Şimdi Ara

volkswagen bora alırnır mı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
6.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eggys

vallaha bende 6 ay önce marea vardı sattım bora aldım marea ile bora arasında fark yok desem yalan olur ki yalan olur.. maream 2004 modeldi boram 2000 model bora çok daha kaliteli araç detaylara baktığınız zaman anlıyorsunuz zaten kalite detaylarda gizlidir..

ne kadara aldınız borayı?
  • Arkadaslar ben de 2004 model Bora 1.6 comforline lpg li kazasiz degisensiz 130 binde buldum. 24.000 liraya birakiyorlar. Sizce nasil?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vw bora alınır arkadsaş.Hele temizini buldunmu asla kaçırmayacaksın, arabanın yaşı ne olursa olsun.Konfor dayanıklılık emniyet güvenlik,sürüş keyfi ne dersen var boralarda.Şehir içi ve dışı kullanıma çok uygun araba,yakıt konusunda da tofaşlardan az yaktığı kesin bir kere.Motorları çok dayanıklı ve lpgde sorunsuz çalışıyor.Öyle zırt pırt parçası bozulmaz uzun ömürlü ve dayanıklıdır ayrıca yedek parçalarıda pahallı değildir.Temiz bir bora 22 ayar altın değerindedir kanaatime göre.Ayrıca arkadaşlar bazı araçlarla borayı kıyaslamaya kalkmışlar, o araçlarla borayı kıyaslamayın boranın yanından bile gecemezler.Bora hakkında yorum yapabilmek için borayı kullanmak gerekir ve birazda küçük bir araştırma.Youtube de yüzlerce videosu ve dünyada birçok bora fanclup bulunmakta.Uzun yıllardan beri vw bora kullanan biri olarak diyeceğim o ki tereddütsüz bora ve borayı kullanan bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepye06 -- 24 Nisan 2013; 20:26:36 >

• 30.000km si arkadaşıma ait olmak üzere 190.000 km yol yaptım, motor,yürüyen ilk günkü gibi, tık yok.
    Bugüne kadar çıkardığı en büyük sorun oksijen sensörü uyarısı idi, bugünkü fiyatı ile 200 TL civarı değiştirirsin herhalde.
    Evdeki iki aracı elden cıkarıp, dizel otomatik tek araca düşme zorunluluğu yüzünden elden çıkarmak zorunda kalmasam, sorunsuz bir bu kadar km daha bizi götürürdü herhalde.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.