Eski ko zamanında çok wardı voker lar eslantta bütün yaratıkları peşine takar magelerin yanına getirirdi mage ler de alanla keserlerdi
warrioların defans bölümünde 45 skıllı var o skıll bellı bı alana vurulur 10 damage vuruyo dıye bılıyorum önceden skıllın dolam zamanı yoktu ama artık var onun için pek kullanılmıyo
provoker değil mi o ?
provoker
warrior def 45 skilli
bir newi canawar toplayıcı
su an kullanılmamasının sebebı canvarların eskıden bı kere vurduktan sonra uzum bı sure pesınden ayrılmıodu ama sımdı 5 sn ıcınde tak dıe eskı yerlerıne ısınlanı verıolar ondan artık kullanmıolar kullansalarda zombıe gıbı yerlerde duruolar
warr ların defans bolumundeki 45 skili eskiden hayvanlar kacmıodu olunceye kadar bırakmıyolardı pesini harpler vokerler toplayıp getiriyolardı
Dün eslantta voker aranıyor dediler sonra beni görünce party attı mage cw lerde bunlat nova ile keserken birine dalmaya başlıyınca cw lerin bunlar beni partyden attı vokere baq falan dediler
o mageler ezıkmıs cw lerde artık voker yerıne blızzardcı magelerı artırmaları lazım artık vokerliği bir nevi mageler yapıo