Şimdi Ara

Volkswagen'e göre Golf 1.5 TSI ACT Bluemotion, yakıt verimliliğinde dizelle yarışıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
12.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rCoder

Bu Golf'ün ön tasarımı bana göre kötü falan değil cidden çirkin.

Haber motor ile ilgili tasarım değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sawyer258

quote:

Orijinalden alıntı: rCoder

Bu Golf'ün ön tasarımı bana göre kötü falan değil cidden çirkin.

Haber motor ile ilgili tasarım değil.

Süper tespit, alkış alkış....
  • 150bg ve altı TSI motorların türkiye'de muadili yok denecek kadar az

muadil bulmak için yurtdışına çıkmanız lazım.c segmenti 1.8-2.0 motorlar tüketim ve performansta TSI'lara yaklaşıyor.ama bu motorlar da ülkemizin çağdışı vergi sistemi yüzünden satılamıyor.uç örnek gerekirse 2.0lt motorlu 192bg'lik cooperS bugün 1.6lt civic'ten az tüketiyor.
  • Tsi Act motorlar gerçekten az yakıyor.Vw bu konuda en iyisi. Boş beleş sallamayı bırakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar kötülenirse kötülensin Benzinli motorda en iyisi TSİ'ler. Tabi tsi motorları ne kadar iyiyse tdi'ler de o kadar kötü o ayrı konu.
  • %10 daha az yağ tüketimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: porsoro

Ne kadar kötülenirse kötülensin Benzinli motorda en iyisi TSİ'ler. Tabi tsi motorları ne kadar iyiyse tdi'ler de o kadar kötü o ayrı konu.

Uretımı yakında sonlanacak dızel motorlara fazla yatırım yapmamaları da ne kadar ıyı yonetıldıklerını gosterıyor aslında. Tsı motor sureklı gelısıyor ve tsı hybrıdlerle pıyasayı supurmeye devam edecekler gıbı

• Motorun ünvanları bir paragraf olacak yakında tsi act bluemotion

Ama tüketim konusunda gerçekten iyiler. Ama yaptıkları emisyon hilesi yüzünden bir daha asla vw grubu araç alacağımı düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 21 Mart 2018; 19:50:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: behram40

ne kadar çok parça,ne kadar kompleks ünite o kadar çok sorun,arıza ,masraf(hem alırken,hem tamir ve parça değişiminde)anlamına gelir ki firmaların da tam istediği budur.Arabalarını almakla adamlardan kurtulacağınızı mı sandınız.Micro üniteymiş,yok silindir kapamaymış,falan filan,en ufak arıza parça fiyatı euro üzerinden hesaplanır,biz de mutlu oluruz 0,4 lt az yakıyor diye.

aşırı vizyoner bir bakış açısı olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar hep amarıganın oyunnarı..

• O değil de şu sıfır km dsg alıp daha 700km de şanzıman dağıtıp sıfır arabaya serviste binlerce lira şanzıman parası ödeyen vosvogen sevicilerinin hepsi burada mı bir bakayım? Hımm evet arkalarda boşluklar görüyorum alalım sizleri de böyle buyurun..

• Yaptığı hile ile milyonlarca insanı zehirlemiş ve vergi kaçırmış daha sonrasında da büyük bir ceza yemiş bir firmanın çıkıpta "yeni geliştirdiğimiz benzinli motor neredeyse dizel kadar yakıyor" demesi de çok ironik olmuş.

Gerçi forumdaki VAG fanatikleri zaten TSI ise dizellerden az yakıyordu ya neyse.

• yivlik kullanıcısına yanıt
    super yorum tebrik ederim

25 yil onceki arac kilosuyla simdikiler bir mi?

25 yil onceki donanimla simdikiler bir mi?

elektronik aksam? lastik ebadi?

senin mantiginla teknoloji gelistikce araba 1 litre falan yaksin
  • Sırf TSI a b*k atacam diye sıraya girmiş yine birileri. Yahu kullanmadan ne atıp tutuyorsunuz? Bu TSI denen zıkkım az yakıyor işte az yakıyor. Tamam VW hırsız, tamam VW dolandırıcı, tamam VW üçkağıtçının kralı hepsine eyvallah hepsinin altına imzamı atarım ama beyler TSI az yakıyor.

1.4 TSI ACT 150 hp benim aracım Bursa'da full şehir içi 7 lt yakıyorum daha ne olsun...
  • bio technolog kullanıcısına yanıt
    Hayır. Volvonun kendi geliştirdiği motor.Youtubeda Testleri izleyin.
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Batarsa Bursasporu bırakıcam ve futbolla ilgilenmiycem :). Adamlar para basıyorr bee
  • Kullanana kadar bana da mümkün gelmiyordu.
    1,2 TSİ octavia kullandım. Şehir dışı hiç kasmadan 5,1 litre yaktı.
    Yani biraz az bassam 5 litrenin altına inerdi.

Hyundai Accent Blue DCT dizel aracım var. Aynı şartlarda 5,7 litre yakıyor.

Evet bir benzinli aracın dizelden az yaktığına şahit oldum. Çok şaşırdım.
    Önceden atıp tutardım o kadar az yakamaz derdim. Ama gerçek bu arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Kullanana kadar bana da mümkün gelmiyordu.
    1,2 TSİ octavia kullandım. Şehir dışı hiç kasmadan 5,1 litre yaktı.
    Yani biraz az bassam 5 litrenin altına inerdi.

Hyundai Accent Blue DCT dizel aracım var. Aynı şartlarda 5,7 litre yakıyor.

Evet bir benzinli aracın dizelden az yaktığına şahit oldum. Çok şaşırdım.
    Önceden atıp tutardım o kadar az yakamaz derdim. Ama gerçek bu arkadaşlar.

Volkswagen'e göre Golf 1.5 TSI ACT Bluemotion, yakıt verimliliğinde dizelle yarışıyor

Buyrun az basılmış hali. 2016 Octavia 1.2 TSI.

Tamam basmadan gittim ama millet inanmıyor arkadaş. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkon -- 22 Mart 2018; 11:22:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mithrandir24

Sırf TSI a b*k atacam diye sıraya girmiş yine birileri. Yahu kullanmadan ne atıp tutuyorsunuz? Bu TSI denen zıkkım az yakıyor işte az yakıyor. Tamam VW hırsız, tamam VW dolandırıcı, tamam VW üçkağıtçının kralı hepsine eyvallah hepsinin altına imzamı atarım ama beyler TSI az yakıyor.

1.4 TSI ACT 150 hp benim aracım Bursa'da full şehir içi 7 lt yakıyorum daha ne olsun...

Aaaa... lütfen ama... çok ayıp... forumdaki arkadaşlarımızdan daha mı iyi bileceksiniz... şehir içi 10 litre şehir dışı 7 litreden aşağı yakamaz, mümkün değil... siz kesin parmaklarınızın ucu ile gaza basıp rüzgardan da yardım alarak trafikte ilerliyorsunuz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cseyfe kullanıcısına yanıt
    Klasik lafı başka yerinden anlayan tip. 25 yıl önceki araç ile şimdikinin aynı olmadığını her yeni motor ile üreticiler harikalar yarattıklarını iddia ettikleri halde hala olduğu yerde saydıklarını birazda ironi katarak ve lada ile ve skoda favorit ile özellikle kıyaslayarak örnek vermeye çalıştım. Ama özünü anlamayıp detayından laf cambazlığı yapmaya çalışan senin gibi fanatik fedailer olduğu sürece üreticilerin çok kasmasına da gerek yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.