Bildirim
Volkswagen, 'Barış Pınarı Harekatı' nedeniyle Türkiye yatırımını askıya aldı (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu alenen PKK yandaşlığıdır.
-
Satılık Polo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vw'nin Türkiye'ye geleceğini hakikaten zannetmiyorum, kurulan şirketin sermayesi de çok VW ölçeği için çok küçük gelirse çok çok şaşıracağım, son hedefleri yine bulgaristan olur gibime geliyor.
-
peki bu durum vatansever ve milli türk halkını etkiler mi
ww satışları tr de dip yapar mı
Katar da satmış demek ki -
Bence WW'yi boykot etmeliyiz
-
3 milyon göçmeni gönder gitsin biz niye düşüneceğiz onlar düşünsün...
Herkes suriyelileri avrupaya gönderelim de görsünler günlerini demiş de böyle giderse onun da çaresini bulurlar diyorum.Yunanistanın abd ye üst vermesinin bir nedeni var bence.Avrupalıları türkiye gibi merhametli mi zannediyorsunuz.Gerekekirse denizden gelen bot,tekne ne varsa batırırlar,sınıra ordu yığar gene almazlar.
Cok iyi olmus bide vazgecerlerse ve ülke daha da fakirlesirse belki halk tepki gosterip cemaatleri hacilari hocalari tekrar asarız.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ülkede bu tür troller varken cidden birlik içerisinde durmak çok zor, devletimiz diyor ki barış pınarı harekatı ile boşaltılan alanlara ülkemizdeki suriyeli dostlarımız yerleştirilecek diyor, ülkemizde suriyeli istemeyiz diye ırkçılık yapan ne istediğini bilmeyen veya satılmış kafalar yine karşı çıkıyor, Allah kitap aşkına derdiniz nedir? ww fabrika açsa ne olur açmasa ne olur, açsa senin belki kardeşin ekmek yiyecekti, yahu kardeşinize bu kadar mı düşmansınız bu kadar mı batının uşağı oldunuz. hayatımda ww almadım zaten kapıma da sokmam ama keşke defolup gitseniz de sevdiğiniz avrupaya birlik içerisinde huzurla yaşayabilsek. -
Sınır kapısını ev kapısı zannedenler gelmiş, hadi açalım salalım hepsini diye.Bana kalsa hepsi teker teker tespit edilip kendi ülkesine postalanmalı da neyse.
Bugün Vw sahipleri, alanlar terörist ilan ediliyor.Yarın temel atılsın bakın, Almanlar bize 1.Dünya Savaşında yardım etti, 2.Dünya Savaşında askeri malzeme ve mark verdi diyecekler.
Hergün İsrail e sallıyorsunuz, elinizin altında internet var.Açın bakın yıllık ticaret hacmi ne kadarmış diye? Hergün yediği ekmeğin buğdayı ya da tohumunun İsrail'den gelme oranı yüzde 40.Şu an midende çocuk katilinin ürettiği katma değer var, kapito?
Paranın olduğu yerde geri kalan herşey masal.Vw; ne sivilleri umursuyor, ne Türkiye'yi, ne operasyonu.Adamlar kâra bakıyor.Bakın görün 2 hafta sonra temel atma töreni olur, CB katılır bu törene, burada terörist cart curt yazanlar yorumları teker teker siler.
Nerden mi biliyorum? Bir zamanlar Fransa malları boykot etmeye çalışan sonra bunlar bizim AB'ye girmemiz için en çok çalışan, tek dostumuz diyen, sokak ortasında portakal bıçaklayan sonra bunlar bizim Osmanlı'dan beri büyük dostumuz diyen ben olmadım.
Az biraz uluslararası ilişkiler bilen biri dünyadaki hiçbir ülkenin gerçek müttefiki olmadığını bilir.Sadece kısa vadede çıkarınız uyuyordur, dost gözükürsünüz.Bunun içinde son 5 yılda Türkiye-Amerika/ Türkiye-Rusya/ Türkiye-İran ilişkilerine bakmanız yeterli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Simdi kaybettigimiz bir volkswagen olur ama o teror yuvasi temizlenmezse bunun bize ileride verecegi zarari 100 volkswagen firmasi karsilayamaz
İyi olmuş. Olan yine bize olacaktı.
-
şu habire motoru arıza veren ww mi -
alman hükümetinin baskısı sonucunda alınmış bir karar bana göre.VW tek başına böyle karar almaz,almakda istemez zira anlaşmalarında sağlam maddeler var. -
ambargo uyguluyoruz ama aklımız hala sizde demişler ,yani daha kıyağını henüz bulamadık diyorlar -
Tok kapıya dayanamaz benim halkım kıyamamm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
karaktersiz wolkswagen euro biraz daha yukselsin sonra kurucak fabrikayi bedavaninda bedavasi isci calistircak ne peslerine dusuyorsunuz gelecek parayla sanki zengin olcaz acliktan olelim sunlara tenezul etmiyelim.
bizide suriyeli yapsinlar 10 milyon olarak gidelim tek atarimiz bu her yerde kullaniyoruzquote:
Orijinalden alıntı: mcebi001
3 milyon göçmeni gönder gitsin biz niye düşüneceğiz onlar düşünsün...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X