Şimdi Ara

Volkswagen Algısı neden bu kadar yüksek? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Forumdaki anti vw trollerinin vw trollerinden hiç bir farkı yok.
  • Bu VW tartışması baydı artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı zihniyet araba fiyatının yükselişini değer kazancı olarak algılıyor. Bilmiyor ki parası değer kaybetmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Buy>akip_giden_yillarim

Mercedes hangi kasa ?
    Son kasa(makyajli) c180 hocam.

• Volkswagen kaliteli hissettirmeyi biliyor. Şoförün sürekli temas halinde olduğu yerlerde, sürekli göz önünde olan yerlerde kaliteyi biraz yüksek tutuyor. Mesela sürücü kapı döşemesi yumuşak, arka kapı döşemesi tıpatıp aynı görüntüde sert plastik. Bunun gibi detaylarla arabayı kaliteli hissettiriyor. Gösterge panelinden tutun da dış tasarımına kadar da bir ağırbaşlılık var, sorun çıkarma potansiyeli olsa da diğer markalardan önce turbo motora ve çift kavramalı şanzımana geçmesi, Alman arabası olması v.b sebeplerle insanda iyi bir his bırakıyor. Bir de ilk Türkiye'ye gönderdiği araçlar cidden dolu araçlardı (2000 model Polo'da Comfortline donanımda yağmur ve far sensörü, karartmalı iç dikiz aynası vardı diye hatırlıyorum.) ve malzeme kalitesi olsun, motorları olsun (B5.5 Passat'taki 1.8T mesela) o dönem için gerçekten güzeldi ve insanlarda iyi bir kalite algısı oluşturdular. "Alman arabası böyle oluyormuş" hissiyatı mı diyeyim öyle bir şey işte.

Buna ilaveten her yerde yetkili servisi var, her yerde anlayanı var, hepsinden öte arkasındaki distribütör çok güçlü ve amacı araba satmak. Hazır paket haricinde istediğiniz motor / şanzıman / donanımı seçebiliyorsunuz. Mesela Midline Golf'ü alıp dijital klima ve led far ekleyip alabiliyorum. Yani yapboz gibi. Bu gibi sebeplerden bence güzel bir algısı var.

• Sizde iki araci kullandiniz bende kullandim zamaninda iki araci da

Gercekten ozellikle surus zevki ic mekan vs caddy harika bir arac bana kalirsa doblo ile mukayese edilemez ic mekan dis tasarim konusunda

Doblonun tek artisi arkalar bagimsiz suspansiyon

• Görmemiş arabasıdır, görgüsüzleri çeker kendine.. Göz boyamaca çoktur, yersen..
  • Das auto public halk arabası algı bu dünyada bırakın yüksek algı falan filanı .merso bmw audi dir kalite algısı vw hikaye

• Bu markaya ne aşırı sevgim var nede itici geliyor

Ama şu bir gercekli tasarımlarının yüzde 90 ı hoş.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

Sizde iki araci kullandiniz bende kullandim zamaninda iki araci da

Gercekten ozellikle surus zevki ic mekan vs caddy harika bir arac bana kalirsa doblo ile mukayese edilemez ic mekan dis tasarim konusunda

Doblonun tek artisi arkalar bagimsiz suspansiyon
    aynen hocam caddy konusunda düşüncelerimiz aynı. dobloda kötü bir araba değil bence.Symbol dacialardan kat kat iyi araç.En azından konforu iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceazr27 -- 13 Haziran 2018; 16:37:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceazr27

aynen hocam caddy konusunda düşüncelerimiz aynı. dobloda kötü bir araba değil bence.Symbol dacialardan kat kat iyi araç.En azından konforu iyi.

Alıntıları Göster
    Evet doblo bir daciadan bir symbolden daha kaliteli bir arac

Benim sevmedigim yani 1.3 motor bu araca yakismiyor suan mecburiyetten 1.3 u kullaniyorum cok yakmayacagini bilsem alirim 1.6 sini

• quote:

Orijinalden alıntı: ceazr27

Alıntıları Göster
    Evet doblo bir daciadan bir symbolden daha kaliteli bir arac

Benim sevmedigim yani 1.3 motor bu araca yakismiyor suan mecburiyetten 1.3 u kullaniyorum cok yakmayacagini bilsem alirim 1.6 sini

• Kaliteli tamam da o tiguanın içi olsun golf ün içi olsun bir hareket bir renk yok, heves edip baktım bayide ama hoşuma gitmiyor bir türlü nedense

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Birde bizde eskilerin bi sözü vardır malı el için al derler. 2. Elde çok hızlı bi piyasası var

• Cevap kapı fitili,kapı içi malzemesi ve kadran-tuş rengi.İnanmayanlar otomobilde değer algısı diye ingilizce psikolojik bir araştırma vardı oradan bu sonuca çıkabilir.

Ve bu algı emisyon skandalına kadar Vw'yi en güvenilir marka yaptı,neredeyse tüm dünya da.Ülkemize has bir sorun değil bu.

• Niye ezikleniyon onu anlamadım. Herkesin arabası kendine iyidir.

Benim bi arkadaş hitler motorlu Seat Ibıza sahibi. Araba eşekten hallice, vurmadığı yeri kalmamış, gelmiş benim Ladaya laf söylüyo. "Çık lan, anahtarına" dedim. "Siz de şahitsiniz" dedim diğer arkadaşlara. Yemedi tabii. İyi kötü araban var bin git, sağa sola niye çamur atıyosun be adam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.