Şimdi Ara

volkswagen bora alırnır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
6.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ilhan555 arkadaşıma katılıyorum..Kesinlikle 2004-2007 arası Hyundai Elantra öneririm..Boradan daha rahat, daha konforlu, daha geniş,daha prestijli daha iyi yol tutan,DAHA SORUNSUZ YÜRÜYEN AKSAMI DAHA İYİ oturaklı bir araç..22.000 Tl ye ömürlük bir XD2 kasa elantra bulabilirsiniz..2004-2007 arası Elantrayı çok iyi tanırım..Bora hakkındada bilgiliyim..Ayrıca şimdi bu sözüme kimse inanmak istemez ama 2004-2007 arası elantralar güncel kasa elantradan (2011 ve üstü) çok daha kaliteli ve işçiliği daha iyi daha rahat bir araç samimi söylüyorum o derece..Otomatik şanzımanlarıda sorunsuzdur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Güzel araç bora'lar ancak fiyatı biraz abartılı satılıyor 2001 model arabaya 20bin bağlamak ne kadar mantıklı orası tartışılır.Onun yerine ben şahsen Ford Focus tavsiye ederim.

ford focusun hangi yılını ve hangi modelini önerirsiniz
  • carex arkadaşım dediği katılıyorum her alanda boraya 5 basar ve boraya filan bulaşma elantra al paşa paşa bin 2004-2006 arası her türlü elantraya gönül rahatlığıyla binebilirsin.elantra civic gibi filan değildir kullanıcısı bellidir.1)bir kere elantraya binen başka arabaya binmez aracı çok eskirse model yükseltir.2)çoluk çocuk apaçi cart curt artabası değildir.(memur,kaymakam,valiler veya normal düzey iş adamları vs ler biner)(bizde 2004 var tekrar sölüorum.59 binde aldık.2008 de şuan 115 binden alah kısmet ederse bi 4-5 sene daha binip bidahaki kasa değiştirmesinde model yenilicez.yani fazla aramaya gerek yok derim boşuna zaman kaybı gayet kaliteli sorunsuz araçtır.
  • Elentra falan önerilmiş ama o paraya kesinlikle ford focus bakın üstüne biraz daha katarak dizel focus alırsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlla Bora alınacaksa verilecek para 18.000 TL yi geçmemeli..
  • bora alınır mı? tabii ki alınır ama 2012 senesinde ve o uçuk fiyatlarla değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umuterdal55

quote:

Orijinalden alıntı: HazzaR

11 yaşındaki bir araca 20 bin lira verecek kadar zengin misiniz?

haklı olabilirsiniz . kafamda megane 2 lerde var. 2005 1.5 dynamique. ama volkwagen konforu yok.

Volkswagen'in abartı bir konforu olduğunu düşünmüyorum. 2000 model araç ile 2005 model araç arasında bir konfor farkı sözkonusuysa yeni olan daha konforlu olacaktır.
  • 98 passatla 2006 megane 2 yi takas etmiştik. Pişman olduk megane'yi 1 ay sonra satıp bora aldık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık cahil halkımıza. 12 yaşındaki BMW ler bile 22 23 bin TL. La sen kimsinki bora? 20 bin ediyorsun? O fiyata 2007 model kazasız araçlar alırsın. 170.000 KMde 11 yaşındaki bir araca 20.500 verebiliyorsan tanıdığım sağlam bir nörolog var. Bi baktır beynine.
  • uzun lafın kısası elantra alınır çiçek gibi binilir.103338188

eğer bmw filan yada elantranın bir tık lüksünü alıcam dersen.
    103412179

bmw olarak.
    103436343
    ayrıca bmw samsundan almaya giderken filan zorluk yaşamassın.

• yorumlara devam beyler arkadaşımıza yardımcı olalım.
  • sırf dizel die 8 yaşında renoya ben şahsen 24 bin yığmam ama fene deil temiz gibi görünüyor bide boşline deil.
  • umut bey özel mesajlarınıza bakabilirsiniz..
  • kesinlikle alınılabilir bir araç.fiyatı fazla değil bence 19000 civarı ideal
  • vw boradaki plastik kalitesi sıfır jettada yok.. neden alınmasın bal gibide alınır.
  • ne karizması arkadaşım ben onu anlayamadım bmw 5 serisine binion zannacek duyanda bora değilmi bu elantrada daha fazal karizma var bence bora ön tipi zaten berbat arkası fene değil içide biraz eski gibi duruyor ama sonuçta 12 yaşında arabalara 22-23 bin saymak mantıksız üstüne 5-6 bin kat nerdeyse aynı yaş bmw 3serisi 5 serisi alabiliyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

ne karizması arkadaşım ben onu anlayamadım bmw 5 serisine binion zannacek duyanda bora değilmi bu elantrada daha fazal karizma var bence bora ön tipi zaten berbat arkası fene değil içide biraz eski gibi duruyor ama sonuçta 12 yaşında arabalara 22-23 bin saymak mantıksız üstüne 5-6 bin kat nerdeyse aynı yaş bmw 3serisi 5 serisi alabiliyosun.

2001 yılında maddi durumu bayağı bayağı iyi bir abim vardı akrabamız sağlık sektöründe çalışıyordu 2001 yılında altında 2000 model bora vardı bize geldiklerinde daha yaşım küçük 13 14 yaşlarındayım tabi o zamanlarda şimdi ki gibi düşkünüm araçlara araca dibim düşmüştü çok güzeldi ondan 10 sene sonra Allah bana nasip etti borayı bora kaliteli araçtır kim ne derse desin..

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

ne karizması arkadaşım ben onu anlayamadım bmw 5 serisine binion zannacek duyanda bora değilmi bu elantrada daha fazal karizma var bence bora ön tipi zaten berbat arkası fene değil içide biraz eski gibi duruyor ama sonuçta 12 yaşında arabalara 22-23 bin saymak mantıksız üstüne 5-6 bin kat nerdeyse aynı yaş bmw 3serisi 5 serisi alabiliyosun.

hadi elentranın yeni kasasını savunsan tamam diyecem ama bahsettiğin model elentraların tip çok komik usta ya :)
    zevkler ve renkler tartışılmaz o bir gerçek..benim boram bana karizma geliyor senin elentran sana :)
  • Bir yakınımda Bora vardı 16binden satmak hefesindeydi sahibinden'e ilan açtı 18binden resmini de koymadan 2 saat sonra arabayı alıp götürmüşler :) 2 sene önceydi. 2. eli kuvvetlidir güzel araçtır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.