Şimdi Ara

Volkswagen Algısı neden bu kadar yüksek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanında doblo kullanıyordum.Mercedese binen bir akrabam dediki: Doblo arabamı teneke diye söyledi bende dedim aractan memnunum felan.Tabi insan ezikleniyor bu şekilde biri konuşunca.Daha sonra Allah nasip etti 2015 1.6 Caddy aldık tabi sonucta ben tasarımını begendigim için aldım carevellaya benziyor.Carevalla alamıyoruz mazot pahali bari böyle bir araç alayım dedim.Akrabam geçen gördü dediki Ww on numaradır çok iyi araba felan diye övünce şaşırdım.Bu arkadaş reno trafici begenmez ww transporteri begenen biri.Böyle bir anımı sizle paylaşmak istedim.Hayirli günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceazr27 -- 15 Mayıs 2018; 14:11:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevap çok basit:

Her bütçeye uygun araçları var, her kesim için özel motor şanzıman kombinleri var. Kaliteli, tasarımları göreceli iyi.

Bu kadar basit başka bir şey aramayın. Milleti kazıklayan arıyorsanız her marka öyle.

Bu konuları her gün her gün açıp durmayın ufak bir arama yapsanız zilyon tane konu çıkıyor.
  • Cehalet işte...

• Millet olarak uçlarda yaşıyoruz iyi çok iyi, kötü çok kötü

Yani kendi üretimimiz bir araba olsa tamam da hiç benzeri bişey üretmemişiz o kötü bu kötü. Daha iyisini yap o zaman!

• Akrabanız biraz abartmış ancak vw kalite olarak doblodan da trafficden de iyidir muadil araçlarında vw premiumdan önceki son çıkışdır premium değildir ancak kalitelidir

• Benim bi akrabam var. Çok araba değiştirir. Ortalama sınıfta güzel arabalara biner. Son 10 yılda her markadan araç aldı kullandı. Bu 10 yıl süre içinde sadece 2 kere yolda kaldı birisi 2009 model Opel Astra su kaynattı hararet yaptı. Birisi 2010 VW Passat manuel şanzumanın bilyalarımı ne bişeyi dağılmıştı.

Ama hep derki "Alman arabası başka yaaa çok kaliteli Hele passat üffff"

Böyledir bizim milletteki alman özellikle vw sevgisi

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 19 Nisan 2021; 18:21:1 >
  • Vw malum emisyon “sahtekarı” otomobil üreticisi, üstelik tescilli. Bizim ülkemizin %99’u “müslüman” olsa da sahtekarı çok sever ve kollar. O sebeple bu markaya düşkündür. Tek açıklama bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mercedes hangi kasa ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynısı geçti aklımdan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abi ayıp ya yüzünede öyle denilmez ki. Biraz patavatsız galiba.

• Çünkü wolksvagen. Ateşli hızlı gençler için polo gtiları golf r ları var. Aileler için prestijli babalar için passatı var. Yeni evli çiftlere yada bi çocuklu aileler için segmentinin lideri golfü var. Üniversiteli genç kızları için tatlımı tatlı polosu var. Her çeşit aileye gence ve kesime hitap ettiği için. Ekonomik küçük motorlarıda var ateşli hızlı 2.0 dizel 240 beygir gibi canavarlarıda var.

Bu yüzden VW

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Çünkü wolksvagen. Ateşli hızlı gençler için polo gtiları golf r ları var. Aileler için prestijli babalar için passatı var. Yeni evli çiftlere yada bi çocuklu aileler için segmentinin lideri golfü var. Üniversiteli genç kızları için tatlımı tatlı polosu var. Her çeşit aileye gence ve kesime hitap ettiği için. Ekonomik küçük motorlarıda var ateşli hızlı 2.0 dizel 240 beygir gibi canavarlarıda var.

Bu yüzden VW
    Bu mantıkla Forda bakalım ateşli hızlı gençler için fiesta st,focus st/rs leri var.Aileler için prestijli babalar için Mondeo var.Yeni evli çiftlere yada bir çocuklu aileler için Focusları var.Üniversiteli genç kızları için tatlımı tatlı fiestası var.Her çeşit aileye gence ve kesime hitap ettiği için. Ekonomik küçük motorları da var, isteyene 5.2lt 526 beygir gibi canavarlarıda var.

Bu yüzden Ford

• Tükiye'de "çevremdekiler ne der"," bizim işimizde gösteriş önemli" mantığında olduğumuz, millet olarak marka imajına dehşet paralar döktüğümüz sürece VAG gurubu daha çok kâr eder. Anlayan da anlamayan da Wolksvagen dedin mi "ooo araba yapmışsın" lafımı yapıştırıverirler. Bu zamana kadar kimsenin ağzına bakmadım. Benim alım gücüm kimseyi enterese etmez. Akrabanız doblo'yu kötülediğinde "parasını ver bizde kaliteli araç alalım" diyemediniz mi?
  • Sadece Türkiye'de değil avrupada da VW premium markalar dışında kalite algısı en yüksek marka. Satış rakamları da bu doğruluyor.Her zaman avrupada en çok araba satan marka
  • Cevap çok basit:

Her bütçeye uygun araçları var, her kesim için özel motor şanzıman kombinleri var. Kaliteli, tasarımları göreceli iyi.

Bu kadar basit başka bir şey aramayın. Milleti kazıklayan arıyorsanız her marka öyle.

Bu konuları her gün her gün açıp durmayın ufak bir arama yapsanız zilyon tane konu çıkıyor.
  • Tasarımları çok yuvarlak olduğu için sevmiyorum istisna olarak Scirocco&Passat CC (ilk CC) çok iyiydi gerçekten fakat şu an bindiğim Full donanım cam tavanı ısıtmalı deri döşemesine kadar dolu D segment aracımı satsam o paraya ancak aynı model yılında Polo alabiliyorum. Renault seven birisi olarak eğer 3-5 fazlasına Passat CC'ye geçebilsem hiç düşünmem.
  • wolkswagen değil yalnız volkswagen.
  • Hocam sadece Türkiye’de değik Avrupa’da da böyle. Zamanında ben de bu ne VW fanboyluğu yaaa der hiç haz etmezdim her yerde de karşısına çıkardım.

Avrupa’da “yanlış değilsem” en çok satan araba Golf, ikinci Polo, üç Clio falandı. En azından buna yakın seviyede aşırı bir VW talebi var. Demek ki bir şeyi doğru yapıyorlar. Hatta ABDde bile yerli ve uzakdoğu markası otomobillerin inanılmaz pazar payına rağmen orada da VW yükselişteydi.

2013 Focus kullanıcısıydık evde ortak olarak. Daha sonra ikinci arabayı almam gerekti.

Artık 2006 Golf kullanısıyım:D Abartmıyorum, inanmayabilirsiniz ama 2013 Focus 30bin daha pahalı ve daha yeni bir araba ve ben istemiyorum. Konfor detayları harika arabanın içinde. Yol sesi rüzgar sesi vs.

Eski bir anti-vwfanboy söylüyor bunu maalesef:D

• gosteris meraklisi degilsen ve kalite istiyosan vw yetiyor. he cok param var harcamak istiyorum diyosan orasi ayri.
  • Aynı başlıktan 50 tane oldu. Yarısı troll.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.