Şimdi Ara

Volkswagen'e göre Golf 1.5 TSI ACT Bluemotion, yakıt verimliliğinde dizelle yarışıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
12.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdakiler peugeot,mazda ve alda romeo ile gununu gecire dursun.Vag bu motorlu golfu milyonlar satacak ve kullanicilarida hem aractan hem motordan buyuk memnuniyet duyacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 20 Mart 2018; 20:18:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VW batacak yeaaa

• tafo0911 T kullanıcısına yanıt
    Gel sana 65km menzilde atmosferik ile (yarisi yokus yukari, devir yuksek) 4.9lt/100 ortlama gostereyim.

TSI kotu motor degilde gozunu TSI ile acmis olanlar baska motor bilmez oldu. Biri adina A digeri B diyo yakin zaman icindeki yuksek teknolojili motorlar hemen hemen denk yakiyo zaten. Ayni sartlarda arada buyuk farklar olusmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoMaK©

Gel sana 65km menzilde atmosferik ile (yarisi yokus yukari, devir yuksek) 4.9lt/100 ortlama gostereyim.

TSI kotu motor degilde gozunu TSI ile acmis olanlar baska motor bilmez oldu. Biri adina A digeri B diyo yakin zaman icindeki yuksek teknolojili motorlar hemen hemen denk yakiyo zaten. Ayni sartlarda arada buyuk farklar olusmuyor.

Gozumu tsi ile acmadim. 1.2, 1.4 ve 1.6 atmosferik motorlu araclarim oldu. 1.3 multijet uniteyi de 7 yil kullandim. Hepsinin 3 asagi 5 yukari ne yaktiklarini gayet iyi biliyorum.

Uzun yolda emin olun sizi elde ettiginiz 4.9 luk veriden 1.2 hyundai i20 ve mitsubishi asx 1.6 ile daha iyisini elde ettim(genelde 100 ile sabit 4.6dan yukarisini gormedim). Ha ayni yolu multijet unite ile 3.7lt ile de gittim. TSi ile uzun yol gitmedim henuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hareketliperde

yav he he. gelsin de İstanbul trafiğinde test edelim neler çıkacak ortaya görelim

Bunu Yazmak için gelmiştim :) eline saglık :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Motordan önce iyi bir tasarimci işe alarak başlamali VW

• Şunu başka marka yapsaydı vay arkadaş artık dizele gerek yok helal olsun derlerdi....

• Merhaba Ben varım 20 yıllık çağdışı atmosferiğimle,

Volkswagen'e göre Golf 1.5 TSI ACT Bluemotion, yakıt verimliliğinde dizelle yarışıyor
    Volkswagen'e göre Golf 1.5 TSI ACT Bluemotion, yakıt verimliliğinde dizelle yarışıyor

Araç Mazda 3 1.5 skyactiv power donanım. Şuan 120bin gibi listesi var ama 2017'leri 112 gibi bırakırlar. Beyaz deri opsiyonu kesinlikle tercih etmeyin aşırı kirleniyor. Aracı satın aldıktan sonra forumdaki Mazda 3 bölümüne bekliyorum, hayırlı olsun şimdiden, kazasız belasız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcohol06 -- 20 Mart 2018; 21:34:39 >

• ne kadar çok parça,ne kadar kompleks ünite o kadar çok sorun,arıza ,masraf(hem alırken,hem tamir ve parça değişiminde)anlamına gelir ki firmaların da tam istediği budur.Arabalarını almakla adamlardan kurtulacağınızı mı sandınız.Micro üniteymiş,yok silindir kapamaymış,falan filan,en ufak arıza parça fiyatı euro üzerinden hesaplanır,biz de mutlu oluruz 0,4 lt az yakıyor diye.
  • Volvo’nun da 1.5 152 hp motoru var acaba aynısınımı koydular diye düşünüyorum 🤔

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • trust06 T kullanıcısına yanıt
    Klasik vw sahtekarligi olunca kimse umursamiyor haliyle. Yalanci coban gibi vw. Bunlarin 1.4 tsi motoru 4-5 sene once 4.7 yalandan fabrika tuketim diyordu. Simdi dizelden ekonomik dedikleri motorlar 4.9 falan diyor.

• Hadi vw sahtekar marka, fabrika verilerinde, yol bilgisayarinda, yazilimci falan yalanlar dolanlar ceviriyor, sahtekarlik yapiyor cunku adamlar para kazanma derdinde. Peki bu tsi kullanicilarina ne oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

Merhaba Ben varım 20 yıllık çağdışı atmosferiğimle,

Araç Mazda 3 1.5 skyactiv power donanım. Şuan 120bin gibi listesi var ama 2017'leri 112 gibi bırakırlar. Beyaz deri opsiyonu kesinlikle tercih etmeyin aşırı kirleniyor. Aracı satın aldıktan sonra forumdaki Mazda 3 bölümüne bekliyorum, hayırlı olsun şimdiden, kazasız belasız.

Guzel degerler ustelik otomatik vites. ileride ciddi ciddi almaya dusundugum araclardan birisi. Cok uzun sure benzinli atmosferik arac kullandiktan sonra TSI uniteye merak sardim. Şimdilik Jetta 1.2 Tsi comfortline modeliyle bu hevesimi biraz alayim. Ilerisini dusunuruz.

• Bütün Avrupa'da şu an satışta olan motorun bize anca haberi gelebildi

VW Wolfsburg Merkez'de Geçen Konuşmalar:
    VW: Önce eskimiş motorları değersiz Türkiye pazarında eritelim. Anca mk8'e belki bu motoru bu garibanlara da veririz.
    Doğuş: Tabi efendim siz nasıl emrederseniz.
  • o kadar detaya gerek yok, hybrid araçlar gayet dizeli aratmıyor hatta daha ekonomik olabiliyorlar.

• Bakımına 1200 lira istiyorlar az yaksa da kurtarmaz
  • Çok tutacağını düşünmüyorum. Alır mıyım? Sanmam.

Tsi ye bilmeden ve binmeden laf atan arkadaşlarımız var. Zam öncesi 28-30 kr ortalama ile bindim arabama. Ben gayet memnunum . Hale’n İnanmayan olur ise bir sonraki denememde resimli falan yapayım. Ölçmeden ben de çok yakıyor diye düşünüyordum. Ama hesapladım ve öyle olmadığını gördüm

• bio technolog kullanıcısına yanıt
    1.5 t3 inanın ben de düşündüm acaba o mu diye:)

• quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

quote:

Orijinalden alıntı: hareketliperde

yav he he. gelsin de İstanbul trafiğinde test edelim neler çıkacak ortaya görelim

Bunu Yazmak için gelmiştim :) eline saglık :)

İstanbulda 1.4 act motorla 9lt ortalamayla geziyorduk, gazlayınca 11ltyi görüyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experimentation -- 21 Mart 2018; 2:46:3 >
  • Benzinli motorlar arasında tsi motorun yeri ayrıdır lakin gaz pedalının altına yumurta eklentisi şart.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.