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xperiat55

Arkadaşlar işim dolayısıyla yürüyüş yapamıyorum,koşu bandıda gürültülü olduğu için almak istemiyorum,eliptik bisikletlere yöneldim.Daha önce kullanmadığım için bu konularda bilgim yok,bi kaç kişi aşağıdaki bisikletleri önerdi.Tecrübesi olan arkadşlardan yorum öneri bekliyorum.

Voit D30

Voit Harvard III

Bende de yukardaki üründen var yeni aldım sayılır.Ev için alınabilcek ideal ürün,biraz pahalı amma malzeme kaliteli muazzam.Kullanması biraz zor ,çünkü çok yoruyor adamı ben de klüo da var ondan herhalde,amma acayip ter atıyorum bildiğin gibi değil.pestilim çıkıyor adeta...Tavsiye ederim.

• Voit d30 aldim,gelmesini bekliyorum

• d30 voit eliptik kırıldı, sebebine gelince eliptik cihazların kullanılırken sağa sola eğilmemesi gerekiyormuş pedalların olduğu yerlerdeki kaynak yerler kırılıyormuş.
  • mavifatih M kullanıcısına yanıt
    Servisi değişim yaptı mı peki? Aynı modelden 2.el almayı düşünüyorum da.

• xperiat55 X kullanıcısına yanıt
    GÜZEL BİR ALET SÜREKLİ KULLANIMDA VE YEMENE DİKKAT EDERSEN FAYDASI VAR SAĞLAM YORAR VE TER ATTIRIR.
    AMA BELLİ BİR SÜRE SONRA GACIRDAMAYA BAŞLAR SES YAPAR. SERVİS ÇAĞIRIRSIN BAKIMINI YAPAR BİR MÜDDET SONRA GENE SES YAPAR. BU İŞİN SONU YOK .EN İYİSİ ALTINA KALIN LASTİKLERDE KOY BİR NEBZE SESİ KESER:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Servisi değişim yaptı mı peki? Aynı modelden 2.el almayı düşünüyorum da.

Büyük uğraşmalar sonucu firma ürünün yenisini verdi, Bölge servisleri daha kaliteli....
  • Voit İstanbul servis müdürü gerçekten müşteri memnuniyetine çok önem veriyor. Voiti gözünüz kapalı alabilirsiniz,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.