Şimdi Ara

VOLKAN PENALTI KULLANSIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam haklı sonuna kadar 15 17 yaşındaki kızları yenip birde övünürsen adama gülerler as kadro çıkmış olsaydı EZER geçerdi be..

Volkan yada Muslera penaltı atması bir şey değiştirmez bence böyle şeyler futbola renk getirir şahsen benim hoşuma gidiyo ama her iki takım içinde geçerli böyle şeyleri hazmetmek zordur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Adam haklı beyler
  • Moruk,çok boş adamsın sen ya.
  • 2-0 öne geçelimde önce düşünürüz
  • 90+ larda anca arada 2 fark varsa atabilir
  • Seni küçükken havaya atmışlar, tutmamışlar galiba kardeş.
  • Bir lafa bakarım laf mı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

Moruk,çok boş adamsın sen ya.

Boş adam değil sadece biraz daha heyecanlı. Bizim gerçek hayattaki halimiz gibi. Biz gerçek hayattaki halimizi buraya yansıtamıyoruz insanların tepkisinden açtıgımız konuya gelecek dalga mesajlarından çekiniyoruz ama o çekinmiyor. Gs taraftarından "+1" yorumu bekleyeceğinize kendi renkdaşınızı ezdirmeyin azcık. Adamlar en bebe en saçma üyelerini bile sapına kadar savunuyor siz kendi adamınızı yerin dibine sokmaya çalışıyorsunuz.

Seviyorum seni papaz kardeşim, bence de Volkan kullansın.

Kendisinin eski Galatasaray'lı olması konusunda yeterince savunmuştum dostum.Yeri geldiğinde savunuruz,yeri geldiğinde tepkimizi de koyarız.Sikinti yooook.Diğerlerinden "+1" mesajı falan beklediğim yok benim,öyle bir beklentiye hiçbir zaman girmedim ve girmeyeceğim de.Beni desteklemesi gereken tek taraftar topluluğu Fenerbahçe'li kardeşlerimdir.Diğerleri hiç mi hiç umrumda değiller.

• Herkes işini yapsan maçta .
  • quote:

Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY

quote:

Orijinalden alıntı: DeathSpook

dk 60 'larda falan 2-0 öndeyken penaltıyı Volkan kaçırırsa ardından kalan 30 dk'da 2 gol yersek peki ?

Bedava 2 gol attirmak 1 sefer olur bu kez 2-0 dan sonra skor akar gider 3 e 4 e

Bedava? Ahh Baros atacaktın o son golü
  • Skor 2-0 olursa insallah kulanir
  • Saka mi bu konu ya ???

Gstv ne demis bir daha aciklar misin ? Maca iyi basladik demekte ne var ? Ustelik bunu diyen spiker ntv vs baska kanal degil yani gstv den bahsediyorsun ! Senin kafalar karismis. 15 yasindan girmissin spikeri yoklayip penaltiyi teget gecmis volkandan cikmissin. Bence yat uyu maci izleme .
  • VOLKAN PENALTI KULLANSIN

Valla temmenim olursa VOLKAN PENALTI KURTARSIN olur.
  • Konunun başlığını artık okuduğum an kimin açtığını tahmin edebiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Bu arkadas bilimsel bir araştırma konusu olabilir

Bilime yazık.
  • 6-7 farkla öndeysek neden olmasın
  • Kume duşen takimla dalga geciyorlar Volkan penalti kullansin diyince auoooov

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen git once sivilcelerini patlat ;)
    Sadece olay cikartmak icinsin.
  • papazın çayırı.KADIKÖY

tüm mesajlarını bir bir şikayet ettim tamamını da provakasyon başlığı altında ilettim

papazın çayırı mode on

herhalde 4 gün ban alıp bugün GS şampiyon olunca forumdan uzak kalmak istiyorsun, bu konunun başka açıklaması olamaz,

GalataSaray adamlara neler yaptırıyor büyüksün GS YIKILMAZSIN GS

papazın çayırı off
  • Küme düşen takımla da dalga geçiyormuşuz, 15 yaşındaki kızları yenince de seviniyormuşuz; sanki biz dedik 15 yaşındaki kızlarla çıkın diye. Hayda bre! Fenerbahçe yıkılmaz holeeeey!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.