Şimdi Ara

Volkswagen CEO'sundan itiraf gibi açıklama: Türkiye yatırımı siyasi nedenlerle iptal oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir yıl boyunca vw almayalım yeter ,gram yatırımı yok hala nerdeyse en çok satılan araç , almanların pkk ya ve fe töye ev sahipliği yaptığı , Hablemitoğlu cinayetinde bnd nin parmağı olduğunu bilmeyen yok ,almayın kardeşim aldırmayın ,fransızlarda aynı .. bundan sonraki aracımı alırken bende bunların hareketine göre karar vericem ,en azından Türkiyede üretilmiş şartım olacak ..

• Adaletin yer ile yeksan edildiği bir ülkeye yatırım gelmez!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borukuzen -- 6 Aralık 2020; 19:47:44 >
  • adam net konuşmuş, efendi dürüst ol canımı ye.

ayrıca türkiye passat alacak kadar da zengin değil.

passat = çinli 300milyon kişiye ulaşmış orta sınıf arabası

türkiye = fakir dacia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 6 Aralık 2020; 22:41:54 >
  • Bu itiraftan sonra bir gerçek ifşa olmuş oluyor.

Volkswagen ceo'sunun açıklamasını anlamayanlar için Türkçeye çeviriyorum iyi anlasınlar: ' Türkiyenin atmış oldugu adımlar bizim çıkarlarımıza ters düşüyor. Dolar yüksek, ucuz işçi imkanı var Türkiye'de. Gelmemiz kesin gerekiyordu yatırım yapmak için ama bir yerlerden emir geldi gelemedik' Bu kadar ucuz işçi imkanını kaçırdıgımız için çok üzgünüz diye de eklemesi lazımdı aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunefetr -- 7 Aralık 2020; 0:7:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord87

Keyifleri bilir, siyasi nedenlerle iptal edildiyse aslında halkın düşüncesine ve seçimine karşılar. Sonuçta siyasileri halk seçti.
    iki yüzlüler her yerde demokrasi derler ama işlerine gelmeyince demokrasiye saygı duymazlar.
    umarım milletimiz uyanırda bize hakaret edenlerin ürünlerini almazlar.

adamlar avusturyanın seçilmiş, meşru başbakanına nazi yanlısı diye karşı çıktılar kabul etmediler, halkın seçtiği her zaman doğru değil. bush u da halk seçti trump ı da.

• Eşşek gibi geleceksiniz siz bu Türkiye ye bu pastayı kaptırmazsınız kimseye bunu yaptırım düşünüyorsanız cehenneme kadar yolunuz var dünyada emisyona hile yapan ilk firma

• Vw Türkiye’de pazar kaybetmesin diye gaz alıyorlar. Alman politikası VW Suçu yok algısı.

• hollowman_ kullanıcısına yanıt
    berattan sonra troller kayıplara karıştı seni burada unuttular mı la =) oğlum madem pkk destekçisi bunlar tüm bağı koparalım ne işimiz var terör sevicilerle. yatırımları da olmaz olsun. olmamasına neden hayıflandın?

• Zaten gizli bir şey değildi bu siyasi görüş meselesi. Sokaktaki adama bile sorsan söyler. Çocuk kandırıyorlar sanki.

• Bu yatırımın sürecini kronolojik olarak inceleyelim

1-Volkswagen Turkey Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ kurulur (Ekim 2019)

2-Türkiye Suriye'ye askeri operasyon yapar. (Ekim 2019)

3-VW yatırımı durdurur (Ekim 2019)

Buradaki şanssızlık VW şirketi kurmasının hemen ardından bizim operasyon yapmamız. Dah alman kamuoyu VW'nin Türkiye'ye fabrika kuracağınız ve artık milli gururları Passat'ları Türklerin üreteceğini hazmedememişken Suriye'ye daldık. İyice gıcık oldular bize VW'ye baskı yapıp yatırımı durdurdular. İptal olmadı ama durduruldu.

4-Kovid belası

kovid yüzünden VW bütün dünyadaki yatırımlarında kısıtlamaya gitti bazı yatırımlar iptal oldu bazıları hala devam ediyor. biz hariç bütün dünyada araç satışları azaldığı için VW'nin de geliri azaldı.

Şimdi VW'nin yerinde siz olun. zaten para yok emeneke bir de gidip Türkiye'ye sıfırdan fabrika kuracam + otomobil de satamıyorum. Piyasanın düzelmesi 2022 gibi bekleniyor ben o zamana kadar elektrikli arabalar konusunda yol alırım.

Yani özet olarak bu fabrika zaten kovid yüzünden iptal olacaktı.

• Adamlar suclu değil ki, bir seyleri itiraf etsinler.. Neden gelmediklerini söylemisler.. Orada bulgaristan, bilmemne, hukuk ve demokrasi acısından, daha sağlam ülkeler varken, hukuk'un demokrasinin olmadığı ülkeye güvenmemisler ve gelmemisler.. Ben olsam ben de güvenmezdim..

Ayrıca başlıkta yazan bazı kisiler, bu karardan, Almanya ve Alman firmaları, PKK'ya destek veriyür, Türk düşmanlığı yapiyür, ülkemizi bölmek istiyür, sonucunu nasıl çıkarttınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 29 Aralık 2020; 8:34:48 >
  • resmen kapandı şirket

• Almanya diğer Avrupa Birliği ülkelerinin baskısıyla yatırımdan vazgeçmiştir diye düşünüyorum, alman idareciler eğer Türkiye'ye yatırım yaparsak Avrupa Birliği yönetiminde etkin olamayız diye tedirgin olup bırakmıştır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf iktidara muhalif olacağım diye her konuda Ülkesini b*klamak adet oldu bu forumda. Korkmayın yabancı bir otomobil firmasının Ülkemize yaptığı ikiyüzlülüğü dile getirirseniz ''AKP yalakası'' olmasınız.

• AKP olmasın CHP olsun, hukuk, CHP devrinde guguk olsun, onda da, aynı seyi yazarım.. Hak hukuk yoksa, yatırım gelmez, firma gelmez, güven duymazlar, fabrika kurmazlar.. Adam parasını, yatırımını, ilerde ne olacağı belli olmayan ülkede, riske atmak istemez.. Bundan da Türk düşmanlığı, pis naziler sonucu çıkmaz..

Hele hele, kendi ülkemizi kötüleme sonucu da cıkmaz.. hicbir iktidar, ülke demek değil zaten.. Türkiye cumhuriyeti ayrı, onlar ayrı.. Ben iktidarda kim olursa olsun, ülkeme karşı değilim ve Türk'üm..

Zaten de, adamın o yatırımdan karı varsa, para kazanacaksa, ister Türk ol, istersen, Norveçli Vikinglerin soyundan gelen, biri ve uluğ Odin'in oğlu ol, farketmez..

Almanya PKK'yı destekliyür bahanesiyle de yatırımdan vazgeçmezler, bu çok absürt bir iddia olur..

Budur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 29 Aralık 2020; 14:7:47 >
  • En doğru kararı vermişler ben olsam bende buraya yatırım yapmazdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.