Şimdi Ara

volar gts 250 ekran kartı sorunu acil...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • durumu biraz uzun anlatıcam ama açıklayıcı olmak için böyle olmalı lütfen üşenmeyin yardım edin çok dua alıcaksınız.....

volar gts 250 1 gb ddr3 256 bit ekran kartım var xp kullanırken hiçbir sorunum yoktu. NFS run ve Battlefield 3 w7 istediğinden 64 bit w7 ultimate kurdum ordada sorun çıkarmadı kurulum sırasında 64 bit w7 tüm ayarları kendi yaptı ancak bazı 32 bit oyunları oynatmadığı için 32 bit w7 yi yükledim. nfs run kurdum bilgisayara diractx 10.0 lazım dedi dxdiag dan baktığımda zaten directx 11 yüklü olduğunu gördüm ama yinede tüm güncelleştirmeleri yaptım. oyunu açtı ama full screen modunda ekranın sadece sol üstünü görebiliyordum pencere modunda sorun olmuyordu ayrıca dragon age 2 yi yüklemiştim ondada fullscreen oynayınca yazılarla fare imleci birbirini tutmuyordu yani mesela mew game başlayabilmek için new game yazısının üstünde değil de 3 cm sağını tıklamak gerekiyordu. bende tekrardan format attım ekran kartı driverını yüklemeden oyunları kurdum directx update ettim ama haala sorun var ekran kartı driverını yüklemediğim için 3d hatası geliyor yüklediğimde de önceki gibi sorun oluyor biraz araştırma yaptım microsoftun sitesindeki öneri şuydu

Denetim masası> görünüm ve kişiselleştirme >Görüntü> ekran çözünürlüğü.......... sekmesindeki gelişmiş ayarları tıkla sorun gidere geç ordan da ayarları değiştir diyor microsoft ancak bende ayarları değiştir kısmı aktif değil orayı tıklayamıyorum bunun sebebi büyük ihtimalle nvidia driverı kendim yüklemediğim için ama yükleyince de dediğim gibi üstteki sorunlar oluşuyor lütfen biri bu soruna çare bulsun. bilen varsa LÜTFEN.......

• quote:

Orijinalden alıntı: indifito

durumu biraz uzun anlatıcam ama açıklayıcı olmak için böyle olmalı lütfen üşenmeyin yardım edin çok dua alıcaksınız.....

volar gts 250 1 gb ddr3 256 bit ekran kartım var xp kullanırken hiçbir sorunum yoktu. NFS run ve Battlefield 3 w7 istediğinden 64 bit w7 ultimate kurdum ordada sorun çıkarmadı kurulum sırasında 64 bit w7 tüm ayarları kendi yaptı ancak bazı 32 bit oyunları oynatmadığı için 32 bit w7 yi yükledim. nfs run kurdum bilgisayara diractx 10.0 lazım dedi dxdiag dan baktığımda zaten directx 11 yüklü olduğunu gördüm ama yinede tüm güncelleştirmeleri yaptım. oyunu açtı ama full screen modunda ekranın sadece sol üstünü görebiliyordum pencere modunda sorun olmuyordu ayrıca dragon age 2 yi yüklemiştim ondada fullscreen oynayınca yazılarla fare imleci birbirini tutmuyordu yani mesela mew game başlayabilmek için new game yazısının üstünde değil de 3 cm sağını tıklamak gerekiyordu. bende tekrardan format attım ekran kartı driverını yüklemeden oyunları kurdum directx update ettim ama haala sorun var ekran kartı driverını yüklemediğim için 3d hatası geliyor yüklediğimde de önceki gibi sorun oluyor biraz araştırma yaptım microsoftun sitesindeki öneri şuydu

Denetim masası> görünüm ve kişiselleştirme >Görüntü> ekran çözünürlüğü.......... sekmesindeki gelişmiş ayarları tıkla sorun gidere geç ordan da ayarları değiştir diyor microsoft ancak bende ayarları değiştir kısmı aktif değil orayı tıklayamıyorum bunun sebebi büyük ihtimalle nvidia driverı kendim yüklemediğim için ama yükleyince de dediğim gibi üstteki sorunlar oluşuyor lütfen biri bu soruna çare bulsun. bilen varsa LÜTFEN.......

Farklı bir win 7 32bit ile tekrar yükle mümkünse OEM olsun , SP1 de yükle , sonrada whql imzalı driverı de yükle NVIDIA denetim masasından masüstü boyutunu ve konumu ayarladan tam ekran - ölçeklendirme nasıl yapılacak kısmı GPU seçili şekilde olacak şekilde yap sorun düzelecektir olmadı başka yollar ararız

• sp1 yüklü pc de

whql imzalı driverı de yükle derken nerden bulabilirim?? önceki sorun yaşadığım yüklemede nvidianın sitesinden geforce gts250 driverını indirip kurdum o anlattığım sorunlar oluştu hatta driverın adınıda veriyim. 285.62-desktop-win7-winvista-32bit-english-whql bunu indirip kurdum o dediğim sorunlar oluştu. benim anlamadığım hiçbir driverı yüklemediğimde nfs the run hariç 13 oyunda sorun yok nfs the run da var. oyunlarda sorun var desem oda yok daha önce önce 64 bit kurduğumda kurup oynadım. bilen bilir lotr middle earth 1 in elvenstar modu var o mod 64 bit de çalışmıyor sırf onun hatrına 32 bite döndüm bu sorunlarla uğraşıyorum ilgin için teşekkür ama biraz daha yardımcı olursan sevinirim. bide ben 285.62-desktop-win7-winvista-32bit-english-whql driverı şimdi yükselem kaldırabiliyormuyum. dediğin whql imzalı olay buysa onu yülkeyip dediklerini yapıcam ama olmazsa bidaha format atmak istemiyorum 2 günde 4 kere format attım ve sp1 yükledim:SS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indifito -- 23 Aralık 2011; 20:00:34 >

• quote:

sp1 yüklü pc de

whql imzalı driverı de yükle derken nerden bulabilirim?? önceki sorun yaşadığım yüklemede nvidianın sitesinden geforce gts250 driverını indirip kurdum o anlattığım sorunlar oluştu hatta driverın adınıda veriyim. 285.62-desktop-win7-winvista-32bit-english-whql bunu indirip kurdum o dediğim sorunlar oluştu. benim anlamadığım hiçbir driverı yüklemediğimde nfs the run hariç 13 oyunda sorun yok nfs the run da var. oyunlarda sorun var desem oda yok daha önce önce 64 bit kurduğumda kurup oynadım. bilen bilir lotr middle earth 1 in elvenstar modu var o mod 64 bit de çalışmıyor sırf onun hatrına 32 bite döndüm bu sorunlarla uğraşıyorum ilgin için teşekkür ama biraz daha yardımcı olursan sevinirim. bide ben 285.62-desktop-win7-winvista-32bit-english-whql driverı şimdi yükselem kaldırabiliyormuyum. dediğin whql imzalı olay buysa onu yülkeyip dediklerini yapıcam ama olmazsa bidaha format atmak istemiyorum 2 günde 4 kere format attım ve sp1 yükledim:SS

Sadece NFS Run da mı sorun var , o zaman problem oyunda ve crackındedir , WHQL imzalı sürücüyü kurmuşsun zaten , bunu da rahatlıkla kaldırabilisin. Sorununu biraz daha aç öyle yardımcı olayım

• hocam baştan alayım
    pc ye ilk önce windows 7 ultimate 64 bit kurdum hiçbir driverına el sürmedim çünkü aygıt yöneticisinde hiçbir sorun göstermiyordu. elimdeki dvdlerden 32 tane oyun kurdum hepsi çatır çatır çalıştı sorunsuz ama dediğim gibi lotr middle earth elvenstar modun girişi 32 bit uyumluymuş o nedenle bende üşenmedim tekrar kurarız oyunları dedim 32 bit w7 ultimate kurdum 64 bitte sorun yaşamadığım halde sağlıklı olsun diye oyunları kurmadan önce 285.62-desktop-win7-winvista-32bit-english-whql driverını ve directx update ini yaptım gta 4 cod mw2 fifa 12 pes 12 vsvs ıvır zıvır 12 tane oyun kurdum hepsi sağlam sorunsuz çalıştı ne zaman ki nfs run ı kurdum bi baktım oyuna tam ekran girince sadece sol üstü görebiliyorum pencere modunda sorun olmuyor dedim idare ederiz 14. oyun olarak dragon age 2 yi kurdum bu sefer de onda sorun yaşadım mew game yazısının üstünde durunca değil de 3-4 cm sağında durunca mew game i tıklayabiliyordum diğer menü içinde durum aynı tabi sadece mew gamer için değil. ekran görüntü olarak normaldi ama tıklanacak yer sıkıntısı vardı. bende heralde driverlarda sorun oldu dedim çünkü 64 bite hiçbişey kurmadan oyunları kurduğumda sorunsuz oynamıştım aynı oyunları. sonra bu gün yeniden format attım 64 bitte olduğu gibi hiçbişeyi kurmadan direk oyun kurulumuna başladım dragon age ile başladım sorunsuz çalıştı şükür kurtulduk dedim ki the runı kurunca benden birectx10.0 istedi dxdiag yazıp baktım directx 11 yüklü diordu ki zaten w7 directx 11 li kuruluyor diye biliyorum ama ben yinede update yükledim bu seferde 3d ayarlarında sorun var dior. mutlaka nvidia driverını kurmamı istiyor gibi bi durum var ama kurarsam yine aynı şeyler olacak diye korkuyorum. oyunlarda sorun olmadığını 64 bit kurduğumda sorun çıkarmadığı için biliyorum kaldı ki oyunlar nvidia driverını kurduğumda pencere modunda oynanıyor sorun oyunlardan olmsa pencere modunda da oynamaz diye düşünüyorum yanlışmıyım...

• daha önce oyunu kurarken dış etkenden dolayı hata oluştu diyordu şimdi öyle bişey söylemiyor installation complete dior ama oyuna girerken resimdeki haatyı alıyorum directx updati yapamıyorum çünkü zaten güncel sorunu nasıl çözcem delircem yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indifito -- 23 Aralık 2011; 20:29:03 >

• Oyunda problem olmadığına emin misin , istersen PM den crack atabilirim
  • eminim derken daha önceden oynadığım için eminim diyorum ama sen yinede atarsan bi deniyim souçta bendeki crack zaten bende bide onu deneyelim.
    ayrıca dxdiag dan fotolarda aldım bak directx 11 yüklü 3d de etkin diyor ama oyuna girerken directx10.0 dio nedir bu çıldırıcam ya :S:S
    sen cracki yolla bi deniyim olmadı nvidia driverı kurucam yine inşallah düzelir sanmıyorum ama bi ümit olmadı bi format daha bekler beni.. offffffff of

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indifito -- 23 Aralık 2011; 20:37:25 >

• nasıl oldu ne oldu bilmiyorum ama son sorunlardan sonra nvidia driverı kurmaya karar verdim ve şu an herşey olması gerektiği gibi çalışıyor çok şükür tüm dertler bitti. yardımın için çok teşekkür ederim Allah ne muradın varsa versin
  • Bir türlü atamadım , mailini pm den at crackı mailine atayım
  • Hallolduğuna çok sevindim bende burda kızıyorum mail atamıyorum diye
  • çok ilginç bir durum ya oyunu kurmadan driverı kurunca oyun hata veriyor ama oyunu kurduktan sonra driverı kurunca sorun yok.. bu pc dünyasında daha neler görcem bakalım. hadi hayırlısı..
  • quote:

çok ilginç bir durum ya oyunu kurmadan driverı kurunca oyun hata veriyor ama oyunu kurduktan sonra driverı kurunca sorun yok.. bu pc dünyasında daha neler görcem bakalım. hadi hayırlısı..

Daha neler neler görecen Windows kullandıkça PC dünyasına hoş geldin
  • Bu arada unutmadan söyleyeyim kartın üreticisi NVIDIA nın iş ortaklarından değil , hatta NVIDIA Volar , Timesaver vb ğreticilerden kart alınmaması konusunda uyarıda bulunuyor

haber burda :
    teknoloji haberleri - shiftdelete.net
    Nvidia Uyardı; Bu Markaları Almayın! - ShiftDelete.Net
    http://shiftdelete.net/nvidia-uyardi-bu-markalari-almayin-31939.html

http://www.pclabs.com.tr/2011/09/22/nvidiadan-uyari-yetkili-olmayan-ortaklardan-ekran-karti-almayin/

İnşallah başka sorun çıkarmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 23 Aralık 2011; 22:46:54 >

• doğrudur hocam da gts 250 kartı volar 89$ + kdv ye satıyor başka marka alsan 110$ +kdv bu paraya alabileceğim en iyi kart bu 2 yılda garantisi varsa benim için sorun yok :D nvidianın destek vermemesini kartı alır almaz anladım zaten 2011 yılında aldığım kartın kendi driver dvd sinde w7 driverı yok görünce pes dedim ama Allah'tan ekran kartlararının driverları serii olarak çıkıyor markaya bakmıyor.
  • quote:

çok ilginç bir durum ya oyunu kurmadan driverı kurunca oyun hata veriyor ama oyunu kurduktan sonra driverı kurunca sorun yok.. bu pc dünyasında daha neler görcem bakalım. hadi hayırlısı..

BAK KARDEŞİM SORUN ÇÖZÜLMÜŞ TABİKİ DRİVERİ YÜKLEYİNCE, ÇÜNKÜ WİN7 EKRAN KARTI DRİVERİNİ TAM YÜKLEMEZ GÖRÜNEN O Kİ SENİNKİNİDE TAM YÜKLEMEMİŞ GTS 250 NİN YANINDA PARANTEZ İÇERİSİNDE (MİCROSOT CORBORATİON) YAZIYOR BU ÇOK ÖNEMLİ OYUNLAR İÇİN.
  • Volar gts 250 Ekran kartını aldım eski bi ekran kartım vardı onu cıkarıp bunu taktım ve bilgisayara görüntü hiç gelmiyor hata ekranıda gelmiyor siyah ekran var youtubede araştıklarım video da HDMI Kablsu kullanıyolar ve power yetersiz geliyo ola bilir diyolar Bilgisyarın hata ışıgı yanıp sönmüyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.