Şimdi Ara

VOLKAN PENALTI KULLANSIN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Volkan topu totosuyla tutarken hiç bir şey yok, Muslera penaltı atarsa auuuvvvv.

Ayrıca da biz mi dedik 15 yaşında ergenlerle çıkın diye maça.
  • Çok ciddi söylüyorum eğer maç 2-0 veya 3-0 gibi kopmuş bir skordayken birde penaltı olursa kesinlikle Volkan atacaktır, inşallah olur da herkes arkadaşın nasıl haklı çıktığına şahit olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

papazın çayırı.KADIKÖY

tüm mesajlarını bir bir şikayet ettim tamamını da provakasyon başlığı altında ilettim

papazın çayırı mode on

herhalde 4 gün ban alıp bugün GS şampiyon olunca forumdan uzak kalmak istiyorsun, bu konunun başka açıklaması olamaz,

GalataSaray adamlara neler yaptırıyor büyüksün GS YIKILMAZSIN GS

papazın çayırı off

1. Sampiyon Fenerbahçe olacak
    2. Konunun neresi provakasyon ??
    3. Volkan'in gs'ye karsi penalti kullanmasini isteyen milyonlarca FB'li vardir ne var bunda neden kullanmasin penalti ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gereksiz davranış olur kendi takımıma yapılmasını istemediğim bir şeyin başka takıma yapılmasına tepki veririm.Penaltı olursa kullancak olan oyuncu belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY

quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

papazın çayırı.KADIKÖY

tüm mesajlarını bir bir şikayet ettim tamamını da provakasyon başlığı altında ilettim

papazın çayırı mode on

herhalde 4 gün ban alıp bugün GS şampiyon olunca forumdan uzak kalmak istiyorsun, bu konunun başka açıklaması olamaz,

GalataSaray adamlara neler yaptırıyor büyüksün GS YIKILMAZSIN GS

papazın çayırı off

1. Sampiyon Fenerbahçe olacak
    2. Konunun neresi provakasyon ??
    3. Volkan'in gs'ye karsi penalti kullanmasini isteyen milyonlarca FB'li vardir ne var bunda neden kullanmasin penalti ??

Bak Volkan'ın kullanmasını doğal karşılıyorsun , maç bu sonuçta, isteyen atabilir bu takım iradesi ile alakalı.

Peki; neden Muslera kullandığı için yaygara yapıyorsun. Bundan kime ne , oyuncu bizim oyuncumuz , karşı takıma yapılan 1 saygısızlık yok , o maçta öyle denk geldiği için atıldı. Ha birazda volkan Babacan fakrötü etkiliydi, gökten kemik öyle yağmaz böyle yağar dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheago

Çok ciddi söylüyorum eğer maç 2-0 veya 3-0 gibi kopmuş bir skordayken birde penaltı olursa kesinlikle Volkan atacaktır, inşallah olur da herkes arkadaşın nasıl haklı çıktığına şahit olur.

fake account was detected !
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Kume duşen takimla dalga geciyorlar Volkan penalti kullansin diyince auoooov

Bir lafa bakarim,birde yazana...
  • bence kullanmasın gerek yok
  • Bıktım senden
  • Ya hu iyi ki bir penaltı kullandı Muslera adamlar gol atmayan oyuncu kalmasın diye yaptı ortada saygısızlık amaçlı bir durum da yoktu, problem çıkartmak için uğraşıyorsunuz bazen ha! Hoşumuza gitmeyen medya rakiple alakalı kötü haber yapınca hemen gaza geliyoruz tüm takım taraftarları böyle.
  • Ha maç 2-0 oldu, penaltı oldu, Volkan'ın atması kaldı sadece?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Bu arkadas bilimsel bir araştırma konusu olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Yavrucum... Bak küçük kardeşim.. Bu soylediklerimi Lütfen bir büyüğün olarak yaziyorum Lütfen iyi oku...

Yavrucum diyorum, kardeşim diyorum, Bir büyüğün olarak diyorum çünkü Yaşinin çok ufak oldugunu şöyle anliyorum, Son zamanlarda hangi bölümde aptal saptal konulara denk gelsem Bakiyorum ki o konunun Mimari mühendisi Sensin... Burdan çok net anlaşiliyo yaşinin ufak oldugu... Bir tane (1 tane) şöyle Mantikli, Düzeyli, Seviyeli konu açtiğini Ben Görmedim Şu bölümlerde... Heeeeee senin gibi beyni çükü kadar olanlarin Bahanesi şudur genelde... '' EE sizin bölümde açan yok mu ' '... Evet Var.. Malesef bizim bölümde de senin gibi az çok Anlamsiz canli türleri var ama Senin kadar değil... İnan degil yani..

Ben Bir Fenerbahçeli olsam, Fanatik uğruna meydanlarda Bağiran Fenerbahçeliliği savunan bir taraftar olsam, Burda ele güne Her daim hakliligini savunan bir Fenerbahçeli olsam Yemin ediyorum Sana ana avrat dümdüz söver Banlanmayi göze alirim... Sen bu bölümde Fenerbahçeliyim diyen Tüm Fenerbahçelilerin kesip attigi Tirnak olamazsin.. Senin ve Senin gibiler yüzünden Gerçek anlamda Tuttuğu takimin Taraftari olanlar Seninle ayni kefeye konuyor bu Forumda...

Bu forumda çok provokatör gördüm, Çooooook yanci yamalak herif gördüm... AMA sen harbi diyorum Üniversite Laboratuvarlarinda İncelenmesi gereken bir şeysin Adini koyamadim daha... Sen Gerçekten farkli bir organizmasin.. Şu forumda Çok ciddi diyorum Fenerlilerin, Gerçek fenerlilerin arasinda sen bir Lekesin... Senin burda bariniyor olman burda Yorumlarina Görüşlerine Kişiliğine Saygi duyulan bir çok fenerliye Hakarettir..

Bu bölüm seni içinde barindiyor ya Daha Hiç bir şey demeye gelmez...

Hocam bu İvana sert olmuş bayağı sert

• Ondan sonra Fenerbahçe niye sevilmiyor vs vs vs,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Contributor

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Yavrucum... Bak küçük kardeşim.. Bu soylediklerimi Lütfen bir büyüğün olarak yaziyorum Lütfen iyi oku...

Yavrucum diyorum, kardeşim diyorum, Bir büyüğün olarak diyorum çünkü Yaşinin çok ufak oldugunu şöyle anliyorum, Son zamanlarda hangi bölümde aptal saptal konulara denk gelsem Bakiyorum ki o konunun Mimari mühendisi Sensin... Burdan çok net anlaşiliyo yaşinin ufak oldugu... Bir tane (1 tane) şöyle Mantikli, Düzeyli, Seviyeli konu açtiğini Ben Görmedim Şu bölümlerde... Heeeeee senin gibi beyni çükü kadar olanlarin Bahanesi şudur genelde... '' EE sizin bölümde açan yok mu ' '... Evet Var.. Malesef bizim bölümde de senin gibi az çok Anlamsiz canli türleri var ama Senin kadar değil... İnan degil yani..

Ben Bir Fenerbahçeli olsam, Fanatik uğruna meydanlarda Bağiran Fenerbahçeliliği savunan bir taraftar olsam, Burda ele güne Her daim hakliligini savunan bir Fenerbahçeli olsam Yemin ediyorum Sana ana avrat dümdüz söver Banlanmayi göze alirim... Sen bu bölümde Fenerbahçeliyim diyen Tüm Fenerbahçelilerin kesip attigi Tirnak olamazsin.. Senin ve Senin gibiler yüzünden Gerçek anlamda Tuttuğu takimin Taraftari olanlar Seninle ayni kefeye konuyor bu Forumda...

Bu forumda çok provokatör gördüm, Çooooook yanci yamalak herif gördüm... AMA sen harbi diyorum Üniversite Laboratuvarlarinda İncelenmesi gereken bir şeysin Adini koyamadim daha... Sen Gerçekten farkli bir organizmasin.. Şu forumda Çok ciddi diyorum Fenerlilerin, Gerçek fenerlilerin arasinda sen bir Lekesin... Senin burda bariniyor olman burda Yorumlarina Görüşlerine Kişiliğine Saygi duyulan bir çok fenerliye Hakarettir..

Bu bölüm seni içinde barindiyor ya Daha Hiç bir şey demeye gelmez...

Hocam bu İvana sert olmuş bayağı sert

"Beyni çükü kadar olan" gercekten herseyi özetleyen cümle...skor isterse 5-0 fener onde olsun Volkan yine penaltı atmaz... Volkan son 1 yıldır olumlu anlamda epey bir degisim gösterdi. Çünkü kendisine cok büyük bir nefret vardı..o da farkında ve bu sene gecen senelere gore daha olumlu açıklamalar ve hareketler yaptı..ya da artık olgunlaşti ..

• bence skorun önemi yok penaltı olursa volkan atsın kaçırsada feda olsun
  • kazanalım da...

gerisi hiç problem değil penaltıyı bizim samet kullansın
  • Ulen ne zaman GSTV ye denk gelsem Kazı Kazan yarışması çıkıyor karşıma
  • muslera'nın penaltısı size neden koydu bu kadar onu anlamadım
    o an benim de içimden muslera'nın penaltıyı kullanması geçiyordu çünkü gol atmayan bi o kalmıştı yoksa zaten selçuk topun başına geçmişti taraftar muslera diye bağırınca terim de kırmadı izin verdi. ayrıca terim zamanında taffarel'e penaltı kullandırtmadığı için içimde ukte bıraktı demişti. taraftar istedi ve muslera attı. neden dokunuyor bu kadar? saldıracak yer arıyorsunuz penaltı olursa kullansın volkan atsın umrumda olmaz o da oyuncu taraftar ister hocası da izin verirse atar bunda abartılacak birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doktor.Z

quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Bu arkadas bilimsel bir araştırma konusu olabilir

Bilime yazık.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.