Şimdi Ara

Volibear Kapsamlı Rehber ''Trumble at My Roar!''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben volibear'ı main edinmiş bir arkadaş olarak volibear'a başlamayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmak için böyle bir rehber hazırlamaya karar verdim.Yeni bir üye olduğum için renk eklemeyi falan bilmiyorum ancak öğrendiğim zaman rehberimi renklendireceğim.

VOLİBEAR-RUMBLE AT MY ROAR!

Volibear Kapsamlı Rehber ''Trumble at My Roar!''

Hikayesi

Freljord’un kuzey bölgelerinde, Valoran’ın unutulmuş topraklarında Ursine, bölgenin kuraklığı ve şiddetli tundraların üzerinde yüzyıllarca sağ kaldı. Ursine’nin saygın ve sert savaşçılarından Volibear hayatını kendi halkının korunmasına ve kabilenin şefi olan büyük ağabeyine sadık kalmaya adadı. Tundrada avlanma esnasında ağabeyi ölünce kabile Volibear’ı kabile liderliğinin varisi olarak gördü. Bu Volibear’ın hiç bir zaman ummadığı bir şeref ve sorumluluktu, fakat o gururla sorumluluğu omuzlarına aldı. Ancak, Ursine geleneklerine göre Volibear, gürleyen girdapla bürünmüş kutsal dağın zirvesine yolculuğunu tamamlamadan, kabile Volibear’ı kabile şefi olarak tanıyamazdı. Burada, Ursine kabile liderleri fırtına ile konuşup kendilerini güçlü bir lider yapabilmek için netlik ve bilgelik kazanmaktadırlar. Geleneksel kabile lideri zırhını ve büyülü eldivenleri giydikten sonra Volibear, dağın yamaçlarından uzun ve tehlikeli tırmanışına başladı. Zirveye ulaşıp öfkeli fırtınaya gözlerini diktiğinde savaş tarafından yanıp kül olan Freljord’un korkunç görüntüsünü gördü. Katliamın ortasında, Ursine kanlı bir savaşta yenik düşüyordu. Hareket etmemesi halinde bunların gerçekleşeceğine inanarak Volibear Freljord’un kapitolüne gitti. Yüzyıllarca Ursine’den kimse güney dağlardan geçmeye cesaret edememişti ve Volibear’ın bu görünüşü tedirginliğe yol açmıştı. Ancak, Kraliçe Ashe, Volibear’ı güçlü ve bilge bir müttefik olarak tanıdı. Volibear, savaşın parçaladığı bir geleceğe ilk adımını atmıştı ve Ashe ile ittifak oluşturdular. Bu ittifağın bir getirisi olarakta League of Legends’a birleşik Freljord adı altında katıldı ve Field of Justice’ta milletinin öncül temsilcisi oldu. “Sadece bir kaçı Volibear’ın kükremesinin ardından fırtınaya karşı koyabilir.”

Skiller:

Volibear Kapsamlı Rehber ''Trumble at My Roar!''Fırtınanın Seçtiği(Pasif):Volibear'ın canı %30 un altına indiği an Allah tarafından gökten indirilen bir güç volibear'ın hızlı bir şekilde can yenilemesini sağlar.Bekleme süresi 120 saniye olan bu pasifi 1v1 harici açılmasını engellemeye özen gösterin.Yoksa 1v1 de büyük bir avantaj kaybedersiniz.Bu skill ignite ile kolay counterlanabilirken artık şifaya gelen buff sayesinde rakip size ignite attığı an şifa basarsanız..GG! Bu skillin can vermesini arttırmak için can build yapabilirsiniz.Warmog ve Ruh gömleği bu pasifle çok iyi gidiyor.
     Volibear Kapsamlı Rehber ''Trumble at My Roar!'' Dört Ayak üstünde rakibe koşma(Q):
    ():
    4 saniye boyunca volibear %15 hız kazanır.Eğer volibear görünür bir şampiyona yaklaşırsa onu geri savurur.Hareket hızı 30% / 35% / 40% / 45% / 50% olarak artar.30 60 90 120 150 olarak artar.(40 mana) Bekleme süresi: 12/11/10/9/8. Menzil:300. Rakip kovalarken çok işe yarayan bir skill e'miz ile yavaşlattıktan sonra geri atmak çok eğlenceli.Aynı zamanda w skillinin stackinede girdiği için yararlı bir skill.Support olarak ilk fullenilmesi gereken bir skill.

Volibear Kapsamlı Rehber ''Trumble at My Roar!'' Pençe(W):3 stackle çalışan bir skill.Pasifi size 8 / 11 / 14 / 17 / 20 % bonus saldırı hızı vermesi.Aktifi ise 3 stackten sonra ayı gibi damage vurması. 80 / 125 / 170 / 215 / 260(+%15 can değeri) kadar vurması.Yani 6 warmog çıkıp bu skille 1100 vurabilirsiniz . Bekleme süresi:18 saniye.Mana bedeli:35 Menzili:400(bence 20000 olmalıydı )
     Volibear Kapsamlı Rehber ''Trumble at My Roar!'' Kükreme(E): Volibear tam bir ayı gibi kükrer ve 60 / 105 / 150 / 195 / 240 (+%60 kadar büyü gücü) vurur. Bu skillimiz 3 saniye boyunca yanımızdaki minyonları ve kopyaları korkutur ve rakipleri yavaşlatır.(3sn).Bu skille rahat minyon kesebiliriz ve kopyaları ayırt edebilir q muzla çok güzel bir kombo oluşturuyor.Bekleme süresi:11 sn Mana bedeli:60/65/70/75/80 Menzil:425

Volibear Kapsamlı Rehber ''Trumble at My Roar!''Gökten inen yıldırımın sesiyle rakibi pskilojik olarak çökertme(R):Mükemmel bir yıldırım sesi çıkartarak rakibi psikolojik olarak çökertmenin yanı sıra yakındaki 3 rakibe elektrikle vurur.Asist almada minyon dalgasını 1 saniyede temizlemede ve W için adamın canını azaltmakta kullanılabilecek bir skill.75 / 115 / 155(+%30 ebiliti pavır) vurur.Bekleme süresi:100/90/80. Mana:100 Menzil:300
    Skill fulleme sıralaması: İlk olarak e-q-w açarım Solo Topta ben ama rakibe görede değişir tabi.W fullerim ben genellikle daha sonra e q . 6 11 16 da r açılır. İlk e açılmasının sebebi rahat farm yapmak.Q 2. olması sebebi rakipleri kule altı yaklaşınca kule altı atmak w ise son vuruş için.Jungle da ilk e w q açarım w doğal bir çarp aslında e ilk lvlda tek başımıza buff kesmemizi sağlıyor korkutma kullanarak.Supportken ilk q e w giderim q fullerim.Rakibin üstüne koşup adc kastırmak çok kolay oluyor.

Rünler:

Ben şahsen klasik AD rünleri kullanıyorum(Her lanede).Mühürler zırh Damgalar saldırı gücü Cevherler zırh yada saldırı gücü nişanlar büyü direnci.

Mastıriys: 9/21/0 şu an için en viableı ama 21/9/0 da kullanabilirsiniz.

Oynanıcak Laneler:Support(3)-Jungle(1)-Solo top(2)

Volibear Başlangıç ve diğer özellikleri(rünsüz):

Health Points: 440 (+86 / per level) Health Regen: 7
    Mana Points: 220 (+30 / per level) Mana Regen: 30
    Damage: 54 (+3.3 / per level) Attack Speed: 0.625 (+2.9 / per level)
    Attack Range: 125 Movement Speed: 320
    Armor: 16.5 (+3.5 / per level) Magic Resistance: 30 (+1.25 / per level)
    Influence Points (IP): 6300 Riot Points (RP): 975

Build+Counters gelicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snatal -- 15 Haziran 2014; 23:14:07 >

• Arkadaşlar ilgi olursa build + counters + lanede nasıl oynanır gelicek.
  • Takip maç bitsin okurum
  • takip, kolay gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaqaCı VoLiYaRe
  • Şakacı voli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snatal

Arkadaşlar ilgi olursa build + counters + lanede nasıl oynanır gelicek.

Aşıkmısın Kafan mı güzel. İlgi olursa build counter lane ekliyeceğim demişsinde. Rehberinde bunlar yoksa zaten neden foruma konu açıyorsunki.

Senin rehberinin şuanki hali Orjinal sitedeki kadar bile bilgi içermiyor. En azından orda skillerin detay ı ve az buçuk item önerileri var. Sizdeki bu kafayı anlamıyorum ya dur canım sıkıldı bir rehber hazırlıyayım tarzında konu acmıssı.

http://gameinfo.tr.leagueoflegends.com/tr/game-info/champions/volibear/

Edit: Volibear ı manin edinmiş olman değil Main olarak oynamış olman önemli. Voli ile kaç oyunun var. Kimlere karşı oynadın. Bunlar olmadan neyin rehberi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 13 Nisan 2014; 14:13:22 >

• güzel rehber olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

quote:

Orijinalden alıntı: snatal

Arkadaşlar ilgi olursa build + counters + lanede nasıl oynanır gelicek.

Aşıkmısın Kafan mı güzel. İlgi olursa build counter lane ekliyeceğim demişsinde. Rehberinde bunlar yoksa zaten neden foruma konu açıyorsunki.

Senin rehberinin şuanki hali Orjinal sitedeki kadar bile bilgi içermiyor. En azından orda skillerin detay ı ve az buçuk item önerileri var. Sizdeki bu kafayı anlamıyorum ya dur canım sıkıldı bir rehber hazırlıyayım tarzında konu acmıssı.

http://gameinfo.tr.leagueoflegends.com/tr/game-info/champions/volibear/

Edit: Volibear ı manin edinmiş olman değil Main olarak oynamış olman önemli. Voli ile kaç oyunun var. Kimlere karşı oynadın. Bunlar olmadan neyin rehberi?

Ben forumda yeniyim taslak kaydedilme olanağı olduğunu bilmiyordum evden çıkmam gerekiyordu hemen direk konuyu açayım sonra editlerim dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cayatai bekleniyor
  • RUMBLE RUMBLE RUMBLE RUMBLE RUMBLE RUMBLE RUMBLE RUMBLE RUMBLE
    trumble olmasın o
  • şu heroya masteriese yada rünlere bi ms koyaydın mübarek en çok ihtiyacı ms hele jungleda bide voli top oynayan var mı hala hadi topu anlarım da support ? :d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.