Şimdi Ara

Volkswagen, 'Barış Pınarı Harekatı' nedeniyle Türkiye yatırımını askıya aldı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
6.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorun harekat değil 20 senedir yanlış politikalar , hatta zamanında sırf işidden ucuz akaryakıt alıp bize misli ile kaktirmak için işide terör örgütü demeyen hükümet o gün işid terör örgütü deseydi bugün çok daha rahattık dünya kamuoyuna karşı

Milyonlarca euroyu yaptıracağım ülkede ne adalet sistemi var ne hukuk ne güçler ayrılığı vs vs üzerine şimdi birde savaşa girdi yani elin adamı para yatırmaz Türkiye'ye şuanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdoğanı tanıyorsam vw nin araçlarına %160 zam geldi bile

• Netflixte kara para adında belgesel var. İlk bölümünde vw nin emisyon skandalını konu almış. O kadar büyük bir vurgun var ki muhakkak izleyin. Bence bu adamlar ülkemizden uzak dursun!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mrduran321 kullanıcısına yanıt
    deme oyle onlar yalan ınanma oyle seylere :D

dayı mod off
  • Yak yak bütün vwleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozansirinn kullanıcısına yanıt
    Napim poloma benzin döküp yakayım mı ? Bir zamanlar iphone kırdıkları gibi maşallah kafan pırıl pırıl tertemiz

• Türkiye VW nin yaklasik %20 hisselerine sahip. Bundan Alman Devleti epey zamandir rahatsiz, cunku bu hisseleri Katardan devraldik Almanlardan degil. Hisseleri aldigimiz dönemden kisa sure sonra Emisyon skandali patlamisti. Suan Alman Devletinin emriyle bu yönde aciklamalar yapsalarda anlasmadan dönemezler. Ortalik durulunca herkes pazarda alisverisine devam eder. Zeytindali operasyonundada ayni tamtamlari yapmistilar, zamanla hersey unutuluyor. ISID bahanesiyle sinirimizdaki Arap bölgelerini silahlandirdiklari PKK-YPG Teröristlerini Suriye Demokratik Gücleri altinda maskeleyerek bu bölgeleri onlara devrettiler. Herseyi oldu bittiye getirip bizim yillardir Terör dediklerimizi gözümüzün icine bakarak ve bize terör muamelesi yaparak yutturmaya calisiyorlar. Gerceklerin gizli kalmama gibi bir özelligi vardir, bugun cahil kitleler anlamasada biz hakliyiz. Suan onlari ikna etmeye vaktimiz yok, nasilsa olmazlar. Önemi yok it ürür kervan yürür.

• besttrr kullanıcısına yanıt
    Benzin param yok getir de poloyu yakacağım ben 1-2 lt benzin kap gel kardeşim ben yakacağım şeyi iyi biliyorum sen al getir de bir 😀

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    vwnin hangi markasının yüzde 20sine sahibiz acaba audi mi skoda mı seat mı ona göre vwyi satıp onu alayım da ülke kar etsin 😂 katarda bize her şeyi devrediyor arkadaş uçak mu dersin ülkeye hisse vermek mi dersin 😂😂

• Aynen zaten diğerleri de zaten ypg terör örgütüdür diyorlar ya hiç silah yardımı yapmıyorlar ya. Lan yürü git!

• Sana arabanı yak yık diyen yok kimseye demiyim alan almış artık sadece ilerde almasin kimse diye söylendi

• VW nin Hisselerine sahip. Googledan biraz arastirin, gizli degil bunlar. Merkel bu olaya zamaninda cok bozulmustu.

Bu Operasyonun bize kazandirdiklari:

Kendi ürettigin malin önemini anlamis olduk.
    Kendi silahini üretmenin önemi vurgulandi.
    Dost-Düsman hepsi yuzunu gösterdi.

Bize kaybettirdikleri:
    Savasin kazanani olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 16 Ekim 2019; 9:41:4 >
  • ozansirinn kullanıcısına yanıt
    Yok yok sen benzin getir ben yakacağım ben yakacağım bişeyleri ülke selameti için sen getir sen de gel ama 😀

• Bendeki araba olmaz bende Renault va bere😃

Yok öyle bir şey. Hisseler katarda. Ayrıca yüzde 20 değil yüzde 17. Zamanında trollerin uydurması bunlar.

• Sence VW neden Fabrika acmak icin Bulgaristan yerine Turkiyeyi secti, üstelik Alman Devletiyle onca sorunlara karsin???
  • benimde Chevroletim var arkadaşlar Amerikanmı yoksa Opele bağlı Almanmı çözemedim yarısını yakıp yarısını kullanayım diyorum uyarmı
  • Kurunun yanında yaş da yanar. Asalım dediklerinle beraber seninde başına bi şey gelmesin. Aman deyim haaa..

O kadar teşvik bana verilse bende açarım fabrikayı bunun almanyayla ne alakası var ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.