Şimdi Ara

volkswagen bora alırnır mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
6.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilhan555

ne karizması arkadaşım ben onu anlayamadım bmw 5 serisine binion zannacek duyanda bora değilmi bu elantrada daha fazal karizma var bence bora ön tipi zaten berbat arkası fene değil içide biraz eski gibi duruyor ama sonuçta 12 yaşında arabalara 22-23 bin saymak mantıksız üstüne 5-6 bin kat nerdeyse aynı yaş bmw 3serisi 5 serisi alabiliyosun.

Hocam Boraya laf ediyorsunuz da Elantra denen aracın iç tasarımı,konsolu bence rezalet ötesi.Bora dediğiniz araç iç dizayn,sağlamlık ve kalite açısından şu anda aynı fiyat seviyesindeki 2005-2006 araçlara nal toplatır.Ha eskidir yavaş yavaş sorun çıkarması olasıdır.Fakat dizayn konusunda o Elantra ile mümkünatı yok karşılaştırılamaz.Ayrıca zevkler farklıdır burası da ayrı bir konu

• en azından MADE IN GERMANY

o bile 3-5 fazla ettirir
  • 18-21 bin arası bora için bence normal Marea bile temizi 17-19 bin arası ediyorken ki Marea yıda severim ama boralar çok oturaklı çok güzel arabalar .
  • orası doğru zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence elantranın ön tipi çok güzel lacivert rengi hele çok yakışıyor.(2004 lacivert sahibiyim)gözüme gayet güzel görüküyor bi uzaktan bakınca bankacı arkadaşım2 ay önce 22 bin tl verdi bende satmaya niyetim yok pek 25 e veririm dedim.öle muhabbet kapandı.araç 110 bini geçmişti.
  • 2000 model 1.6 comfortline boram vardı sattım kurtuldum bir buçuk sene önce.. şahinlerin doğanların arkadan selektör yakmalarına şahit olmuştur bora sahipleri..çok hantal bir araçtır. boğaz kelebeği sıkıntılıdır. yığılma yapması muhtemeldir. konforu iyidir.2000 model araç için 18000 den fazla asla verilmez. bora yerine toyota avensis tercih ederdim imkanım olsa eğer..
  • Daha kaliteli, performanslı, daha yeni (2005-2006), daha sorunsuz, az yakmayan, daha geniş (arka kısmı) bir araba alın bence.
    Ha bunlar dışında güzel araçtır.
  • 2004-2006 avensislere bakıyorum şimdi. güzel araba gibi. 25-27 bin fln istiyolar. eğer satarken zorluk çekmeyeceksem alınır . 1.6 elegant modeli tutuluyor mu ?
  • 25-27 bin tl lere çıktıysanız bence ford mondeolara bakın güncel aksadan bir önceki aksa hem ağır başlı ve çok güzel araba benim şuan güncel kasadan daha çok hoşuma gidiyor.
  • Eğer elimin altında 20 bin civarı alınabilecek çeyrek altın gibi bir araba olsun isterseniz. BORA, FOCUS, ASTRA'dan şaşmayın.
    Amaç 20 bine en güzel arabayı almaksa o fiyata 2001-2003 SAAB 9.5 2.3lt AERO'lar vardır ki mercedes BMW'ye bile nal toplatır. ama amacınız 2.eli olan nispeten konforlu ve güvenli bir araç ise C segmenti/Alman/sedan kriterleri sizi zaten otomatikman söz konusu araçlara yöneltir.

Şahsi görüşüm sabit orta bir geliriniz var ise D segmenti araçlara pek bakmayın, hem satarken hem kullanırken sizi üzer:)

hayırlısı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer -- 31 Ekim 2012; 20:43:36 >
  • Bu arada 2006 Corolla nın aynaları manuel aklıma geldi. Boşline Bora da bile aynalar otomatiktir.
  • 99 clionun 15000 tl ettiği bir ortamda, 2000 boranın fiyatı çok normal bence.
  • metin bey arkadaşımızın otobillerden anlamadığı aşikar bir defa hyundai en kötüsü demişsiniz o kelimenizden kaybediyorsunuz.ikiincisi hyundai japon değil ana vatanı güney koredir.üçüncü 2004 elantra kullanıcıyısım böle fren görmedim abartısız.ww passata bindir 2003 140 dan sonra frene basıyorum araba pek yavaşlamıyor.elantranın frenleri daha dinç geliyor.zaten ilk 3-4 cümlenizi okudum gerisi okumadım o cümlelerden sonra.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_18646251/mpage_56//tm.htm#67581645

"2001 Model Bora Comfortline 226bin km de komple boyalı + atiker lpg + 10.500 hasar kaydı vardı sol ön kapıdan ağır sayılabilecek hasarı vardı eveliyatında + 400-500 tl masrafı vardı + otomatik vites +sunroof .... 18.500 e satıldı. "
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

metin bey arkadaşımızın otobillerden anlamadığı aşikar bir defa hyundai en kötüsü demişsiniz o kelimenizden kaybediyorsunuz.ikiincisi hyundai japon değil ana vatanı güney koredir.üçüncü 2004 elantra kullanıcıyısım böle fren görmedim abartısız.ww passata bindir 2003 140 dan sonra frene basıyorum araba pek yavaşlamıyor.elantranın frenleri daha dinç geliyor.zaten ilk 3-4 cümlenizi okudum gerisi okumadım o cümlelerden sonra.

Evet hocam en az sizin kadar anlamıyorum. Hyundainin Kore olduğunu bende biliyorum ama siz Japon araçlarının fren sıkıntısı yaşadığını bilmiyorsunuz. Kimisinin diskleri erken biter kimisinin balatası erken biter kimisi basar frene durmamaya devam eder. Bora yı kullanan bilir kullanmayana diyecek lafım yok. Varsınlar arabadan anlamadığımı düşünsünler önemli değil.

• 2 sene astra G, yine 2 sene Astra H kullandım, Fiat marea exclusive arkadaşımda var neredeyse hergün kullanıyorum. sözkonusu araçlar kullanım olarak bora ile benzer özellikler taşıyor...
  • bende yukarıda hyundai ile kıyasladınız helala olsun demişşiniz ona biraz bozuldum hyundainin türkiyedeki arabalrı biel çok iyi ama siz bide america apzarına bakın zırhlı otomobilinden tut mercedesin s serisine kafa tutabilicek arabaları var.fren problemi bende efsane kasa corollaya bindim ve elantradan sonra sanki bana frene basmıyorum hissi verdi.civic lerde fren sorunu yok elantralarla fazal farkı yok ama bence fiyat/performans olarak konfor oalrak alınabilicek en iyi araç hyundai elantradır 2004-2006 arası.illa bora alıcam dersen hayırlı olsun kötü araba diyemem aksine güzel araba + olarak sunrooflusunu bulurusanız çok daha güzel oluckatır.elantraların 2004-2006 larında sunroof yok çünkü.
  • illa alacaksanız pasific modellerinden alın, hem model yılı yüksektir hem de donanımı idealdir... hayırlı olsun...
  • vallaha bende 6 ay önce marea vardı sattım bora aldım marea ile bora arasında fark yok desem yalan olur ki yalan olur.. maream 2004 modeldi boram 2000 model bora çok daha kaliteli araç detaylara baktığınız zaman anlıyorsunuz zaten kalite detaylarda gizlidir..
  • arkadaşımız araba almaktan vazgeçti galiba.
  • Bora güzel.O paralardan az üstüne çıkarak binek olarak Corolla en güzel.Olmadı Focus tdci hem daha yeni hem daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.