|
Volkswagen Crafter'ın iki yeni versiyonu satışa sunuldu
-
-
gayet ucuz
-
güzel campervan olur bundan
-
Fiatın 1.6 multijetiyle arada 20 nm tork farkı var???
Yolcu taşıyacak bu aracın motoru en az 400 nm tork olmalıydı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dr20mouse
Fiatın 1.6 multijetiyle arada 20 nm tork farkı var???
Yolcu taşıyacak bu aracın motoru en az 400 nm tork olmalıydı.Yetkililere ilettik sağolun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 2 Ekim 2020; 15:36:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim. Hazır sizi bulmuşken uzun yolda yakıt harcamayı bırakıp yakıt üreten TSI'lara da bir el atsınlar. Yolda sağda solda su şişeleri içerisinde benzin görüyorum bir gün orman yanacak bu yüzden. Millette haklı araçları tıka basa dolu nereye koyacaklar TSI motorun ürettiği fazladan yakıtı değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 2 Ekim 2020; 15:51:23 >
şu an için taşımacılık zarara uğratabilecek bir ticari faaliyet olur..
okullar sınırlı kontenjanda, iş yerlerinin çoğunda mümkün olduğunca evden çalışma söz konusu..
günübirlik turlar vs koronadan dolayı insanların çoğu temkinli..
yani bunu alıp iş yapayım diye düşünen olursa riskleri göz ardı etmemeli..
insanlar daha çok kendi özel araçlarına yönelmiş durumda, eğitim ve şirketler ne zaman tam kapasite okul / ofis moduna geçer belirsiz..
Haa ama minibüs ruhsatlı olduğu için vanlife hayatı yaşamak isteyenler için iyi bir tercih olabilir, otelden, insanların yoğun olduğu tatil, kamp beldelerinden uzaklaşmak isteyen kişileri tavlayabilir diye tahmin ediyorum. Otomatik viteslisi varsa ki birde tadından yenmez :)
yazlık alıp her sene bir yerde tatil yapacağıma ve evi 3 ay kullanıp 9 ay rutubete teslim edeceğime bu tarz bir araç gerçekten çok daha mantıklı olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 2 Ekim 2020; 15:57:14 > -
Otamatik vites yapsınlar artık bunları.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dr20mouseRica ederim. Hazır sizi bulmuşken uzun yolda yakıt harcamayı bırakıp yakıt üreten TSI'lara da bir el atsınlar. Yolda sağda solda su şişeleri içerisinde benzin görüyorum bir gün orman yanacak bu yüzden. Millette haklı araçları tıka basa dolu nereye koyacaklar TSI motorun ürettiği fazladan yakıtı değil mi?
Keşke sana mesaj yazmadan doğum tarihini daha önce görseydim profilini daha önce inceleseydim , boşuna parmakları mı yordum
Gayet iyi passat yerine al bin:D daha ucuz daha geniş daha ferah daha ne olsun:d
-
Şu doğum günüme bakan vatandaş beni bloklamış (bende karşı blok attım gerçi neyse yazdığımı o görmese de olur) bu yüzden tüm mesajları okuyan herkes için cevap veriyorum ki yazdığı cevapsız kalmasın. Gerçi ben yinede adımı soyadımı ve doğum günümü gizlememiş biri olarak o malum kişiden daha cesur biri olduğumu kanıtlıyorum sanırım.
Akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememiş atalarımız hem
O kişinin son attığı mesajdan sonrası için cevabım şudur;
"Merak etme benim yaşım haberdeki malum iki harfli firmanın yaptığı kendi ana vatanında bile tescilli hileli işi görmeye yetiyor. Sen tabi benim attığım mesajı basit bir güç meselesi sandın ama halbuki derinlerinde anlatmak istediğim malum iki harfli firmanın zamanında yediği hurmalar yüzünden dizel motorlarda korka korka hareket ettiğinin bu yüzden de beygir verme konusunda elinin korkak alıştırdığına dairdi."
Bu tıpkı zamanında patlayan Samsung Galaxy Note 7 olayından sonra 2 sene boyunca büyük pilli telefon üretemeyen Samsung'un düştüğü durum gibi işte. Tabi sen büyük olduğun için çok akıllı olduğun için hemen kendince muhtemelen de bu malum marka araca sahip olduğundan ötürü savunma moduna geçtin otomatik olarak.
Neyse büyüklük bende kalsın ne demiş yine atalarımız "Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az"
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aman hocam DSG kaldıramaz bu işi yolda mekatronik arızasına bile fırsat vermeden yanıverir araç.
etiket ne gider buna be illaki yapan vardır da göremedik daha
-
millet alıyor 30 40 bine biz alıyoz 300 400 bine yerli üretim şart
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yerli üretim aracı 30-40bine alabileceğini mi sanıyorsun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X