Şimdi Ara

VOLKAN PENALTI KULLANSIN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sedat.

Yavrucum... Bak küçük kardeşim.. Bu soylediklerimi Lütfen bir büyüğün olarak yaziyorum Lütfen iyi oku...

Yavrucum diyorum, kardeşim diyorum, Bir büyüğün olarak diyorum çünkü Yaşinin çok ufak oldugunu şöyle anliyorum, Son zamanlarda hangi bölümde aptal saptal konulara denk gelsem Bakiyorum ki o konunun Mimari mühendisi Sensin... Burdan çok net anlaşiliyo yaşinin ufak oldugu... Bir tane (1 tane) şöyle Mantikli, Düzeyli, Seviyeli konu açtiğini Ben Görmedim Şu bölümlerde... Heeeeee senin gibi beyni çükü kadar olanlarin Bahanesi şudur genelde... '' EE sizin bölümde açan yok mu ' '... Evet Var.. Malesef bizim bölümde de senin gibi az çok Anlamsiz canli türleri var ama Senin kadar değil... İnan degil yani..

Ben Bir Fenerbahçeli olsam, Fanatik uğruna meydanlarda Bağiran Fenerbahçeliliği savunan bir taraftar olsam, Burda ele güne Her daim hakliligini savunan bir Fenerbahçeli olsam Yemin ediyorum Sana ana avrat dümdüz söver Banlanmayi göze alirim... Sen bu bölümde Fenerbahçeliyim diyen Tüm Fenerbahçelilerin kesip attigi Tirnak olamazsin.. Senin ve Senin gibiler yüzünden Gerçek anlamda Tuttuğu takimin Taraftari olanlar Seninle ayni kefeye konuyor bu Forumda...

Bu forumda çok provokatör gördüm, Çooooook yanci yamalak herif gördüm... AMA sen harbi diyorum Üniversite Laboratuvarlarinda İncelenmesi gereken bir şeysin Adini koyamadim daha... Sen Gerçekten farkli bir organizmasin.. Şu forumda Çok ciddi diyorum Fenerlilerin, Gerçek fenerlilerin arasinda sen bir Lekesin... Senin burda bariniyor olman burda Yorumlarina Görüşlerine Kişiliğine Saygi duyulan bir çok fenerliye Hakarettir..

Bu bölüm seni içinde barindiyor ya Daha Hiç bir şey demeye gelmez...

Ya tamam konuyu açan arkadaşı ben de son zamanlarda takip ediyorum. Yaşı küçük olabilir. Ama bu seni ilgilendirmez. Ayrıca adamın tek yaptığı kendi fikirlerini özgürce ve kuralların dışına çıkmadan sunması. Ayrıca kendi taraftar bölümünde. Her neyse senin mesajına gelirsen, el altından çok hakaret içerikli bir mesaj atmışsın. Üzgünüm şikayet ediyorum sizi. Resmen yaptığın terbiyesizlik.

Başkasını aşağılayayım derken kendini rezil rüsva ettin.

• quote:

Yavrucum... Bak küçük kardeşim.. Bu soylediklerimi Lütfen bir büyüğün olarak yaziyorum Lütfen iyi oku...

Yavrucum diyorum, kardeşim diyorum, Bir büyüğün olarak diyorum çünkü Yaşinin çok ufak oldugunu şöyle anliyorum, Son zamanlarda hangi bölümde aptal saptal konulara denk gelsem Bakiyorum ki o konunun Mimari mühendisi Sensin... Burdan çok net anlaşiliyo yaşinin ufak oldugu... Bir tane (1 tane) şöyle Mantikli, Düzeyli, Seviyeli konu açtiğini Ben Görmedim Şu bölümlerde... Heeeeee senin gibi beyni çükü kadar olanlarin Bahanesi şudur genelde... '' EE sizin bölümde açan yok mu ' '... Evet Var.. Malesef bizim bölümde de senin gibi az çok Anlamsiz canli türleri var ama Senin kadar değil... İnan degil yani..

Ben Bir Fenerbahçeli olsam, Fanatik uğruna meydanlarda Bağiran Fenerbahçeliliği savunan bir taraftar olsam, Burda ele güne Her daim hakliligini savunan bir Fenerbahçeli olsam Yemin ediyorum Sana ana avrat dümdüz söver Banlanmayi göze alirim... Sen bu bölümde Fenerbahçeliyim diyen Tüm Fenerbahçelilerin kesip attigi Tirnak olamazsin.. Senin ve Senin gibiler yüzünden Gerçek anlamda Tuttuğu takimin Taraftari olanlar Seninle ayni kefeye konuyor bu Forumda...

Bu forumda çok provokatör gördüm, Çooooook yanci yamalak herif gördüm... AMA sen harbi diyorum Üniversite Laboratuvarlarinda İncelenmesi gereken bir şeysin Adini koyamadim daha... Sen Gerçekten farkli bir organizmasin.. Şu forumda Çok ciddi diyorum Fenerlilerin, Gerçek fenerlilerin arasinda sen bir Lekesin... Senin burda bariniyor olman burda Yorumlarina Görüşlerine Kişiliğine Saygi duyulan bir çok fenerliye Hakarettir..

İki mesaj önce ben ne gerek var demiştim ama bu cevabı görünce Volkan'ın GS'ya penaltıyı g.yle atsa sevinirim. Böyle bir cevap olabilir mi , büyüğüm diyerek yazdığı şeylere bak. Öğüt diye yazdıkların aşağılamadan başka bir şey değil....

• ya biri de gelip "YAV HE HE TAMAM KULLANSIN" dememiş

tamam yavrucum volkan kullansın
  • Tek cevap fenerbahce bu kadar dusmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi geçen sene şampiyonluk bizim hakkımızdı diyen ve şampiyonluk kupasını isteyen trabzonun ağlamalırını dinledik..bu senede fener şampiyon olursa bu gs"li arkadaşların yok şikeydi yok puanımız silindi diye sızlanmalarını dinlemek zorundayız..umarım ne bir galibiyet alırızda keyfimizi bozacak parazit sesler kesilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: channex

quote:

İki mesaj önce ben ne gerek var demiştim ama bu cevabı görünce Volkan'ın GS'ya penaltıyı g.yle atsa sevinirim. Böyle bir cevap olabilir mi , büyüğüm diyerek yazdığı şeylere bak. Öğüt diye yazdıkların aşağılamadan başka bir şey değil....

bosver renktas ne yazarsa yazsin
    Emin ol yasim onun yasindan daha buyuktur

Yazdigi yorumu kendisine aynen iade ediyorum

Isine gelmeyen yorumlar konular oldumu cildiriyor ne ilginc bunlar yaa

Insallah Volkan kiciyla top tutar + penalti atar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne kadar boş konular açıyorsun arkadaş
  • noldu attı mı volkan penaltı
  • Volkan'a da Papaz'a da selam olsun...
  • Kullandı
  • hihihiihhihi
  • kaleyi bırakıp gidince bi an heyecanlandınız di' mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY

Skor 2-0 oldugunda penalty kazanirsak kesinlikle VOLKAN kullansin
    Bunu cok istiyorum renktaslar
    Neden mi;
    Bugun voleybolda 15 yasinda FB'li kizlari yendik diye sevindiler,
    Utanmadan GS TV'deki spiker "maca iyi basladik" vs dedi

Umarim VOLKAN en iyi cevabi bir gol atarak verir bunlara

Gerci Kume dusmus takima penalty atanlardan bunlari duymak sasirtmadi

Penalty kume dusen takima atmak degil marifet
    Sampiyonluk macinda penalty atmak marifettir ;)

FENERBAHÇE YIKILMAZ !!

FAIL MATİK

papazın çayırı.KADIKÖY

sen KOCAMAN BİR FAİLMATİKSİN

• Son 2-2lik maçtan önce de asacaz kesecez şunu yapacaz bunu yapacaz diye konular açıp mesajlar atmıştı. Maçtan sonra ve bir süre futbol forumuna girip doğru dürüst bişey bile yazamamıştı. Muhtemelen yine ortalıktan bir süre çekilecek, bişey yazamayacak..
  • papazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz papazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

nerdesin aney nerdesin aney delikanlı papaz nerdesin aney
  • ne o volkan kullandımı penaltı,maç kaç kaç
  • Papazın çayırı Beşiktaşlı olmuş arkadaşlar.
  • Papazım nerelerdesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2012

Papazın çayırı Beşiktaşlı olmuş arkadaşlar.

ahahaha
  • Papazın çayırı tekrar galatasaraylı olmuş
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.