Bildirim
Volibear Jungle neden meta da değil?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Mobil şampiyonlara karşı çöp ve oyunun en kötü engage yapan tanklarından birisi. -
bir tutu?tura , morellonomikona güzelim pasif gidiyor -
Oynaması çok zor çünkü -
Mobil takımlara karşı hiçbir şey yapamıyor öyle sirkte oynayan ayı gibi oynatırlar. W ilk bufflandığında oynamıştım ama şuan daha iyi seçenekler varken voliye gerek yok. -
Low eloda sup olarak oynuyorum. Takıma tank lazımsa sup olarak da oynarım ama jungle da gankleri çok belli ediyor. Mobil herolara karşı pek bir şey de yapamıyor.
Low elo:silver1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir kere Leona alıp ağzına ağzına vurmuştum. Bir daha da görmedim. Leona karşısında çok etkisiz. Engage yaparken kafasına bir snare stun geldi mi etkisiz eleman oluyor. -
Bence durumu iyi ama karşı kompozisyona dikkat etmen lazım.
onun yerine topa maok, ormana rek, supporta alistar daha viable -
Can çalma üzerine kurulu olan herolarda klasik bir sıkıntı tutuştur morle ile durdurulabiliyorlar
Bence asil sorunu cc si olmamasi sadece geriye savurma ve slow var geriye savuramadiginda zaten kite manyagi olursun ama gorkemli zafer ile engage sorunu cekecegini sanmiyorum hele takimda bi lulu yada altin parasi olan varsa 2 3 saniyede karsidan birini firlatir yer
Earlyde kaçma mekanizması olmayan herolara karşı gayet etkili olabiliyor, hatta tonlarca hasar çıkarabiliyor. Oyun late olunca damage potansiyeli aşırı düşüyor. Karşıdan birini geriye atmak uğruna ölebiliyorsun. Voli alınacaksa takımın da ona göre pick yapması lazım. Görkemli zafer, Uluların Tılsımı, Lulu, Maokai, Blitz, Thresh bir nebze yardımcı olabilir.
Sup daha iyi sup
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çöp. -
Tf de pasifin can dolduruşunu göremiyorsun karşı midden hasar aldıysan eğer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalandan Korkan Adam -- 27 Ağustos 2015; 4:54:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X