Şimdi Ara

Volkswagen, 'Barış Pınarı Harekatı' nedeniyle Türkiye yatırımını askıya aldı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
6.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2016 yilinda Darbe girisimi sonrasi Almanya ve Türkiye cok ters düstüler. Özellikle Erdoganin Almanya hakkinda Nazi metodlari uyguluyorlar sözü büyük travma yaratti. Bircok firma parca satisini durdurdu ve 3 yil sonra en buyuk firmalarindan biri senin ulkene Fabrika aciyor. Siz herseyi sans saniyorsunuz heralde. Adamlar güya biz YPG ile savasiyoruz diye anlasmalari iptal edecek kadar prensipliler hesapta. Ayni seyleri yillar öncede yasamistik, hem prensip sahibi hemde balik hafizali olunmaz. Hepsi fasafiso.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 16 Ekim 2019; 11:47:16 >
  • Çevir gazı yanmasın. Egzos emisyonu faciasında imaj kaybı olmadı da şimdi mi olacak.?

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Bunların vw ile ne alakası var? Adam nerede ucuzluk nerede destek verirlerse orada açar fabrikasını sanki abdli şirketlerin rusyada ya da çinde fabrikası yok. Boş laf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    Evet işte bizim sayemizde çıkan savaş yok hiçbirinde Türkiye'nin adı geçmiyor

• Cumhurbaşkanına alınan S600 Maybach'lar iade edilecek mi bakalım..
  • ... ittirsin gitsinler!!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pkk destekçi almanya derler ki doğru ama cbsi 50 araçlık merso konvoyu yapar, halkı bmw, audi, merso, vw meraklısıdır.

Ülkede omurga yok. Allahtan 22 asırlık düzenli Türk ordusu varda ülke ayakta duruyor.

• Bizden para kazanıp artistlik yapıyorlar.Ciddi bir boykot şart.

• Haklı sebepler ile Barış Harekatı düzenlediğimiz için ülkemizde yatırım yapmayacak firma yapmasın zaten.
  • Kapılaaaarrrr

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BİTAN VW ALIRSAMI NE OLAYIM

• Bence akıllıca bir karar bazıları savaşı bahane ederek adamların parasına'da çöke bilir olmaz demeyin bizim paramıza çökmediler mi ? deprem vergilerin'den toplanan para hala kayıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 16 Ekim 2019; 17:14:11 >
  • Çooook sevindim....:)
  • Dsg nin gözü yaşlı

• Nedir bu alman hayranlığı zaten bi anlayamadım gitti. Arkadaş Toyota, fiat, reanult, ford, hyundai, honda yıllardır bu ülkede üretim yapıyor. Toyota corollayı buraya bıraktı daha ne yapacak ? Ama biz gidiyoruz VW gelsin diye bi tarafımızı yırtıyoruz. Almanlarla iş yapmak bence zaten doğru davranış değil şu siyasi ortamda. Ama tabi belediye başkanlarımız, yardımcıları, yardımcısının yardakçısına kadar Passat beğenmiyor audi istiyor, audi beğenmiyor bmw biniyor.

terör destekçileri hariç bir siyasi parti CB, belki birkaç bakan (MSB) gibi kişiler dışında tüm makam ve kamu araçları, atıyorum sana ülkemizde üretim yapan şu şu şu modellerden olacaktır diye önerge verse o saatten sonra sadece o adama oy veririm o kadar önemli bir konu bu.

VW normal şartlarda gelirse (diğer firmalara ne ayrıcalık tanınmışsa en fazla o kadar olacak şekilde) eyvallah, onun dışında hali hazırda üretim yapan araçların diğer modellerini buraya çekmeye çalışmak varken nedir bu bizi sömürmeye çalışan almanla uğraşmak ?

Edit1. bu olay karşısında dsg-emisyonu göstererek ülkemizde zırnık yatırımı olmayan VW grubuna ek vergi getirmeleri gerekir ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.McNulty -- 16 Ekim 2019; 23:33:39 >

• Barış pınarı çok sevimliydi yahu nasıl yemediler? Daha sevimli operasyon isimleri düşünmek lazım demek; mesela kardeşlik şelalesi

• Dsgleri yine bize yollarlar hiç merak etmeyin

• Alırsa alsın sanki çok da ...
    Bu topraklarda vergi yetişir!

• Nerede ümmetin Wos Woslarını parçaladığı videolar hani? Bekliyoruz.. Eee iphone imitasyonlarını parçalamaya benzemiyor bu iş he? Onların volkswagen i varsa bizim hiçbir şeyimiz yok. O kadar.. Rajonu da kestik hayırlısıyla.

Volkswagen, 'Barış Pınarı Harekatı' nedeniyle Türkiye yatırımını askıya aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 17 Ekim 2019; 3:28:8 >
  • Sürekli defolsunlar gelmesinler tekrar gelmek isterlerse biz istemeyelim gibi söylemler ancak sevdiği kızdan red yenmesi durumunda söylenmesi gereken laflar. Ülkedeki işsizliğin azaltılması için yabancı yatırımcı ciklet fabrikası kurmak istese yardımcı olmamız lazım. Öyle hava atacak durumda değiliz siz gelmezseniz mercedesler bmwler sırada bekliyor diyemeyiz.
    Ne yapıp edip dışardan para girişi sağlamamız şart özellikle sıcak para şeklinde değil yatırım şeklinde bunun için dövizin üstündeki baskı mı azaltılır iş gücünü daha cazip hale getirecek önlemler mi alınır bilemiyorum ama bir müdahale şart artık
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.