Şimdi Ara

Volkan Şen'e Küfür Eden Adamı Dövdüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ts - rize maçında tribünden bir tsli volkan şene küfür etti volkan ağladı oyundan çıktı sonra o adamı ts taraftarı dövüyordu yarıldım gülmekten o anın videosunu koyacak var mı

• neyine yarıldın lan ben bile üzüldüm ağlayıp çıkmasına
  • Video var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

Bizim Volkana 10 Larca haysiyetsiz gsli kale arkasinda anasina sovdu. Ne oldu olay kapandi..

Hocam bu işin gs lisi fb lisi olmamalı şimdi biri de çıkıp sabriye de fbliler küfür etti derler olay dağılır her taraftarda var toplumda en ufak tepki bile küfürle insanları eğitemiyoruz cezalarımız hafif bu ne ilkti nede son olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaktaver

Video var mı

http://www.ligtv.com.tr/haber/volkanin-gozyaslari
  • küfür eden adamı dövdükleri an komikti arkadaşlar volkana çok yazık oldu + adam gözaltında şu an
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Minor

quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

Bizim Volkana 10 Larca haysiyetsiz gsli kale arkasinda anasina sovdu. Ne oldu olay kapandi..

Hocam bu işin gs lisi fb lisi olmamalı şimdi biri de çıkıp sabriye de fbliler küfür etti derler olay dağılır her taraftarda var toplumda en ufak tepki bile küfürle insanları eğitemiyoruz cezalarımız hafif bu ne ilkti nede son olur

• Dayak falan yok niye küfür ediyorsun diye üstüne yürüdü biri ve diğer taraftarlardan tepkiler geldi , araya girdiler kapandı olay.Abartmakta üstümüze yok millet olarak.
  • mesaji sildim. yaris cikmasin!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzon'da futbolcu olmak sağlam psikoloji gerektirir. Zaten çoğu yabancı ve yerli oyuncu bu yüzden kaçıyor. Tolga Zengin üzülerek mi Beşiktaş'a geldi zannediyorsunuz, koşa koşa geldi . Burak Selçuk kurtulduk diye sevindiler. Bu Trabzon seyircisi bu kafayla gittiği middetçe şampiyonluk zor. İlk yenilgide hemen yuhalamalar küfürler. Trabzon'da tek. direktörün de , oyuncuların da işi zor. 1 maçla vezir 1 maçla rezil ederler adamı.

Volkan'a gelince, maalesef yazık etti kendine. Kendini 1 adım geliştiremedi, hatalarından da ders almıyor. Top alıyor hepsini eziyor. Buna rağmen destek çıkmak lazım ama gel de anlat.
  • Bende üzüldüm Volkan'ın durumuna .
  • Bu TS sahası çok acaip
  • Trabzonda işler zor abi istnbulluyuz ama oranın insanını biliyoruz az çok.
    Acayip sinirli birden patlıyolar. Bir de para verince takım kendilerinin zannediyolar.

Volkan şeni ben de hiç beğenmiyoruz az da saydırmıyorum ama bu kadarı da fazla.
    Acayip acıdım adama yazık.
  • volkana çok üzüldüm yazık gunah ya yalnız söyle bir şeyde var trabzonspor taraftarı çok hatalı onlara böyle bir eric cantona gibi oyuncuya o hareketi yapsalardı tribündeki adamı ağlayarak görürdük.
  • Adamı öyle ağlarken görünce harbi çok üzüldüm acaba ne dedi? Ayrıca ts taraftarı bu lige hiç yakışmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben adam doğru yaptı demiyorum ama sen o kadar para kazan hakarette ağla çık memlekette asgari ücret alıp işverenden o kadar hakaret yiyen adam varken volkanınkini samimi bulmuyorum neyse bi daha oynamaz M.R.A ya kalsa sezon boyu oynıcak idi bi kereste eksildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan 20bin kişilik stadda ettigi küfür nasıl duyuluyor nasıl bir akustiği var bu stadın.
  • Üzüldüm ya ne olursa olsun oyun bu.
  • Yazık yav
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.