Şimdi Ara

Voit White Ec-470 Eliptik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Eliptik bisiklet almak istiyorum. İyi bişey olsun, üniversitede prescot kullandım çok kaliteli birşeydi. Yine kaliteli bir şey olsun istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.hizlialisveris.com/v1/urun_detay.php?uid=941

• hocam aleti ben dün aldım güzel kaliteli alet hatta ev tipi cihazlardaki en iyisi bile diyebilirim. Ancak en kötü özelliği ses olayı yani raylı olduğu için (raylar aliminyum yaplasanda ses yapıyor) biraz sesli çalışması var.onun dışında fena bi cihaz değil. Diğer cihazları zaten ben hiç beyenmedim
  • Zaten ben de siparişi verdim. Bakacaz artık. İyi bir şeye benziyor. Teşekkür ederim. İyi günlerde kullanın.
  • Voit Eliptik Bisiklet Modellerinde Size Özel % 10 + % 5 İndirim için indirim kodunuz : VTBY05

iyi alışverişler
  • İyi günler.

Ben de manyetik eliptik bir bisiklet almak istiyorum.
    Fakat bir kaç sorum var?
    (benim aklımdaki white 470 bu arada)

kademeli motor sertlik ayarı İLE kademeli ayarlanabilir sertlik ayarı
    bunlar birbirinden farklı özellikler midir, nedir bu fark?

White ec 470 ile at 300 arasındaki belirleyici farklar nelerdir?

Evimde kullanmak üzere alacağım, ses çıkatıyor mu ya da kaç yıllık kullanımdan sonra bu gibi sorunlar ortaya çıkıyor bilginiz var mı?

Öncelikle bize yaptıgınız indirimler (%10+%5) için teşekkür ederim, nakit alsam artı yapabileceğiniz nedir?

Bügun alsam ne zaman elimde olur -Ankara'dayım-

Teşekkür ederim.
    ...

arkadaşlar bu siteden alışveriş yapan başka kimseler var mı?
    bilgi paylaşımında bulunursanız sevinirim.

Ayrıca sizler ne düşünüyorsunuz bu almak istedigim ürün hakkında ec 470.

• quote:

Orijinalden alıntı: duke06

hocam aleti ben dün aldım güzel kaliteli alet hatta ev tipi cihazlardaki en iyisi bile diyebilirim. Ancak en kötü özelliği ses olayı yani raylı olduğu için (raylar aliminyum yaplasanda ses yapıyor) biraz sesli çalışması var.onun dışında fena bi cihaz değil. Diğer cihazları zaten ben hiç beyenmedim

üründen memunmusunuz ?
  • Eliptik konusunda piyasanın en iyi aleti bence biraz pahalı tabi ama eliptik düşünüyorsan bence rakipsiz, eksi yönü sesine biraz katlanmak gerekiyor tabi.
  • çok kaliteli bir ürün ama sıkıldığımdan kullanamıyorum, tekrar gaza gelmem lazım :))
  • arkadaslar pedalin yukseklik ayarini nasil yapiyoruz
  • konuyu hortlatıyorum da, AT 300 ün eksileri nelerdir? kullanmış olanlar tecrübelerini paylaşabilirler mi acaba? EC 470 le fiyat farkı çok fazla ve amazon da ki bisikletlere bakınca artık bisikletlerin raylı tasarıma geçtiklerini görüyorum, bu kadar fiyata hatalı bir ürün almak istemiyorum :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.