Şimdi Ara

Volkan Şen'e Küfür Eden Adamı Dövdüler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eşruhuum

quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Trabzon'da futbolcu olmak sağlam psikoloji gerektirir. Zaten çoğu yabancı ve yerli oyuncu bu yüzden kaçıyor. Tolga Zengin üzülerek mi Beşiktaş'a geldi zannediyorsunuz, koşa koşa geldi . Burak Selçuk kurtulduk diye sevindiler. Bu Trabzon seyircisi bu kafayla gittiği middetçe şampiyonluk zor. İlk yenilgide hemen yuhalamalar küfürler. Trabzon'da tek. direktörün de , oyuncuların da işi zor. 1 maçla vezir 1 maçla rezil ederler adamı.

Volkan'a gelince, maalesef yazık etti kendine. Kendini 1 adım geliştiremedi, hatalarından da ders almıyor. Top alıyor hepsini eziyor. Buna rağmen destek çıkmak lazım ama gel de anlat.

Haminin Trabzonspordan ayrılma nedenini araştırsınlar bu konuda fikir edinmek isteyen arkadaşlar.

neymiş haminin ayrılma nedeni hele bir söylede öğrenek.

Sen bilmiyor musun?

ben haminin niye gittiğini adım gibi biliyorum ama senden duymak açıkça çok iyi olur kanısındayım.

Rahmetli abisinin hayattayken kendisinin istediği şeyin Trabzonspordan ayrılmak olduğu için gitti. Abisinin neden Trabzonsporan ayrılmasını istediğini biliyorsundur adın gibi biliyorsan.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.