Şimdi Ara

Volkan'a artık tahammül EDEMİYORUM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende fenerbahçeliyim ve daha önce 1-2 konum oldu bu bölümde

objektif bakın artık olaya yeter be. al işte gitti dünya kupası şimdi bekle 2018'i

eğer biz o kupaya gidemediysek bunun 1.sebebi Abdullah 2.sebebi ise VOLKAN'DIR

yediği hatalı gollerin haddi hesabı yok artık. eğer volkan yerine Mert-Tolga-Onur olsa bu gruptan cıkmısdık

en basitinden romanyada tüy dikti adam artık yeter katlanamıyorum ben buna.

Yok omzundan sakatmış, yok faso fiso. yok çübülüp çüp çüp falan bahane uydurmayı bırakın

bu adam sizin, benim 5000020452 sene kazanamayacağımız paraları kazanıyor
    yeter artık milli takımı katletti şimdi ligde fenerbahçeye geldi sıra

ne zaman geçecek bu mert kaleye aloooo ersun!!!!!!!!!

• Kesin GSlisin dostum. Yeme kimseyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Kesin GSlisin dostum. Yeme kimseyi.
    2023ü bekleyin siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Kesin GSlisin dostum. Yeme kimseyi.
    volkanda sakatlık var. ya belinden ya kalçadan. o 2009 daki volkan gitmiş, 90dan topu çıkarmıyor yada plase şutlarda uçmuyor. Milli takımlarda inanılmaz hatalar goller yedi son 2 sene. Ama suç onda değil. Ligin en formda olan kalecilere forma vermiyorsun, torpilli olan volkana, selçuğa hatta burakı ısrarla oynatıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

volkanda sakatlık var. ya belinden ya kalçadan. o 2009 daki volkan gitmiş, 90dan topu çıkarmıyor yada plase şutlarda uçmuyor. Milli takımlarda inanılmaz hatalar goller yedi son 2 sene. Ama suç onda değil. Ligin en formda olan kalecilere forma vermiyorsun, torpilli olan volkana, selçuğa hatta burakı ısrarla oynatıyorsun.

Alıntıları Göster
    Mert geçeydi kaleye...
  • Volkanin kilosa fazla dikkat edin ucamiyor bile kafayla takip edyor rustunun devri bittigi gibi volkaninda bitti 30 unu gecti zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximusix

Volkanin kilosa fazla dikkat edin ucamiyor bile kafayla takip edyor rustunun devri bittigi gibi volkaninda bitti 30 unu gecti zaten
    GS lisin ne gerek var hesap açıp böyle yazmaya düzgünce yazsan

Kazandığı parayı 127635176235 senede kazanacaksak demek ki o adam gibi bir yerlere gelememişiz. Biz kazanmıyoruz diye kimse para kazanmasın o zaman.

Daha önceki milli maçlarda yediği hatalı goller var ama hollanda maçında yediğimiz iki golde de defansımızın hatası var açıklayayım;

Robbenin golünde Semih kafaya çıkıyor ıskalıyor, ardından ömer de ıskalıyor. Volkan neden sağa gitmiyor diyeceksin. Volkan topu orada beklemek zorunda eğer sağa yönelirse vurulan herhangi bir kafa gol olur ters köşeden.

Sneijderin golünde de basit bir topu 2 defansımızda arkaya kaçırdı sneijderle birlikte volkanın yapacağı bir şey yok temiz vurdu sneijder.

Performans düşüklüğü yok mu ? Var tabiki ama küfürler hak edecek düzeyde değil. Onun yerine Mert-Tolga-Onur üçlüsünden birini ben de görmek isterim kalede..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

GS lisin ne gerek var hesap açıp böyle yazmaya düzgünce yazsan

Kazandığı parayı 127635176235 senede kazanacaksak demek ki o adam gibi bir yerlere gelememişiz. Biz kazanmıyoruz diye kimse para kazanmasın o zaman.

Daha önceki milli maçlarda yediği hatalı goller var ama hollanda maçında yediğimiz iki golde de defansımızın hatası var açıklayayım;

Robbenin golünde Semih kafaya çıkıyor ıskalıyor, ardından ömer de ıskalıyor. Volkan neden sağa gitmiyor diyeceksin. Volkan topu orada beklemek zorunda eğer sağa yönelirse vurulan herhangi bir kafa gol olur ters köşeden.

Sneijderin golünde de basit bir topu 2 defansımızda arkaya kaçırdı sneijderle birlikte volkanın yapacağı bir şey yok temiz vurdu sneijder.

Performans düşüklüğü yok mu ? Var tabiki ama küfürler hak edecek düzeyde değil. Onun yerine Mert-Tolga-Onur üçlüsünden birini ben de görmek isterim kalede..

Alıntıları Göster
    Nefret ediyorum bu Volkandan dünya üzerindeki en antipatik adam olabilir. Bu gibi adamlar yüzündende milli takımdan soğudum.Yenilgiye de hiç üzülmedim.

İyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: ChuckPalahniuk

Nefret ediyorum bu Volkandan dünya üzerindeki en antipatik adam olabilir. Bu gibi adamlar yüzündende milli takımdan soğudum.Yenilgiye de hiç üzülmedim.

İyi geceler

Alıntıları Göster
    Kelle alma çalışmaları seri bilmem kaç...

Bundan 10-15 yaş büyük olanlarda Tugay'ı emekli ediyorlardı adam İngiltere'de 7-8 sene top oynadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Bundan 10-15 yaş büyük olanlarda Tugay'ı emekli ediyorlardı adam İngiltere'de 7-8 sene top oynadı..

Alıntıları Göster
    volkan gol yemese çok gol atacağımız vardı zaten.. buldunuz günah keçisini.
  • Umut burak yerine Arif hakan olaydı dün hem 1-0 da hem 2-0 da dönerdi maç ama volkan ın yediği ilk golün de açıklaması yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan kötü kaleci değil ama milli takım için maç kazandıran bi kaleci değil.
    Böyle maçlarda maçı çevireceksin kapasitenin üstünde oymayacaksın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Alıntıları Göster
    Yav adam gs li veya değil. Elemelerde ve Fenerbahçede yediği hatalı golleri görmezden gelmeyin. Ha tek suç volkanda mı değil tabiki.
  • Volkan artık neden uçmuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodzina

Volkan artık neden uçmuyor?
    fanatizmi bir kenara bırakın, volkan gerçekten 2 sezondur yokları oynuyor. halbuki yaşı gereği kaleci pozisyonunda en tecrübeli ve verimli olması gereken yaş. bunu aldığı paraya, türk olmasının ve takımdaki eşsiz durumda olmasına bağlıyorum. gerçi o da farkındadır artık mert'e devretme zamanı geldiğinin artık.
  • Yanlış hatırlamıyorsam Volkan'ın sağ omuzunda bir sorun var..

Kulüp bir ara ameliyat olmasını istemiş fakat kendi reddetmişti.

Volkan'ın sağına atılan özellikle yerden şutların %90'ı gol.

• quote:

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

yağlardan uçamıyor kıllı baykuş şaka bi yana harbi volkanın sağına yerden top at %90 gol yediği ilk golün açıklaması yok böyle çok da gitmez diye düşünüyorum 1-2 seneye mert devralır kaleyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

quote:

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

yağlardan uçamıyor kıllı baykuş şaka bi yana harbi volkanın sağına yerden top at %90 gol yediği ilk golün açıklaması yok böyle çok da gitmez diye düşünüyorum 1-2 seneye mert devralır kaleyi

Alıntıları Göster
    Mert' i tercih etmeyenler utansın.

• Volkan i oynatanlar baska kalecilerin hakkini yiyor. Hic sevemedim volkan i.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sfred

Volkan i oynatanlar baska kalecilerin hakkini yiyor. Hic sevemedim volkan i.
    volkan 2009 da 2010 da süperdi hep özenirdim galatasarayda olsun diye ama allahtan bizde değil mert günok kedi gibi uçup zıplıyor volkan oturan boğa gibi olduğu yerde bi atlamaya çalışıyor olmuyor olamıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.