Şimdi Ara

VOLAR 9.7 Tablet Paylaşım-Destek [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
721
Cevap
15
Favori
107.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pacifistic

BİRİ BANA şu ALETE ROOT ATMASINI ÖĞRETSİN

Şöyle bir paylaşım var istersen incele.

quote:

Orijinalden alıntı: redvelvet

quote:

Orijinalden alıntı: mete1229

quote:

Orijinalden alıntı: zabit_ersin

En sonunda dayanamadım cihazı rootladım arkadaşlar. Şuan Modern Combat:Zero Hero sorunsuz oynanıyor.

Root islemini nasil yaptiniz

1. bu programı windowsa yükleyinhttp://junefabrics.com/android/download.php (adb driverı yüklüyor)
    2. cihaz üzerinde ayarlar>geliştirici seçenekleri>usb hata ayıklamayı açın
    3. bunu windowsa indirinhttp://www.ulozto.cz/xBfVCUh/zhuodashi-2-2-12-setup-exe
    4. cihazı bilgisayara bağlayın ve windows cihazı tanısın (driver yüklesin)
    5. zhuodashi çalıştırın solda root var ona tıklayın, ekrandaki işlem bitince tableti kapatın ve usb den çıkarıp açın
    6. uygulamaların içine Super Su gelmiş olacak, cihaz root oldu.
    7. tablette tarayıcıyı açın vehttp://www.ginggo.com/MarketEnabler188.apk adresine gidin (küçük büyük harf aynen yazın)
    8. programı indirin, kurun, çalıştırın, usa at&t seçin
    9. google merketten daha önce ülkenizde yüklenmiyor diyen herşey açıldı !

Anlatım lazeboy arkadaşa aittir. Bende bu anlatımla Root yapmıştım.

• Hdmi baglantisini deneyen yokmu ben tv goruntu aktaramadim ayarlardan hdmi acik ama tvye goruntu gelmiyor
  • şimdide modern combat 4 oynuyorum banamısın demedi daha... :)
  • Brothers in arms 2 free isimli oyunu yüklemeye çalışırken "Cihazınız bu sürümle uyumlu değil" uyarısı aldım. Ne yapmam gerektiğini bilen var mı?
  • Hoparlörün sesi az çikiyor diyen arkadaşlar, olayı çözdüm. Bu çinliler koca tableti yapmislar ama hoparlöre para gitmesin diye ucuza kacmislar. Bizde olayi para ile degil Türk zekasi ve pratikligi ile cozucegiz yine isin ucu para ama para banti ile. Hoparlorun kamera tarafindaki kucuk deligin ustune parmaginizi koyun sesin nasil yukseldigini ve degistigi gorun. Sonrasinda kucuk bir para banti ile olayi bitirin sesin ve muzigin akisina kendinizi birakin. Bir sorun daha ortadan kalkti sayilir, aslinda kapagi acip icerden yapmak var ama onuda ilerde kapagi acarsaniz yapmanizda fayda var. Bir tasla iki kus gibi. :-) İyi geceler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge Dredd

Brothers in arms 2 free isimli oyunu yüklemeye çalışırken "Cihazınız bu sürümle uyumlu değil" uyarısı aldım. Ne yapmam gerektiğini bilen var mı?

Dostum apk olarak başka yerden buldum burdan indirebilirsin ben indirdim ama oyunu açınca 275 mb ekstra dosya indiriyor haberin olsun

http://t.cepde.net/android-savas-ve-strateji-oyunlari/brothers-in-arms-2-hd.html

Ayrıca bildiğim kadarıyla marketteki tüm uygulamaları indirebilmek için root olmak gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofarukdemir -- 2 Ocak 2013; 3:28:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ofarukdemir
    Ayrıca bildiğim kadarıyla marketteki tüm uygulamaları indirebilmek için root olmak gerekiyor

Usta root işi bir zarar verir mi alete? Şöyle ki bir sürü uygulama yükledim bu roottan sonra tablet ilk günkü haline mi dönüyor? Uygulamalar sıfırlanıyor mu? Birde emin misiniz tabletinizle uyumlu değil uyarısı veren oyunları root attıktan sonra yükleyebileceğimize?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhakank

quote:

Orijinalden alıntı: ozqur333

quote:

quote:

ben aynı özellikteki tableti 280 e aldım

Güldürme beni :) piranha business 2 tab 9 modeli neresi aynı özellikler açıklada bilelim.

Ekran Boyutu9 "
    İşletim SistemiAndroid 4.0
    İşlemci ModeliA10
    İşlemci Hızı1.4 Ghz
    Bellek1 GB
    Bellek TürüDDR3
    İşlemci ÜreticisiCortex
    Disk Kapasitesi8 GB
    KameraEvet/Var
    Ekran Çözünürlüğü800 x 480 px
    Artırılabilir Bellek32 GB
    Wi-fiEvet/Var
    GPSHayır/Yok
    4GHayır/Yok
    Görüntülü GörüşmeEvet/Var
    Kamera Çözünürlüğü0,30 Mp

-> Volar 9.7" Tablet Bilgisayar Özellikleri

İşlemci - Rockchip 3066
    İşlemci Tabanı - Cortex A9
    İşlemci Tipi - Dual Core
    İşlemci Hızı - 1.6 Ghz
    Ram - 1 Gb DDR3
    Depolama (Rom) - 16 GB Nand Flash
    Grafik İşlemci - GPU 400 MHz (Çekirdek Sayısı Bilinmiyor)
    Ekran Boyutu - 9.7"
    Görüntü Oranı - 4:3
    Çözünürlük - 1024x768
    Ekran Teknolojisi - 10 Nokta Çoklu Dokunmatik
    Ekran Türü - Kapasitif IPS
    Görüntü Kalitesi - 1080p
    İşletim Sistemi - Android 4.1 (Jelly Bean)
    Kablosuz Ağ - Var
    Gps - Yok İnternet tabanlı konum bulma var
    Usb 3G Desteği - Var
    Bluetooth - Var
    Sd Kart Desteği - TF (Maks. 32 Gb)
    Sensörler - Otomatik 4 Yöne Ekran Döndürme
    Titreşim - Yok
    Ön Kamera - 0.3 Megapiksel
    Arka Kamera - 2.0 Megapiksel
    Hoparlör - Var
    Mikrofon - Var
    Pil - 7800 mAh Li-Polyer (Kullanıcılardan birisi 7400 mAh demiş ancak kutuda verdiğim rakamlar yazıyor)
    Kulaklık Girişi - 3.5 mm Stereo
    Usb - 2x Mini Usb 2.0
    hdMI - 1x Mini HDMI

adamın paylaştığı resimde A10 yazıyor işlemci olarak eğer A9 ise tabi fark var

Yani sonuç olarak fark var mı, yok mu ?

A10 dedikleri Allwinner A10'dur işlemci adıdır. Cortex A9dan farklı bir kavramdır. 280 tlye aldığınız tablet benzeri NT'de 199 ve 189 tlye satılmaktadır. Rockchip 3066 işlemci allwinner a10dan çok daha iyi. Yani pahalıya almış oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pesimistt5

quote:

Orijinalden alıntı: ofarukdemir

Usta root işi bir zarar verir mi alete? Şöyle ki bir sürü uygulama yükledim bu roottan sonra tablet ilk günkü haline mi dönüyor? Uygulamalar sıfırlanıyor mu? Birde emin misiniz tabletinizle uyumlu değil uyarısı veren oyunları root attıktan sonra yükleyebileceğimize?

Root sistem üzerinde daha çok oynama yapabilmenize yarıyor. Daha fazla uygulama indirebilmek için build.prop değiştirmek gerekir. Tabi sistemle ne kadar oynarsanız o kadar problem çıkma ihtimali vardır. İlgilenenler için Unlockroot programı ile root yapılabiliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: redvelvet

quote:

Orijinalden alıntı: mete1229

quote:

En sonunda dayanamadım cihazı rootladım arkadaşlar. Şuan Modern Combat:Zero Hero sorunsuz oynanıyor.

Root islemini nasil yaptiniz

1. bu programı windowsa yükleyinhttp://junefabrics.com/android/download.php (adb driverı yüklüyor)
    2. cihaz üzerinde ayarlar>geliştirici seçenekleri>usb hata ayıklamayı açın
    3. bunu windowsa indirinhttp://www.ulozto.cz/xBfVCUh/zhuodashi-2-2-12-setup-exe
    4. cihazı bilgisayara bağlayın ve windows cihazı tanısın (driver yüklesin)
    5. zhuodashi çalıştırın solda root var ona tıklayın, ekrandaki işlem bitince tableti kapatın ve usb den çıkarıp açın
    6. uygulamaların içine Super Su gelmiş olacak, cihaz root oldu.
    7. tablette tarayıcıyı açın vehttp://www.ginggo.com/MarketEnabler188.apk adresine gidin (küçük büyük harf aynen yazın)
    8. programı indirin, kurun, çalıştırın, usa at&t seçin
    9. google merketten daha önce ülkenizde yüklenmiyor diyen herşey açıldı !

Anlatım lazeboy arkadaşa aittir. Bende bu anlatımla Root yapmıştım.

Hocam bende kardiyolog arkadaşımızın D9702 root bölümünden yaptım, çok basit oldu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_69621614/tm.htm

Cihazını root'lamak isteyen arkadaşlar verdiğim linkteki yöntemlerin aynısını uygulasınlar, bu bölüm kardiyalog arkadaşımızın D9702 için açtığı konu ama cihazların işlemcileri aynı olduğu için bizim cihazlar içinde geçerli...

• quote:

Orijinalden alıntı: madanadam

quote:

quote:

quote:

quote:

ben aynı özellikteki tableti 280 e aldım

Güldürme beni :) piranha business 2 tab 9 modeli neresi aynı özellikler açıklada bilelim.

Ekran Boyutu9 "
    İşletim SistemiAndroid 4.0
    İşlemci ModeliA10
    İşlemci Hızı1.4 Ghz
    Bellek1 GB
    Bellek TürüDDR3
    İşlemci ÜreticisiCortex
    Disk Kapasitesi8 GB
    KameraEvet/Var
    Ekran Çözünürlüğü800 x 480 px
    Artırılabilir Bellek32 GB
    Wi-fiEvet/Var
    GPSHayır/Yok
    4GHayır/Yok
    Görüntülü GörüşmeEvet/Var
    Kamera Çözünürlüğü0,30 Mp

-> Volar 9.7" Tablet Bilgisayar Özellikleri

İşlemci - Rockchip 3066
    İşlemci Tabanı - Cortex A9
    İşlemci Tipi - Dual Core
    İşlemci Hızı - 1.6 Ghz
    Ram - 1 Gb DDR3
    Depolama (Rom) - 16 GB Nand Flash
    Grafik İşlemci - GPU 400 MHz (Çekirdek Sayısı Bilinmiyor)
    Ekran Boyutu - 9.7"
    Görüntü Oranı - 4:3
    Çözünürlük - 1024x768
    Ekran Teknolojisi - 10 Nokta Çoklu Dokunmatik
    Ekran Türü - Kapasitif IPS
    Görüntü Kalitesi - 1080p
    İşletim Sistemi - Android 4.1 (Jelly Bean)
    Kablosuz Ağ - Var
    Gps - Yok İnternet tabanlı konum bulma var
    Usb 3G Desteği - Var
    Bluetooth - Var
    Sd Kart Desteği - TF (Maks. 32 Gb)
    Sensörler - Otomatik 4 Yöne Ekran Döndürme
    Titreşim - Yok
    Ön Kamera - 0.3 Megapiksel
    Arka Kamera - 2.0 Megapiksel
    Hoparlör - Var
    Mikrofon - Var
    Pil - 7800 mAh Li-Polyer (Kullanıcılardan birisi 7400 mAh demiş ancak kutuda verdiğim rakamlar yazıyor)
    Kulaklık Girişi - 3.5 mm Stereo
    Usb - 2x Mini Usb 2.0
    hdMI - 1x Mini HDMI

adamın paylaştığı resimde A10 yazıyor işlemci olarak eğer A9 ise tabi fark var

Yani sonuç olarak fark var mı, yok mu ?

A10 dedikleri Allwinner A10'dur işlemci adıdır. Cortex A9dan farklı bir kavramdır. 280 tlye aldığınız tablet benzeri NT'de 199 ve 189 tlye satılmaktadır. Rockchip 3066 işlemci allwinner a10dan çok daha iyi. Yani pahalıya almış oluyor.

Sizinle aynı fikirdeyim de bu cümleleri "ben aynı özellikteki tableti 280 e aldım" diyen, ozqur333 arkadaş dan duymak istedim. :))

• Hd cikisini tv den ayarla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ADB driverını yükleyemeyenlerhttp://www.topnotchtablets.com/installADBdriver resimli anlatımdan yararlanabilirler. Root yapma sonrasında marketten "wifix manager" programı indirilip kurulunca wifi problemi büyük oranda çözülüyor.
  • quote:

ADB driverını yükleyemeyenlerhttp://www.topnotchtablets.com/installADBdriver resimli anlatımdan yararlanabilirler. Root yapma sonrasında marketten "wifix manager" programı indirilip kurulunca wifi problemi büyük oranda çözülüyor.

beyler pişman edeceksiniz iade ettiğime :D

iade ettikten sonra bütün sorunlar çözülürse birde

• quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

ADB driverını yükleyemeyenlerhttp://www.topnotchtablets.com/installADBdriver resimli anlatımdan yararlanabilirler. Root yapma sonrasında marketten "wifix manager" programı indirilip kurulunca wifi problemi büyük oranda çözülüyor.

beyler pişman edeceksiniz iade ettiğime :D

iade ettikten sonra bütün sorunlar çözülürse birde

Pişman olmayın, ben bunların hepsini denedim. Bulunduğunuz odada daha çok çekiyor gibi görünüyor ama biraz odadan ayrıldığınızda yine kopuyor. Alanlardan üründe sorun olmayanlar veya idare edebilenler şanslı. Sorun olanlar da iade ediyorlar. A101 deki çocuk abi 8 tane gelmişti 5 tanesi iade edildi. Hiç böyle olmazdı, bu defa hakikaten sorunlu cihazlar gelmiş dedi. Siz de benim gibi cihaz sorunlu olduğu için iade ettiniz, keşke sorunsuz cihazlar denk gelseydi de iade etmemize gerek kalmasaydı.

• bende aldım bu tabletten beyler kasası masası cok kalitesiz ayrıca traş bir tablet gibime geldi geri götürdüm verdim

bu almayı düşünenler içindehttp://www.techgriff.com/kose-yazisi/volar-vlr-t9701-tablet-alinir-mi-7048 adamda alınmaz demiş zaten
  • Ben de bugün wifi sorunu yüzünden iade ettim. Modemin kanal ayarlarıyla evde düzelttim gibi sorunu ama sonuçta dışarıda bir kaç yerde denedim sorun aynı şekilde devam ediyor. Kablosuz bağlantıları görmüyor bile. Bilgisayarın 6 - 7 tane gördüğü wifi yi, tablet sadece çok yakınsa birini görüyor onada bağlanamıyor zaten. Wifi sorunu olmasaydı gerçekten hoşuma gitmişti. Bana öyle geliyorki eğer iade miktarı fazla olursa A101 daha düzgün sorunsuz bir tableti yeniden satışa sunabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalimor

Wifi bağlantı sorunu yaşayan arkadaşlar mümkünse tabletinize küsmeden önce wifi modeminizi kontrol edin. Tamam tablet bilgisayarlarda çok güçlü wifi yok ancak modeminiz a/b/g/n bağlantıları arasında hepsine destek vermek için otomatik geçiş yapıyorsa, b modunda düzgün g modunda eh işte n modunda saçma sapan davranıyorsa, modeminizin bağlı olduğu prizden doğru düzgün akım gelmiyorsa, bilgisayarınızın çektiği yerden tabletiniz çekiyor ama başka yerde çekmiyorsa, modeminizin kullandığı kanallarda başka modemler var ise önce bunları düzenleyiniz. Sonrasında tekrar tartışmak mümkün, basit bir örnek vermek gerekirse airties ( ttnet ile verilen ) modem kimi kullanıcılarda default ayarlar ile androidk telefon tablet ve ipad iphone bağlantılarını imkansız hale getiriyor.

Pek çok taşınabilir cihaz eğer modeminizin yanında ayrıca yüksek frekansta çalışan bir telsiz telefon var ise bağlantı sağlayamayacaktır. ( Mobil cihazlardaki veri gönderme gücü çok düşüktür ve telsiz telefon merkezi bu sinyalleri bozabilir. ) Mümkünse bu telefonu başka bir bölgeye yada farklı yüksekliğe taşıyın.

Modemler yüksek şifreleme ile veri koruma durumunda bağlantı stabilitesini kaybedebilir, daha basit bir şifreleme yöntemi + farklı sabit ip aralığı ( bağlanan cihazlar için )+ mac filtreleme ile şifresiz dahi keyifle modem kullanabilirsiniz

Edit : Telsiz telefon eklemesi
    Edit : Tableti teyzem için aldım ve sorunsuz kullanabiliyorum, wifi problemi yaşamadım ( 3 Katlı ev Modem ara katta ), Ekran problemi yaşamadım, Şarj problemi yaşamadım, Performans problemi yaşamadım. Sadece yanında satılan kılıfı almayın, çok dandik ve kamera için deliği yok.

hocam modem ayarlarında 802.11b/g/n seçili durumda. Sadece 802.11g yapsam daha fazla mı verim alırım?

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxxel

Ben de bugün wifi sorunu yüzünden iade ettim. Modemin kanal ayarlarıyla evde düzelttim gibi sorunu ama sonuçta dışarıda bir kaç yerde denedim sorun aynı şekilde devam ediyor. Kablosuz bağlantıları görmüyor bile. Bilgisayarın 6 - 7 tane gördüğü wifi yi, tablet sadece çok yakınsa birini görüyor onada bağlanamıyor zaten. Wifi sorunu olmasaydı gerçekten hoşuma gitmişti. Bana öyle geliyorki eğer iade miktarı fazla olursa A101 daha düzgün sorunsuz bir tableti yeniden satışa sunabilir.

aynen bende verdim geri herkes şikayetçi wifi sorunundan ama wifi sorunu olmasaydı çok severek kullanabileceğim bir cihazdı.
  • En güzeli temiz 2. el ipad 2 almak sanırım. 600 tl civarı var baya. sıfırıda 830 tl medimartette kampanyada oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.