Şimdi Ara

Volkswagen CEO'sundan itiraf gibi açıklama: Türkiye yatırımı siyasi nedenlerle iptal oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkeyi araplara satıyorlar diyenler bahsi geçen şirketin yüzde 17 sinin Katarlılara ait olduğunu biliyor mu acaba?

Ben merak ediyorum bu tipler sadece bizde mi var? Yani Almanya'nın simgesini olmuş markalardan birinin yüzde 17'sini Katarlılar alınca 3-5 Alman harici olmuş mudur topluca "Ülkeyi Araplara satıyorsunuz" diyen?

Siyasi sebep de zaten adamlar daha önce söyledi Suriyedeki ve diğer YPG'lilere operasyon yaptığımız için fabrika kurulumunu ertelediklerini. Sonra da hepten iptal ettiler zaten adam da bunun itirafını yapmış şimdi.

Kendi memleketinize bu kadar düşman olmasanız, Kılıcdaroğlu gibi "Almanlar (Ve aslında baskına emir veren Yunanlı amiral olduğu için Yunanlılar) gemi baskınında haklıydı kardeşim sen adamlara cevap vermezsen onlar da kabullendiniz deyip basar gemiyi" kafasında olmasanız anlayacaksınız olanı biteni ama ben de çok şey bekliyorum o zihniyetten sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 5 Aralık 2020; 3:22:20 >
  • Alman siyaseti sebebiyle boykot yapacaksanız bu iş sadece VW ile bitmez, tüm Alman araçlarına karşı yapmanız lazım. (Hatta bu tüm Alman ürünlerine kadar da gider.) Neticede Almanya'yı Volkswagen yönetmiyor değil mi? En başta da bu boykotu siyasilerin yapması lazım. Ama bakıyorsun ki makam araçları Mercedes'ten geçilmiyor. Metrobüs Mercedes. Kimse samimi değil, herkes sahte. Hal böyle olunca boykot diye bir şey de olmuyor haliyle. Geçiniz.

• ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Bu ulkeyi araplara satiyorlar cogunuda sattilar bunu cok iyi biliyoruzda peki sen %17si katarlilarin dedigin vw hakkinda ne biliyorsun? Bu %17yi nasil ve kimden almis kalan %83 kimin onlarida bir soyleseydin keske.

Babalar gibi satacagiz diyen bir adam vardi, akabinde telekomu araplara satip 20 milyar dolar turk halkinin sirtina bindirip cebinide doldurup kacti cok sevgili bolca pohpohladiklarin. Bildin degil mi! Daha saymiyorum ama;

Sana bir odev vereyim. Katarlilarin turkiyede yaptigi alimlari maliyetiyle birlikte bir dahaki sefere guzelce yaz buraya. Tabi kimden aldiklarinida.

Adet yerini bulsun vw konustuk biraz araplara degindik lafida kilicdarogluna getirelim erdogan gibi. Bu adam ile ilgili soyleyecegim seyler herkesin bildigi, chpyi ataturkcu cizgisinden cikartip partiyi kendi yandaslariyla doldurdugu, gercek partilileri tasfiye ettigi vs. Akpliler sallayip duruyor kilicdaroglunada ben bir akpli olsam gider elini operdim, sayesinde iktidar kaliyorlar. Fazla soze gerek yok kilicdaroglu hakkinda. Maksat adet yerini bulsun.

• Bu konu siyaset üstü bir mesele. Mutlaka bir arabulucu, sözü gecen birinin araya girip bu yatırımı onaylatması gerekir.
    Ahmet gider mehmet gelir ama o fabrika yıllarca katmedeğer sağlar, istihdam, gençlere tecrübe, yerli firmalarımıza kurumsal, yapısal örnek olur.
    Bu yatırım aynı zamanda çok büyük bir reklam fırsatı.
    Tüh tüh tuh..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ee, bu haberin neresi yeni? Isıtıp ısırıp önümüze koyuyor editörler millet koro halinde sövsün gazı alınsın site de hit alsın diye. Şemsiye girmiş zaten açılmaz artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kici kirik fabrikani da al git. Batti batacak hala konusuyor..

• Ne güzel yorumlar var biri fe çıkıp demiyor ki, danışklı dövüş. Biz fabrika kurulsun diye gerekli yatırımı yaptık. Alman siyaseti savaşı bahane bildi mi bildi. Bundan önce bir haber vardı şu kadar passat aldık diye alındı mı alındı. Şimdi de almanlar diyor ki biz sizi seçerdik ama hukumet izin vermedi yani sunu diyor siz bizim araclarimizi yine de alin küsmeyin bize. Cok cok acik bir sekilde bunu diyor bunun uzerine halen wv makam araclari vs kullanirlarsa daha da bir sey demiyorum enayilikten baska bir sey degil.
  • Bizde koşa koşa WV alalım.

• Siyaset sizi gaza getirip getirip balina kasa Mersolara biniyor mu?

Pasat mı çekeyim yanına diye ağlayan belediyesi borçlu başkan balina kasa Audi çekiyor mu?

Vatandaş olarak önce bu soruları sorun kendinize.

Türkiye’de otomotiv endüstrisi gayet güzel noktalara gelmişti. Volkswagen yatırımı da sektör için çok önemliydi. Dış politika iç politikaya neden alet edilmemelinin cevabı işte bu. Genç işsizliğinin bunca ağır seyrini tesadüf zannetmek de saflık artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 5 Aralık 2020; 9:17:8 >
  • hepimiz biliyordum ama söylemeye cesaret edemiyorduk senin demen iyi oldu

eyyy ceoo :D

• daha neler şuraya sanki birşey yapacakmış gibi 2 satır yazarız aklımıza gelince 2 kelam ederiz sonra hayatımıza devam ederiz. Burası Türkiye
  • Bence bundan Vw zararlı çıkar. Ortalama 500 euro maaşla çalıştırıp kaliteli işçilikle araçlarını ürettirecekti. Jeopolitik olarak avantajlı bir ülke olduğumuz için sevkiyat ucuz ve kolay olacaktı. Kendileri bilir. Bizim onlara değil, onların bize ihtiyacı var. Ayrıca bu tarz işlere siyaseti karıştırmak çok yanlış bir düşünce. Sonuçta bu ülkede demokrasi var. Mevcut hükümet halkın oylarıyla seçilir, bir sonraki seçimde de belkide halkın oylarıyla gidecek.

• Eğer denilen siyasi olay zeytindali harekatı ise bizde size istemiyoruz merak etmeyin.

Keşke lexus marka artık kullanılsa makam aracı olarak

• Adamların Katara sattığı VW ye bile bahane buluyorsun hala bırak yav Alman dert etsin sen niye atlıyorsun mevzuya? Ben "VW hisseleri satıldı diye ülkeyi Katara sattınız diyen Alman var mıdır?" diye soruyorum. Sen Alman mısın?

Kılıçdaroğlu meselesine hiç girmeyeceğim, 10 senedir başkanın ise aynı fikirdesin demektir hiç sağ, sol yapmaya gerek yok bu konuda.

Lan arkadaş bloklamak bile işlemiyor bunlara.

Demek ki kaale almak istemiyorumki blokladım sizi işte niye anlamak istemiyorsunuz? Arkadaş bloklamışım bir işlev olmalı bunun illa yazacam diye kasılmazki?

Şunu bile nedenini merak ettiğim için yazıyorum cevap olsun diye değil.

Neyse yav he he.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 5 Aralık 2020; 11:52:45 >
  • naber0 N kullanıcısına yanıt
    Toyota kullanılsın neden Lexus? Beyefendilere illa lüks araç mı lazım?

• yorumlar maşallah...

• Türkiyeyi eskisi gibi emir eri yapamadıkları için kuduruyorlar olay bundan ibaret. Aylardır Egeden çıkın, akdenizden çıkın, suriyeden çıkın, Libyadan çıkın diyorlar. Azerbaycana karışmayın diyorlar. Türkiye tüm baskılara ve içerdeki yalakalarına rağmen hakkını savunuyor. Bunları anlamamak için at gözlüklü bir muhalif olmak lazım. Ben Alman medyasını takip ediyorum. Türkiye ve Erdoğanı haber yapmadıkları 1 gün dahi yok. Sürekli alttan alttan algı yapıyorlar. Gemi olayında dahi Türkiye gemi aranmasına izin vermedi diye haber yaptılar, Video,fotoğraflara rağmen (en doğrucu medyada kendileridir ). Uzun lafın kısası, adamın dediği şu '' Türkiye siyasi olarak avrupaya ve bize boyun eğmediği için, biz de fabrika açmaktan vazgeçtik ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POLECAT -- 5 Aralık 2020; 15:3:51 >
  • Tam olarak kullanılan araçların dünya piyasasında karşılığı lexus olduğu o önerimi sundum.

Yoksa umrumda olmaz kimin neye bindiği, yeterki beni düşünsün

• Sen de yapacaksın ufak ufak yaptırımlar yok egzoz emisyon hilesi için ceza yada vw yada Skoda araçlar için ekstra vergi yada karşı rakibe vergi avantajı alanlara ekstra başka vergi almayın abi valla bak benim Tamam durumum yok alamıyorum başka al
  • Yerlilere indirim yap o zaman.
    Yıllardır Toyota hibrite mtv indirimi istiyor ama verilmiyor neden?
    Daha az petrol bağlılığı iyi değil mi? Japonlar ülkeye yatırım yapan ve siyasetimize karışmayan tek ülke. Neden bu adamlar kollanmaz anlamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.